Half Life 3 confirmed!!!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αυτό το release window bullying είναι τρομερό meta-soap opera, καλύτερο και από το WWE.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι o Dave the Diver? Τσέκαρε κανείς αν έχει επιχείρα με σούσι εκεί στα αρχιπέλαγα που μένει πλέον;

Για μια στιγμή ένιωσα ..τανάκι του Καπιταλισμού. Τέτοιες καταστάσεις δείχνουν πως είμαστε σε pre-Late stage Capitalism.

το διάβαζα χθες, δεν μπορούσα να μην κάνω την σύνδεση με το Borealis... σίγουρα HL3 confirmed μετά από αυτό.

Μακάρι, αλλά εγώ νομίζω μέχρι 12 Δεκέμβρη θα ξέρουμε κάτι (μπορεί και τρέηλερ).

GABE σώσε μας!

Υπάρχει όντως πολύς καπνός για κάποια ανακοίνωση στις 12 Δεκεμβρίου, για game, hardware ή και τα δύο. Κρατάμε μικρό καλάθι γιατί Valve Time.

STEAM DECK 2 ΠΟΤΕ ΓΚΕΙΜΠΕΝ?

Καλά ότι και να βγει, σε 5 χρόνια το βλέπω να το κοιτάξω :p

Πιστεύω κι εγώ ότι περισσότερο hardware announcement θα είναι εν όψει εορτών (π.χ κανένα Steam Controller 2 συμβατό με deck, ή/και VR) παρά HL3.

Πιστεύω κι εγώ ότι περισσότερο hardware announcement θα είναι εν όψει εορτών (π.χ κανένα Steam Controller 2 συμβατό με deck, ή/και VR) παρά HL3.
Μην μου κάνει τέτοια ζημιά και βγάλει controller τώρα που προσπαθώ να μαζέψω για το deck... είμαι μια ανάσα από τα 150€, κρίμα να πάει πίσω το πρόγραμμα :p

Back