Τα έχω δει όλα όσα εποσταρίστηκαν (sic) εδώ και καιρό, ευχαριστώ όμως για το χρόνο.<br><br>Πήγα σήμερα από εκεί, με τη δική μου οθόνη just in case. Ο τεχνικός μου είπε: "Έλα πρώτα να δεις, μάλλον δεν θα χρειαστεί η δική σου οθόνη". Κατεβαίνω λοιπόν στην υπόγα, όλα ώραία, το PC μου στημένο. Μία οθόνη στην οποία τα χρώματα έτσι και αλλιώς φαινόταν περίεργα (για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον αλλά οκ.)<br><br>Στο warthunder δεν κατάφερα να δείξω το θέμα κάπου που να είναι έντονο, αν και φαινόταν. Δείχνω screenshots από tests για banding, όπως το lagom. Ξεκάθαρο banding. <br>Εγώ: "Αυτό για παράδειγμα σας φαίνεται φυσιολογικό; Δεν βλέπετε πως η μετάβαση μεταξύ των χρωμάτων δεν είναι ομοιόμορφη;"<br>Τεχνικός: "Ε.. κοιτάξτε, πρώτη φορά τυχαίνει κάτι τέτοιο. Τι να σας πω, μάλλον έχετε δίκιο"<br>Εγώ: "Τι μάλλον, δεν το βλέπετε και εσείς; Σας φαίνεται φυσιολογικό;"<br>Τεχνικός: "Κοιτάξτε, εμείς έναν αρχικό έλεγχο κάνουμε για να στείλουμε στη συνέχεια στον προμηθευτή να κάνει τους ελέγχους, απλά να έχουμε και εμείς μια περιγραφή του προβλήματος να δώσουμε."<br><br>Αρχικός έλεγχος που κρατά μία εβδομάδα. Αρχικός έλεγχος που μέχρι την στιγμή που πάτησα το πόδι μου δεν "έδειχνε" κανένα πρόβλημα. Αρχικός έλεγχος κατά τον οποίο ξαφνικά εμφανίζεται το πρόβλημα και μάλλον έχω και δίκιο. Αρχικος... έλεγχος... αρχικ... ος... ελ...<br><br>Anyway, η κάρτα φεύγει πακέτο για τον προμηθευτή τους, σε 5-7 εργάσιμες υποθέτω πως θα έχω την απαντησή μου.<br><br>Και ναι, είναι πολύ πιθανό να μην λυθεί και να πρέπει να ζήσω κάνα χρόνο++ έτσι, μέχρι να γίνει "ολικό" upgrade ξανά στο PC (κλείνει 4ετία σε λίγο το υπόλοιπο, αλλά θέλω να το καθυστερήσω όσο περισσότερο μπορώ). Αλλά εφόσον έφτασε εδώ που έφτασε, ας πάει και στον προμηθευτή, να δώσουν ένα πόρισμα και αυτοί και να πάει στο... καλό.