What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

HELLDIVERS 2

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,684
image.png.8db214643e6f61311d868cd5443d2e73.png
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,000
@Great0ldOne : Ευχαριστούμε για το ριβιού! Ως πρώην κολλημένος με το Ντιβίζιο, θα μου αρέσει;... Επίσης, η ομάδα πρέπει να είναι οπωσδήποτε 4μελής ή γίνεται και με λιγότερους;
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,436
Και solo άμα θέλεις, αν και κάπου χάνεται το νόημα του παιχνιδιού, είναι για co-op. Μέχρι δυσκολία 5 (Hard) δύο έμπειροι παίκτες (σημαντική διαφορά ανάμεσα στον έμπειρο και το νέο παίκτη, ο έμπειρος ξέρει πότε να το βάλει στα πόδια - του φευγάτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε) μπορεί να την παλέψουν και μόνοι τους, μετά ζορίζει το πράγμα. Και όλα αυτά εξαρτώνται και από τυχόν rebalancing μιας και μιλάμε για live service game, χτες πχ βγήκε το πρώτο major patch που έφερε τα πάνω-κάτω στο meta του Helldivers 2, του nerf το κάγκελο στα popular loadouts.

Δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με Division για να κάνω τη σύγκριση, αλλά φαντάζομαι πως είσαι όντως στο target group του Helldivers 2.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,327
Who's not diving for democracy yet? Are you traitors? Do you hate mankind? ENLIST NOW OR DIE.

(στείλτε friend codes να σας κάνω add από την πεζαντομηχανή)
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,327
@Great0ldOne : Ευχαριστούμε για το ριβιού! Ως πρώην κολλημένος με το Ντιβίζιο, θα μου αρέσει;... Επίσης, η ομάδα πρέπει να είναι οπωσδήποτε 4μελής ή γίνεται και με λιγότερους;
Προς το παρόν, μην περιμένεις τρελό customization σε όπλα κλπ, αν και κάτι μου λέει ότι θα έρθει και αυτό σε κάποια φάση. Σίγουρα σου δίνει κίνητρα να πειραματιστείς με διάφορα loadouts αλλά μόλις χτυπήσεις lvl20 (ξεκλείδωμα των - προς το παρόν - τελευταίων stratagems) μάλλον θα καταλήξεις σε ένα main loadout, με μικρές ίσως διαφοροποιήσεις ανάλογα με τον πλανήτη και τον τύπο αποστολής που θα κλειθείς να φέρεις εις πέρας.

Soloable είναι θεωρητικά μέχρι και τα τελευταία επίπεδα δυσκολίας, απλά θα πρέπει να ρίξεις ιδρώτα και, πιθανότατα, να μην πας για όλα τα side objectives, αλλά για συγκεκριμένα πράγματα (π.χ. να βρεις super rare samples, να κάνεις τοn κύριο ΑΝ.ΣΚ. και να κάνεις extract). Όπως όμως είπε και ο μέγας παλαιός, είναι φτιαγμένο για coop. Αρχικά ήμουν διστακτικός γιατί δεν ήθελα να παίζω με random idiots που απλά θα έβριζαν όλη την ώρα στο mic, ΑΛΛΑ:


Πέρα από εθιστικό gameplay, transparency (για τα δεδομένα του χώρου) προς τους παίκτες και απο ό,τι φαίνεται συχνά content updates, το παιχνίδι έχει καταφέρει μέχρι τώρα κάτι που προσωπικά έβλεπα να λείπει τα τελευταία χρόνια από το gaming: να δημιουργήσει την αίσθηση του community. Θυμίζει λίγο παλιές, καλές εποχές των "πρώτων" MMO όπου ένιωθες πως ακόμα και οι randoms με τους οποίους παίζεις μαζί, είναι μέρος της εμπειρίας και όχι απλά ευκαιρίες να cheesάρεις achievements. Το να μπαίνεις με 3 άκυρους τύπους, να συνεννοείσαι άψογα μόνο με pings για όλα τα objectives και στο τέλος της αποστολής να ανοίγουν όλοι μικρόφωνα και να φωνάζουν "FOR HUMANITY BROTHEEEERS" είναι κάτι που δεν περίμενα να ξανα-ζήσω.

ΕΠΟΣ, 10/10 και ας βγάζουν updates Παρασκευή βράδυ και πέφτει το σύμπαν. Που θα πάει, θα μάθουν και αυτοί, όπως μάθαμε όλοι: the hard, democratic way.

P.S. Αν και το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση - δυστυχώς - με τα βιβλία, προτείνω τη σειρά Helldivers για όσους θέλουν action packed ανάγνωσμα. Απλά προετοιμαστείτε για 12book long, ongoing σειρά.
 
Last edited:

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,918
Αναρωτιεμαι κατα ποσο το "Grace Period" που αναφερουν πως τελειωσε και τωρα πρεπει υποχρεωτικα να γραφτουν σε ακομη ενα data collecting network, προβληθηκε το ιδιο με αυτο το "Important message" οταν προωθουσαν το παιχνιδι και κατα ποσο θα δωθει η ευκαιρια refund σε αυτους τους ανθρωπους που δε θελουν (η δε μπορουν) να γραφτουν για τον οποιοδηποτε λογο
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,684


Πόσο κουλ τυπάς ο Casper Van Dien ρε γμτ.
 
Top Bottom