What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Heroine's Quest

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Κρίμα να μην έχει αυτό το παιχνίδι δικό του τόπικ! Πλέον το τσιμπάμε από steam, τσάμπα παρακαλώ (είναι freeware). Για όσους δεν ξέρουν είναι ένα game βγαλμένο από τα παλιά, και είναι ουσιαστικά ένα clone των παλιών καλών Quest for Glory. Εχτές πρόλαβα και έπαιξα καμιά ωρίτσα, εντυπωσιάστικα! Θυμίζει το πρώτο μέρο των Quest for glory : so you want to be a hero, και ακολουθεί το ίδιο υβριδικό στυλ adventure / rpg. Όσοι δε έχετε βίτσιο με το παλιό καλό pixel art, θα πάθετε πλάκα, κάθε οθόνη είναι ένα μικρός pixel-πίνακας, φοβερά τοπία και τοποθεσίες που μας ταξιδεύουν στα early 90s. Στα θετικά του το full voice-acting!


http://store.steampowered.com/app/283880/" class="bbcode_url">Link

Τελικές εντυπώσεις αφού το λιώσουμε <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> Ελπίζω να δούμε και review σύντομα, νομίζω του αξίζει!
 

hellboy

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 7, 2014
Messages
232
Είχα παίξει κανα 7ωρο με το που είχε βγει.Οι τύποι το ΄δωσαν δωρεαν απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του αν θυμάμια καλά. Πολύ όμορφο.Και οντως το full voice acting δίνει άλλο αέρα στο παιχνίδι. Πέρα από τα πανέμορφα πι3ελογραφικά του.
Προσωπικά μάλιστα δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μ κάποιο παιχνίδι από αυτά που "στηρίζεται",και γούσταρα στο φουλ.Κάποια στιγμη θα το ξαναπιάσω να το ξεζουμίσω, απλά τώρα μπήκανε και οι ζέστες και δε μου πάει κάπως να βλέπω χιόνια στην οθόνη και έξω να παίζει λιακάδα.
(Αυτό που μου είχε κάνει και ωραία εντύπωση είναι το εξαιετικό του χιούμορ, το οποίο δεν αφαιρεί και τίποτα απο το έπικ της υπόθεσης)
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,462
σε αντιθεση με το κολασμενο αγορι, καιρος ηταν να παιξω κατι δροσιστικο.
οντως, το παιχνιδι εχει πολυ ωραιο χιουμορ. δεν το κουμπωσαν για το image του παιχνιδιου. οι ανθρωποι που εφτιαξαν το παιχνιδι εχουν χιουμορ.
τα "τετραγωνισμενα" γραφικα, δινουν εναν ρομαντικο υφος και μια νοσταλγια. αυτα ειναι ωραια πραγματα........... οταν υπαρχει ενα αντικειμενο εκει εξω, που το χρειαζεσαι αλλα δεν το ξερεις.
οταν δεν παιζει hint, οτι υπαρχει. τα πραγματα αποκτουν μια εξωτικη νευρασθενεια.

αυτη η εξωτικη νευρασθενεια σε οδηγει στο youtube. εκει ανακαλυπτεις ενα κοσμο που θελεις παρα πολυ να ξεχασεις. εγω προσωπικα δεν θελω να τον ξαναδω.
κανοντας μια γεφυρα με το My Reaction When...
ημουν καπως ετσι
<img src="http://media.tumblr.com/fd91818a4115abd165d39161f9fe9c54/tumblr_inline_mptutvK7671qz4rgp.gif" alt="tumblr_inline_mptutvK7671qz4rgp.gif" class="bbcode_img" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,462
μετα τα πρωτα τσιριμπιμ τσιριμπομ

<img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/hq_zpsb9cea3e1.png" alt="hq_zpsb9cea3e1.png" class="bbcode_img" />

εφτασα στο τριτο κεφαλαιο και μπορω να εχω μια καθως πρεπει αποψη.
αν και δωρεαν, το παιχνιδι ειναι πολυ καλο. δεν θα καθησω να ασχοληθω με αυτα τα κλασσικα.
εγω θελω να πω τον πονο μου.

το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου το περνας στο παγωμενο δασος. εκει πρεπει να εξερευνησεις, να αντιμετωπισεις εχθρους, να λυσεις γριφους και να φας κοληματα.
αυτη ειναι η ωραια πλευρα. η ασχημη πλευρα ειναι οτι δεν μπορεις να το κανεις με την ησυχια σου. εισαι μια ωρολογιακη βομβα ψυχους. επειδη παγωνεις σιγα σιγα, πρεπει να γυρισεις σε καποιο απο τα δυο χωρια της περιοχης.
αν πεσει το βραδυ και δεν προλαβεις να γυρισεις, θα εχεις προβλημα. κλεινουν πορτες τα χωρια και παιζει face control.

αν προλαβεις και εξερευνησεις το δασος, εχει καλως. θα ανακαλυψεις μια περιοχη οπου ειναι φυλακισμενη με φλογες, μια βαλκυρια. αραζεις εκει και ψηνεις και το μπιφτεκι σου αλα λυκ οφ φορεστ.

ενα εκνευριστικο θεμα που επιδρα αμεσα και στο παιχνιδι, ειναι η ελλειψη αρκετων hint.
γιατι ρε παιδια; αν ηθελα να τζογαρω, θα επαιζα ποκερ ον λαιν.

βρισκω μια αλεπου στο δασος και ωωω!! μπορω να την παρω μαζι μου. μολις την παιρνω μου λεει οτι αν παω στο χωριο θα φυγει. μολις την παιρνω βλεπω οτι ειμαι ετοιμος για θανατο λογω ψυχους. παω στο χωριο και μολις φτανω στην πυλη η αλεπου την κανει.

μετα ανακαλυπτω οτι η αλεπου ειναι side quest, ομως πλεον εχει τρυπωσει σε μια τρυπα και δεν βγαινει. παει το quest, το εχασα. ανοιξα το περπατα απο μεσα και δεν ειχε την περιπτωση της αλεπους που φευγει.
χανω και δευτερο quest με το οποιο χρειαζομαι την αλεπου για να μου φερει πισω τον σακο που εχασα.

ενας τυπος χανει την γατα του και πρεπει να του κανω τα γλυκα ματια. βρισκω τροπο και του την παω πισω στο χωριο. ετσι νομιζα γιατι ο τζογος λεει οτι δεν επρεπε να το κανω αυτο.
επρεπε να παρω την γατα στο δευτερο και ασχετο χωριο, και να την βαλω να πατησει σε μελανι για να της παρω αποτυπωματα.
να παω σε μια υπογεια πολη και να ανταλλαξω τα αποτυπωματα με εναν τυπο, ο οποιος θα μου εδινε ενα λουλουδι που ηταν αλλο side quest. εννοειται οτι δεν επαιζε κανενα hint.
παει και αυτο το quest. δεν παιζει come back.

μετα εχουμε τις απαντησεις-καφριλα. αν δωσεις καφριλα απαντηση μπορεις να χασεις quest. αυτο με ολους... με εξαιρεση ενα τυπακι που αν του πεις καφριλα, θα σου δωσει τον μανδυα παραφλου για να μην παγωνεις. αν δεν πεις καφριλα στην πρωτη συζητηση, παει ο μανδυας. δεν στην ξαναβγαζει την επιλογη.
το διαβασα στο περπατα απο μεσα, αφου συζητησα μαζι του.
τυχαια το ειδα γιατι κολησα με το λουλουδι που δεν εβρισκα πουθενα. το οποιο δεν θα το παρω ποτε, επειδη ειχα να κανω με δυο quest που ενωνονται χωρις κανενα hint.

ενας τυπος σε κλειδωνει στο μαγαζι του και σου πρηζει τα @@. θελει να σου διηγηθει την ιστορια των αντικειμενων που κατεχει. δεν σταματαει με τιποτα. hint κανενα.
λεω τραβα στο περπατα απο μεσα και δες τι παιζει με το ψυχακι. μηπως επρεπε να ξεριζωσω τα ματια μου οταν σκοτωσα το αγριογουρουνο; μηπως να παταγα 10 φορες το shift alt F8 F9 F1 στην εγκατασταση;
"θα κανεις κλικ τρεις φορες σε ενα οποιοδηποτε αντικειμενο και ο τυπος θα πει οτι γινεται βαρετος και θα σε αφησει"
κλικ κλικ κλικ...... αυτο το αλογακι το ειχε ο μπλα μπλα μπλα
κλικ κλικ κλικ κλικ..... αυτο το παπουτσι ηταν του μπλα μπλα μπλα
κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ.... αυτο το σωβρακο με τον λεκε μπλα μπλα μπλα μπλα
κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ... αυτη η φορεμενη καλτσα ηταν μπλα μπλα μπλα μπλα

<img src="http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/gifs/monkey-clicking-mouse-computer-ape-YOSPOS-13951992940.gif" alt="monkey-clicking-mouse-computer-ape-YOSPOS-13951992940.gif" class="bbcode_img" />
κλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικ..... γινομαι βαρετος, καλυτερα να σε αφησω.

συμπαθατε με ρε πατριωτες, δηλαδη ουτε με το περπατα απο μεσα δεν γινεται να περασεις τον γριφο;

και αλλα πολλα πολλα πολλα που θα με κανουν βαρετο αν καθησω να τα περιγραψω.
παντως ειναι καλο παιχνιδακι (σοβαρα)
 
Top Bottom