Παιδιά ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια!!!
Φοβάμαι όμως ότι ο υπολογιστής δεν θέλει να κάνει αναβάθμιση με τίποτα....
Χτες έβαλα το τροφοδοτικό, και το καθάρισα με αέρα, αλλά κάτι πάει λάθος.
Ανάβω τον υπολογιστή, για μερικά δευτερόλεπτα δουλεύει, αρκετά ώστε να ανοίξουν όλοι οι ανεμιστέρες και οι σκληροί, αλλά μετά σβήνει μόνο του και ξαναανάβει.
Τσέκαρα αν υπάρχει κάπιο λάθος στην συνδεσμολογία, αλλά νομίζω όλα είναι εντάξει.
Δεν βγάζει κανέναν ήχο ώστε να δείξει ότι κάτι πάει στραβά σε κάποιο hardware, αλλά ούτε και το ένα μπιπ κάνει , που σημαίνει ότι όλα είναι εντάξει.
Δοκίμασα να βγάλω τα πάντα ,( καλώδια, μνήμες , κάρτα γραφικών ) να το βγάλω από την πρίζα , να πατήσω το κουμπί της τροφοδοσίας για να αποφορτιστούν πυκνωτές και τα λοιπά, και να το ξανασυνδέσω ,αλλά κάνει πάλι τα ίδια.
Επίσης τσέκαρα αν έχει πειραχτεί με το άνοιγμα του κουτιού το κουμπί τροφοδοσίας , αλλά το είδα εντάξει. ( δεν ηταν κολημένο και πάταγε καλά το καλώδιο στο motherboard )
Το μόνο περίεργο που συμβαίνει είναι ότι δεν δουλεύει ο ανεμιστέρας της κάρτας γραφικών. Αν και την έχω τοποθετήσει σωστά στο (pci slot ) και της έχω δώσει τροφοδοσία.
Το κακό είναι ότι Κρήτη δεν έχω κάποια άλλη κάρτα για να δω αν αυτό είναι το πρόβλημα. Επίσης δοκίμασα να ξεσυνδέσω τελείως την κάρτα γραφικών. Ο υπολογιστής εβγαζε παρατεταμένο ήχο, αλλά πάλι έσβηνε.
Μπορώ να κάνω κάτι άλλο , ή να το πάω σε service?