Halo Reach: Πάνω από 160.000 concurrent users στο Steam

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Τεράστια επιτυχία για τον πρώτο τίτλο της Master Chief Collection. Η Microsoft λογικά νιώθει δικαιωμένη για την επιλογή της να μην κρατά αιχμάλωτα τα παιχνίδια της στο Xbox και το Windows Store.

jvKv0uQ.png

θέλω να δω επιτελούς σοβαρά νούμερα και όχι αερολογίες του randy για το πόσο επιτυχημένη ήταν η επιλογή να φύγει το borderlands 3 egs. αν και νταξ πολλά ζητάω με αυτούς. η microsoft κάνει το σωστό βήμα (με μικρά βήματα) πάντως και ανοίγετε και σε άλλα stores. μελλοντικά ελπίζω και σε gog.

θέλω να δω επιτελούς σοβαρά νούμερα και όχι αερολογίες του randy για το πόσο επιτυχημένη ήταν η επιλογή να φύγει το borderlands 3 egs. αν και νταξ πολλά ζητάω με αυτούς. η microsoft κάνει το σωστό βήμα (με μικρά βήματα) πάντως και ανοίγετε και σε άλλα stores. μελλοντικά ελπίζω και σε gog.

Και εγώ θα ήθελα πολύ να δω νούμερα αλλά υποπτεύομαι ότι ο Σουίνι δεν ψήνεται να τα αποκαλύψει. Αναρωτιέμαι γιατί.

Από την μία δείχνει ότι το ανοιχτό σύστημα ευνοεί τους πάντες, από την άλλη το να υπάρχει ένας παντοδύναμος παίκτης που εν τέλει φαίνεται και να κινεί τα νήματα της αγοράς δεν μου αρέσει καθόλου. Ούτε ιδεολογικά, ούτε πρακτικά

Από την μία δείχνει ότι το ανοιχτό σύστημα ευνοεί τους πάντες, από την άλλη το να υπάρχει ένας παντοδύναμος παίκτης που εν τέλει φαίνεται και να κινεί τα νήματα της αγοράς δεν μου αρέσει καθόλου. Ούτε ιδεολογικά, ούτε πρακτικά
gog is the answer not epic. Αλλά τα γίδια εκεί έξω δεν...

εγώ είμαι υπέρ του ανταγωνισμού. Ας φτιάξει η epic ένα store με χαρακτηριστικά που θα μπορέσει να τραβήξει κόσμο και όχι με πρακτικές περασμένης δεκαετίας. Με αυτά που κάνει η epic δεν πας πουθενά.
Πάω στοίχημα ότι το game pass έχει δεκαπλάσιους ενεργούς χρήστες από τι έχει το epic store( μπορεί και λίγο να είπα)

εγώ είμαι υπέρ του ανταγωνισμού. Ας φτιάξει η epic ένα store με χαρακτηριστικά που θα μπορέσει να τραβήξει κόσμο και όχι με πρακτικές περασμένης δεκαετίας. Με αυτά που κάνει η epic δεν πας πουθενά.
Πάω στοίχημα ότι το game pass έχει δεκαπλάσιους ενεργούς χρήστες από τι έχει το epic store( μπορεί και λίγο να είπα)
ενεργούς χρήστες έχει την ημέρα που αλλάζει το free game μόνο

Οχι κι άσχημα για τοσο παλιό τίτλο περιορισμένης απήχησης εκτός ΗΠΑ λόγω ΧΒΟΧ.

Συμφωνώ απολύτως.

Επιτέλους η Microsoft κατάλαβε αυτό που ήταν αυτονόητο: όσο περισσότερος κόσμος αγοράζει τα προϊόντα σου τόσο καλύτερα.

Back