Half Life 3 confirmed!!!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τελευταίο ποστ με μη-νέα.
Χθες ο Tyler McVicker έκανε stream όπου μάθαμε πως :
1) Η 3η Δεκέμβρη δεν ήταν η μέρα που άκουγε να leakάρουν οι υπόλοιποι leakers.
2) Την ημερομηνία που άκουσε να λένε οι υπόλοιποι leakers, ο McVicker δεν μπορεί να την επιβεβαιώσει, ούτε την εμπιστεύεται.
3) Ο λόγος για το παραπάνω είναι πως έχει να επικοινωνήσει με οποιαδήποτε πηγή του αρκετούς μήνες και αυτό γιατί έχει χάσει τον λογαριασμό του στο Discord.
4) Επομένως ότι νέα έχει βγάλει ο ίδιος τους τελευταίους μήνες, είναι από datamines.
5) Του είχαν πει όμως από την αρχή του έτους οι πηγές του (και επέμεναν) ότι η ανακοίνωση θα γίνει σίγουρα μέσα στο 2025. Αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε απορριφθεί.

Τέλος πάντων έμεινε μια ΚΡΙΣΙΜΗ εβδομάδα για να δούμε νέα. Σήμερα, αύριο και στις 11-12.

Δε ξέρω για Παΐσιο, αλλά οι επιστολές του Χριστού λέγανε για αποκάλυψη στις 04/12/2025

2,5 - 3 μέρες μείνανε...

Και όπως είναι αναμενόμενο (δια της απαγωγής σε άτοπο), οι περισσότερες προβλέψεις έχουν καταρριφθεί.

Όμως ετοιμαστείτε για την ΠΙΟ ΑΚΥΡΗ ΘΕΩΡΙΑ που έχει υπάρξει.

Πρόσφατα, η Rocket Lab ανακοίνωσε πως θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο από μια απόστολή που θα λέγεται "RAISE and Shine".
Αυτό προφανώς θα μπορούσε να είναι αναφορά στην αρχή του Half-Life: 2.
Άλλοι θα πουν ότι είναι σύμπτωση και ότι δεν έχει καμία σχέση.
Δεκτόν, όμως πρέπει να αναφέρω πως και το 2020, μερικούς μήνες αφού κυκλοφόρησε το Half-Life: Alyx o Gabe συνεννοήθηκε με την εταιρεία αυτή, ώστε να εκτοξεύσουν πύραυλο με τον Gnome Chomsky (το νάνο μασκότ του Half-Life 2: Episode 2 και του Half-Life: Alyx).
Επίσης για κάποιο -΄αγνωστο- λόγο επαναπρογραμμάτισαν την εκτόξευση για τις 11 Δεκέμβρη, ημερομηνία που είναι και τα The Game Awards...
Κάποιοι λένε ότι αυτό θα συνδέεται με την ανακοίνωση του Half-Life: 3...

Είναι η πιο τρελή θεωρία που έχετε ακούσει ή όχι;

2,5 - 3 μέρες μείνανε...

Και όπως είναι αναμενόμενο (δια της απαγωγής σε άτοπο), οι περισσότερες προβλέψεις έχουν καταρριφθεί.

Όμως ετοιμαστείτε για την ΠΙΟ ΑΚΥΡΗ ΘΕΩΡΙΑ που έχει υπάρξει.

Πρόσφατα, η Rocket Lab ανακοίνωσε πως θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο από μια απόστολή που θα λέγεται "RAISE and Shine".
Αυτό προφανώς θα μπορούσε να είναι αναφορά στην αρχή του Half-Life: 2.
Άλλοι θα πουν ότι είναι σύμπτωση και ότι δεν έχει καμία σχέση.
Δεκτόν, όμως πρέπει να αναφέρω πως και το 2020, μερικούς μήνες αφού κυκλοφόρησε το Half-Life: Alyx o Gabe συνεννοήθηκε με την εταιρεία αυτή, ώστε να εκτοξεύσουν πύραυλο με τον Gnome Chomsky (το νάνο μασκότ του Half-Life 2: Episode 2 και του Half-Life: Alyx).
Επίσης για κάποιο -΄αγνωστο- λόγο επαναπρογραμμάτισαν την εκτόξευση για τις 11 Δεκέμβρη, ημερομηνία που είναι και τα The Game Awards...
Κάποιοι λένε ότι αυτό θα συνδέεται με την ανακοίνωση του Half-Life: 3...

από εμένα είναι ναι, I want to believe :p

Μόνο αν πάρει το Τσαμπιονς Ληγκ η ομάδα της Λαμίας!

Έχω άλλη μια αδιανόητη θεωρία που όμως επιβεβαιώνει ότι θα έχουμε ανακοίνωση. Αυτό το thread έχει τρία θαυμαστικά στον τίτλο του, όσο και το Half-Life 3. Αν θέλετε πιστεύετε στις συμπτώσεις, εγώ όμως όχι.

Έχω άλλη μια αδιανόητη θεωρία που όμως επιβεβαιώνει ότι θα έχουμε ανακοίνωση. Αυτό το thread έχει τρία θαυμαστικά στον τίτλο του, όσο και το Half-Life 3. Αν θέλετε πιστεύετε στις συμπτώσεις, εγώ όμως όχι.
Σήμερα έφαγα 3 σοκολατάκια ferrero rocher. Νομίζω δεν υπάρχει πιο ισχυρή ένδειξη από αυτή.

:p ελπιζω μονο με ντοματα, και αλατοπιπερι, καπτεν. αντε και κρεμμυδι/τζατζικι που δε μ αρεσει. οτι άλλο βανουν μεσα σημερα, οι πατατες, τα μαρουλια, οι σως κλπ πρεπει να τιμωρουνται με νομο. :p

Άμα δε σαρεσει φίλος με κρεμμύδι τζατζίκι, Έλα εδώ Γερμανία να τρως ντöνερ που βάζουν και λάχανο μέσα.
Ίου.

Mε τις μλκς που έχω διαβάσει τόσα χρόνια από τα ψυχάκια στο gtaforums, το συγκεκριμένο πέρασε και δεν ακούμπησε. Όλσο, πιο πιθανό είναι ο γκέημπ να κάνει την ανακοίνωση στο τσατ της ντότας ενώ παίζει κατά 'κεί, παρά στο πανηγύρι του τζόφρι.

EDIT: Πιτόγυρο μόνο με μαρούλι και τυροκαυτερή, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

1765519690434.png

Όταν το παραπάνω είναι ότι πιο κοντινό βλέπουμε/ακούμε για Half-Life:3 στα DPAs, τότε σημαίνει πως τον ήπιαμε.
Μάλλον ξεχνάμε ανακοίνωση για φέτος...

Edit : το παραπάνω είναι από παιχνίδι που λέγεται Tank Rat ή κάτι τέτοιο...

Την επόμενη εβδομάδα λογικά θα ξεκινήσει η Christmas sale οπότε ναι, κατά πάσα πιθανότητα πάμε για 2026. Ποιος ξέρει ίσως η ανακοίνωση γίνει αφού μάθουμε την τιμή του Steam Machine.

Back