What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Headset

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
Θα ήθελα προτάσεις περικαλώ, για ένα "ποιοτικό" (όσο γίνεται τέλος πάντων) της τάξεως του πενηντάρικου, με #1 κριτήριο την στιβαρότητα της κατασκευής, και έπονται ποιότητα ήχου, πρόσθετα χαρακτηριστικά (πχ enhanced bass, vibration Κλπ) και ίσως κάποιο μικρόφωνο. Έχει κάποιος τίποτα καλό υπ'όψιν;

Όσα headset "φθηνά" είχα αγοράσει (από 5-15 ευρώ) αν και είχαν καλή απόδοση στην ποιότητα του ήχου (για τα γούστα μου), δυστυχώς δεν άντεχαν στην "κακομεταχείριση" -είμαι λίγο κεφάλας, βάλε-βγάλε έσπαγαν οι σύνδεσμοι τους.

Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω συνδεμένο και το headset και ένα set ηχείων ίσως, ταυτόχρονα χωρίς να βάζω-βγάζω καλώδια;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Το headset το βάζεις σε USB και τα ηχεία στις θύρες ήχου, μετά δρομολογείς με βάση το κάθε πρόγραμμα τι θέλεις να χρησιμοποιείται.

Στην τάξη του πενηντάρικου βρίσκεις υπερβολικά καλά headset και ίσως είναι και πολύ μεγάλη επένδυση. Με το headset του Πλαισίου πάντως που είναι κοντά στα 20€ είμαι ικανοποιημένος. Στιβαρό κτλ.
 

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
To είπα έτσι γιατί το τελευταίο μου headset ήταν σε 3.5mm jack οπότε ή αυτό θα είχα, ή ηχεία. Ωραία, θα πάω να ψάξω. Έβαλα τόσο μεγάλο budget μπας και πάρω κάτι υπερβολικά ποιοτικό και ξενοιάσω επιτέλους, που κάθε 4μηνο αγοράζω ακουστικά :S (Thanks <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />)
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Καλά εγώ έχω εδώ και χρόνια ένα φτηνιάρικο από το eshop, και είναι μπανταρισμένο με χαρτοταινία. Κάνει τη δουλειά του άψογα. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα καλό headset, κυρίως με καλό μικρόφωνο που να βγάζει καθαρά τη φωνή. Έχει κανείς άποψη;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/akoustika/Turbo-X-Headset-H646MV.htm" class="bbcode_url">Φτηνά και καλά Turbo-X. Έχω μία παλαιότερη έκδοση, όποτε τα χρησιμοποιώ είμαι ευχαριστημένος (και αυτοί που με ακούνε).

Αλλά είμαι http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/akoustika/Logitech-Headset-USB-H360-981-000243.htm" class="bbcode_url">Logitech fanboy, και αν έπαιρνα κάποια θα ήταν αυτά. Το κακό είναι πώς μετά από 3-4 ώρες αυτά τα ακουστικά σε κόβουν στο αυτί. Δε βοηθούν αν έχεις αυτί-πτερύγιο.

Edit: http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/akoustika/Turbo-X-Headset-TUSB-WH-8916-YWZ-8916.htm" class="bbcode_url">Αυτά είναι τα Turbo-X που έχω τελικά. Είναι και USB.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αυτό που έχω να σου πρτείνω είναι δυστυχώς στη διπλάσια τιμή, αλλά είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=e29af505-5035-4423-9f99-743e1ce22c2e

Αλέξανδρε ρίξε κι εσύ μια ματιά αν θες, σου επιτρέπω. :lol:
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466


Admiral wrote:
Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα καλό headset, κυρίως με καλό μικρόφωνο που να βγάζει καθαρά τη φωνή. Έχει κανείς άποψη;</blockquote>

Αν δεν εχεις προβλημα οικονομικο (ζητα κατι ψηλα απο τον gabe αμα εχεις) προτεινω ανεπιφυλακτα razer charcharias...τρομερος ηχος,το μικροφωνο αψογο,δεν καταλαβαινουν μια (εχουν πεσει στο πατωμα 4-5 φορες και ειναι σαν καινουργια) αλλα πανω απ'ολα καλη αποδοση ποιοτητας-τιμης και εγγυηση razer.

Μορτη εσενα δε στα προτεινω γιατι ειναι πανω απο το budget σου...ακ ιαυτο με τα ακουστικα ηχεια το εχω κανει και γω με jack και τα 2...ακουστικα μπροστα κοντα στο power button και τα ηχεια στην υποδοχη στο "πισω" του pc

 

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
Ναι ρε φιλε! Πωω, σκαλωμενος τελειως, ξεχασα ς πισω απο το πορτακι στην προσοψη του πισιου παιζει και πανελακι. Λινκ δεν μου εστειλες να τα δω, αν ειναι κατι αξιολογο που θα κρατησει, μπορω να διαθεσω κανενα ψιλο ακομα..

Edit: το ειδα, ειναι μεσα στο μπατζετ μου, αλλα απο ντιζαην δεν ενθουσιαστηκα. Πιο πολυ μοτ αρεσαν τα Ρεηζερ Ηλεκτρα. Αλλα οντως, ο Καρχαριας φαινεται πολυ ανθεκτικος, με μεταλλικους συνδεσμους κλπ.
 

rckiller

Gelatinous Cube
Joined
Nov 30, 2012
Messages
153
Προσοχή πάντως με τα ακουστικά που έχουν δέρμα. Είχα πάρει κάτι ωραία Zalman ακουστικά με πολύ καλή ηχομόνωση και το δέρμα χάλασε λίγο πάνω από τον χρόνο λόγω ιδρώτα. Απλά το λέω για να το λάβετε και αυτό υπόψιν. Προφανώς επίσης, μιλώ για καθημερινή πολύωρη χρήση.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
+1000 για Razer Carcharias. Είχα κάτι Logitech που αγόρασα πριν 4 χρόνια για 20 ευρώ, και δε λέω, κάναν τη δουλεία τους τίμια, αλλά αφού δοκιμάσεις κάποιο πραγματικά καλό headset, με κορυφαία ποιότητα ήχου (μόνο κάτι Astro των 200φεύγα ευρώ τα ξεπερνάν) και κυρίως άνεση (μπορώ να φοράω τα Carcharias 5-6 ώρες σερί, και είναι σαν να μην υπάρχουν), πίσω δε γυρνάς. Και όντως αντέχουν, τα έχω ρίξει δύο φορές από 1,5 μέτρο ύψος και πήγε η ψυχή μου στην κούλουρι, αλλά δε πάθαν τίποτα.

Btw, η Razer είναι έτοιμη να αντικαταστήσει τα original Carcharias με τα Carcharias for Xbox360/PC. Χωρίς να αμφισβητώ πως θα είναι εξίσου κορυφαία, νομίζω πως χαλάσαν την υπέροχα σοβαρή αισθητική των Carcharias με λαμπιόνια και κορδέλες για να τραβήξουν κονσολόκοσμο. Για αυτό και μόνο, προτείνω σε κάθε ενδαφερόμενο να πάρει τα original όσο ακόμα υπάρχουν στην αγορά.

Επίσης, όποιος δώσει 50+ ευρώ για headset, τα χαραμίζει αν δε προσθέσει και μια κάρτα ήχου της προκοπής κάποια στιγμή. Δική μου πάγια πρόταση, η Asus Xonar D1, αν και τα έχει τα χρονάκια της πλέον.
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
αυτο που ειναι προσφορα στο eshop λεει τιποτα?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614986&sid=1
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Καιρός να ξυπνήσω κι εγώ μια φορά τους νεκρούς.

giphy.gif


Με ταβάνι τα 50, τι έχετε να προτείνετε; Αν έχετε και προσωπική εμπειρία ως προς το μικρόφωνο, ακόμα καλύτερα.

Υ.Γ.: Ντεν ίνι για μένα. Θενκς.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Θέλει και ρωτημα?


Και το συνδυάζει και με τσίχλες razer. Ειδικά το καρπουζακι τα σπάει.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
Ναι, αλλά δεν φέρει το καλαίσθητο πράσινο :sick::sick: της Razer.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ!.

:trollface::trollface::trollface:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
@jonirenicus13 προς το παρόν έχει δει αυτά και τα G332 που βγαίνουν κάπου στο 45άρι. Αν βέβαια υπάρχει κάτι άλλο δοκιμασμένο και φθηνότερο, ευχαρίστως να το δει.
 
Top Bottom