H σιωπή δεν είναι χρυσός...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tsok wrote:

Raz wrote:

Αυτό ακριβώς όμως! Αν και θέλω να πιστεύω (ή μάλλον ελπίζω θα ήταν η κατάλληλη λέξη) πως αν είχαμε εκλογές τώρα θα ήταν πολύ διαφορετικά τα αποτελέσματα. Τώρα βέβαια είναι αργά....</blockquote>

Όχι ιδιαίτερα, τουλάχιστον όχι όπως εκτιμούν οι τελευταίες έρευνες από τρίτους.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/mhniaio_varometro_mprosta_o_syriza_me_20_4.2132793.html

Πρώτος ο Σύριζα με μικρή διαφορά, αν και ανεβοκατεβαίνει συνεχώς η θέση του στα polls. Η μεγάλη απογοήτευση προέρχεται από την άνοδο (και στερέωση) της Χ.Α. στην τρίτη θέση. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Μιχαλολιάκος, παρά την άνοδο των Αυγών, έρχεται τελευταίος σε δημοτικότητα. :malakas:

Tsok wrote:

Raz wrote:
Τέλος,κάτι άσχετο.Το ότι ο Πάχτας ασχολείται ακόμη με την πολιτική και μάλιστα είναι και δήμαρχος δείχνει πόσο ηλίθιοι είμαστε κάποιες φορές.</blockquote>

Αυτό ακριβώς όμως! Αν και θέλω να πιστεύω (ή μάλλον ελπίζω θα ήταν η κατάλληλη λέξη) πως αν είχαμε εκλογές τώρα θα ήταν πολύ διαφορετικά τα αποτελέσματα. Τώρα βέβαια είναι αργά....</blockquote>

Ξέρεις ποιο είναι το θέμα ρε φίλε;Ότι δεν το μάθαμε τώρα.Έχει τόσα χρόνια στην πολιτική.Υφυπουργός οικονομικών έχει διατελέσει.Αυτός δεν ήταν που ήθελε να περάσει μια τροπολογία για αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων σε αναπτυξιακό νομοσχέδιο για να χτιστεί ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο;Λίγο πριν τις εκλογές του '04 είχε βγει αυτό προς τα έξω.

Κουράγιο στους κατοίκους που έχουν φάει χημικά, δακρυγόνα, ξύλο και τρομοκρατία γιατί δεν δέχονται το αυτονόητο!

και δεν ειναι μονο αυτα, η ταινια τα σπαει απο παλια.
η ερωτηση, που ακουγεται συνεχεια στις μερες μας. οποτε καποιος εχει διαφορετικες αποψεις απο αυτες που πρεπει να εχει, ακουγεται το "μηπως εισαι κουμμουνιστης; ".
να σε βαλουν με το ζορι σε ενα σακι, ετσι ωστε μετα να πιαστουν απο καπου, για να σε κραξουν για πραγματα ασχετα με αυτα που λες και δινοντας τους την ευκαιρια να μην απαντησουν στα αυτονοητα.

"ρε για ποια διαφθορα μιλας; τοτε με τα κονσερβοκουτια...."
αποφευγουμε τα ταμπελακια και ξεχναμε τα γαλλικα και το πιανο. μονο ετσι γινονται οι σωστες δουλειες.

Δυστυχως δεν βρηκα εικονες για την εξορυξη χρυσου και την μολυνση στο περιβαλλον

Αλλα... βρηκα μερικες για το <b>πετρελαιο στην Νιγηρια.</b>

Δειτε λοιπον πως θα ειναι στο μελλον η χωρα μας, και εμεις μαζι (μαυροι στην κυριολεξια απο την καπνα)

http://www.theatlantic.com/infocus/2011/06/nigeria-the-cost-of-oil/100082/

πολυ σκληρες εικονες, αν και πιστευω οτι οι εικονες ειναι τοσο σκληρες, επειδη υπαρχει απιστευτη ασυδοσια, κανουν οτι τους γουσταρει και δεν δινουν δεκαρα για τους κατοικους.

εμεις μπορει και να την γλυτωσουμε, γιατι θελουν να αγορασουν/ τους χαρισουμε γη για να χτισουν και κανενα ξενοδοχειο.

αναδημοσίευση από τοπικά μπλογκς και το Ιντυμίντια

<i>11:40 Τα ΜΑΤ μπήκαν μέσα στην αυλή του σχολείου. Ένα παιδί χτύπησε από δακρυγόνο και το πήγαν στο ιατρείο (@antigoldgreece).</i>
<i>
Κάποιοι μαθητές έφτασαν και στο σημείο λιποθυμίας λόγω των χημικών.</i>

<i>Μίλησα και με ένα παιδί από το σχολίο το οποίο δεν μπορούσε καν να μου περιγράψει το τι συνέβει καθώς ακόμα ήταν πανικόβλητο. Γενικά από αυτά που κατάφερε να μου πει ήταν εικόνες πανικού, χημικά παντού και τα παιδιά να μην ξέρουν από που να φύγουν, δεν μπορούσαν ουτε να κάτσουν στο προαύλιο ούτε μέσα στο σχολείο λόγω χημικών.

Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη και οι κάτοικοι χρειάζονται άμεσα υποστήριξη από παντού. Είναι πολλοί ηλικιωμένοι άνρθωποι που δεν μπορούν να αντέξουν πολύ, χρειάζονται άτομα που να βοηθήσουν και να κρατήσουν την αντίσταση. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είναι οι κάτοικοι φοβούνται ότι θα υπάρξουν θύματα και το λένε ανοιχτά.</i>

Ανάπτυξη βλέπεις

http://www.youtube.com/watch?v=hv7QXOLKxbk

Παιδιά τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει ο κόσμος. Σας το λέω γιατί όλοι μου οι φίλοι ήταν παρών στη φάση. Να πω επίσης ότι οι φίλοι μου είναι ΠΑΟΚ (εννοείτε) και πως έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ και μας έχουν τύχει πολλά σκηνικά.

Στο τηλέφωνο χθες μου λέγανε ότι τόσα δακρυγώνα δεν έχουν δει ούτε στο γήπεδο. Όντως έχουν πέσει δακρυγώνα στο προαύλιο του Γυμνασίου-Λυκείου και το κακό είναι πως ο αέρας τα έστελνε και προς το Ιατρίο.

Ο Πατέρας μου μου μίλαγε για πόλεμο. Μέχρι και οι καμπάνες του χωριού χτυπούσαν.

Θα γίνουν πολύ άσχημα πράγματα... Θα με θυμηθείτε δυστυχώς.

Back