By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!θέλω να δω επιτελούς σοβαρά νούμερα και όχι αερολογίες του randy για το πόσο επιτυχημένη ήταν η επιλογή να φύγει το borderlands 3 egs. αν και νταξ πολλά ζητάω με αυτούς. η microsoft κάνει το σωστό βήμα (με μικρά βήματα) πάντως και ανοίγετε και σε άλλα stores. μελλοντικά ελπίζω και σε gog.
gog is the answer not epic. Αλλά τα γίδια εκεί έξω δεν...Από την μία δείχνει ότι το ανοιχτό σύστημα ευνοεί τους πάντες, από την άλλη το να υπάρχει ένας παντοδύναμος παίκτης που εν τέλει φαίνεται και να κινεί τα νήματα της αγοράς δεν μου αρέσει καθόλου. Ούτε ιδεολογικά, ούτε πρακτικά
εγώ είμαι υπέρ του ανταγωνισμού. Ας φτιάξει η epic ένα store με χαρακτηριστικά που θα μπορέσει να τραβήξει κόσμο και όχι με πρακτικές περασμένης δεκαετίας. Με αυτά που κάνει η epic δεν πας πουθενά.Από την μία δείχνει ότι το ανοιχτό σύστημα ευνοεί τους πάντες, από την άλλη το να υπάρχει ένας παντοδύναμος παίκτης που εν τέλει φαίνεται και να κινεί τα νήματα της αγοράς δεν μου αρέσει καθόλου. Ούτε ιδεολογικά, ούτε πρακτικά
ενεργούς χρήστες έχει την ημέρα που αλλάζει το free game μόνοεγώ είμαι υπέρ του ανταγωνισμού. Ας φτιάξει η epic ένα store με χαρακτηριστικά που θα μπορέσει να τραβήξει κόσμο και όχι με πρακτικές περασμένης δεκαετίας. Με αυτά που κάνει η epic δεν πας πουθενά.
Πάω στοίχημα ότι το game pass έχει δεκαπλάσιους ενεργούς χρήστες από τι έχει το epic store( μπορεί και λίγο να είπα)
εγώ είμαι υπέρ του ανταγωνισμού. Ας φτιάξει η epic ένα store με χαρακτηριστικά που θα μπορέσει να τραβήξει κόσμο και όχι με πρακτικές περασμένης δεκαετίας. Με αυτά που κάνει η epic δεν πας πουθενά.