What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hitman Absolution

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Το τερμάτισα προχθές.Πολύ ωραίο στήσιμο και πολύ όμορφη κινηματογραφική παραγωγή.Τα γραφικά κάναν καλά τη δουλειά τους,ο ήχος κυμαινόταν σε υψηλά επίπεδα και γενικότερα ήταν πολύ ωραία εμπειρία.

Μείον για μένα το σενάριο και η διάρκεια.

Discuss.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Ήταν για σένα άξιος διάδοχος της σειράς; Σε σχέση με το top μέχρι τώρα, το Blood Money, που το τοποθετείς;
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Για να σου πω την αλήθεια Αλέξανδρε,η τελευταία επαφή που είχα με hitman ήταν όταν είχε βγει το πρώτο.Για να μη νιώθω σαν χαζός διάβασα τη σεναριακή εξέλιξη των προηγούμενων τίτλων στο internet και κατάλαβα τι γίνεται και πως.Από τα διάφορα σχόλια που διαβάζω οι φανατικοί του είδους κατατάσσουν ακόμα το blood money στη 1η θέση.

Όσον αφορά το gameplay αυτό που διαπίστωσα είναι ότι οι διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης για την εκπλήρωση της αποστολής ποικίλλουν και έτσι αυξάνεται πολύ το replayability.Δε βαρέθηκα σε καμιά περίπτωση καθώς έπαιζα.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Εγώ έχω παιξει τα 1, 2 και Contracts, τo Blood Money το έχω στο Steam αλλά δεν έχω προλάβει να το ξεκινήσω. Τώρα θα διαβάσω και το review που ανέβασαμε για να πάρω μια ιδέα από Absolution <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Αυτά που γράφεις πάντως είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά, όσο νά'ναι υπήρχε η ανησυχία οτι θα το κάνουν υπερβολικά action.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
εγώ έχω να ασχοληθώ από το πρώτο πάντως, είχε αρκετό stealth και γούσταρα evil:
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Μου πήρε κανά 20ώρο η πρώτη φορά, χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα btw. Πλέον ασχολούμαι με τα αμέτρητα challenges/unlocks. Άξιο θαυμασμού πόσα πράγματα προσπέρασα στο πρώτο run κι ας το πήγα full stealth. Αναλόγως επιλογών κτλ, υπάρχουν πολλά πράγματα που απλά δεν θα δεις. Το replayability στον Θεό εξαιτίας αυτού. Και με το Contracts ακόμα παραπάνω. Και αν είσαι μερακλής και ακούς τους κακομοίρηδες npcs τι λένε και τι κάνουν, πολύ καλή δουλειά.

Με εντυπωσίασε πολύ προσωπικά.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Δεν είχα ψηθεί ιδιαίτερα με δ'αύτο, αλλά κάτι το review του Borracho, κάτι τα λεγόμενα του systemofadown667 και του Θωμά Τζι, ίσως το τσιμπήσω τελικά αν κάτσει καμιά καλή προσφορά.
 

kingslayer

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
569
Και εγω το βλεπω, με το ζορι αντιστεκομαι σε τορεντ. Δυστηχως ακοσα οτι εχουν βγαλει πολλα στοιχεια του blood money που τερματισα χτες (στην κυριολεξια, ειχε κατσει στο steam library κανα χρονο και το ξεθαψα λογω hype). Παντος το BM ηταν παιχνιδαρα και πραγματικα φοβερη η αισθηση του αυτοσχεδιασμου που σου εδινε. Σε μια αποστολη πχ αφισα μια βαλιτσα με ενα mine στο γραφειο του target, απομακρυνθηκα και την εσκασα απο το διπλανο τετραγωνο
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Αν πλησιάζει έστω και λίγο το Blood Money μιλάμε για μεγάλο hit.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Είναι περίπτωση παιχνιδιού που όσα του δίνεις, σου δίνει. Τα τσάλεντζις που λέει και ο Σόαντ σε κρατάνε κολλημένο να παίζεις σαν τον ψυχάκια <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Το https://www.youtube.com/watch?v=dCEhS7STU-s&feature=g-all" class="bbcode_url">τρειλερ του πρώτου dlc με την ονομασία... Deus ex. Πιό fail δεν γίνεται. Ελπίζω να μην είναι έτσι και τα μελλοντικά dlc.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Εντάξει, promo μλκούλες είναι. Ήδη έχει καμιά 10αριά τέτοια. Τα προτιμώ χίλιες φορές από ουσιαστικό περιεχόμενο που κλασσικά μένει εκτός παιχνιδιού για να το πασάρουν ως dlc 5 μέρες μετά. Δεν τα χρειάζεσαι, οπότε τα αγνοείς πλήρως και όποιος έχει λεφτά για πέταμα, τα παίρνει. Και όλα είναι οκ.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267


soad667 wrote:
Εντάξει, promo μλκούλες είναι. Ήδη έχει καμιά 10αριά τέτοια. Τα προτιμώ χίλιες φορές από ουσιαστικό περιεχόμενο που κλασσικά μένει εκτός παιχνιδιού για να το πασάρουν ως dlc 5 μέρες μετά. Δεν τα χρειάζεσαι, οπότε τα αγνοείς πλήρως και όποιος έχει λεφτά για πέταμα, τα παίρνει. Και όλα είναι οκ.</blockquote>
Θα συμφωνήσω, χίλιες φορές καλύτερα έτσι.
Αν το DLC είναι μαλακιούλες για όσους έχουν τάλερα δε με ενοχλούν.

 

nihilus

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 2, 2012
Messages
316
Δεν το έχω τελειώσει ακόμη, πρέπει να κοντεύω όμως... Χμμμ... Blood Money δεν ειναι σε καμία περίπτωση, NOT EVEN CLOSE!

Ας αρχίσουμε απο τα καλά... Εξαιρετικό voice acting, κινηματογραφικότατο, όμορφο design, τεράστιο replayability, αρκετά επίπεδα δυσκολίας.

Αλλά... Κάθε επίπεδο είναι "σπασμένο" σε πιο μικρά...duh, επίπεδα με δικά τους objectives, κρατάει δικό του score το καθένα κλπ. Δεν μ'άρεσε καθόλου αυτό, δεν ξέρω η αίσθηση που είχα στο blood money αλλά και στο contracts, "ορίστε το μέρος, ορίστε ο στόχος, άντε παίξε" και ξαμολιόμουν σαν παιδάκι που το αφήνει η μάνα του έξω από το καρότσι σε έναν παιδότοπο. Επίσης (στο στόρυ mode τουλάχιστον), δεν υπάρχει αυτό το ωραίο briefing που είχε στα προηγούμενα, που μπορούσες να αγοράσεις intel, να κάνεις equip όπλα και γκάτζετς, να τα αναβαθμίσεις κλπ. Επίσης οι στόχοι... πέρα από 1 άντε 2, μου φαίνονται τελείως random "κακοί τύποι", καθόλου αξιοσημείωτοι.

Anyway... Καλό παιχνίδι είναι μωρέ, αλλά μην περιμένει κανείς να παίξει κάτι που να μοιάζει ΠΟΛΥ με τα προηγούμενα hitman.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Εγώ το ξεκίνησα λίγο σήμερα,έπαιξα τον πρόλογο και μια ακόμη mission.Συμφωνώ πάνω κάτω με τον Nihilus.Καλό παιχνιδάκι,αλλά αρκετά κάτω από τα BM,SA,Contracts (με αυτή τη σειρά).Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στη συνέχεια,το ελπίζω πάντως.Να προσθέσω ακόμη ότι οι μεταμφιέσεις είναι στην ουσία άχρηστες (τουλάχιστον στο Purist που παίζω).Επίσης,αυτό που γίνεται στο τέλος του προλόγου είναι τελείως κουφό.Γενικά από ότι φαίνεται το story τους βγήκε ψιλοχάλι.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Κλασσική περίπτωση style over substance. Γράψανε φούλ Ταραντίνο σκηνές και τελευταία βδομάδα μπήκε κάποιος που είχε βγάλει Γυμνάσιο και λέει "Καλά ρε παιδιά, δεν σκέφτηκε κανείς σας πώς συνδέονται όλα μεταξύ τους;"

Κενό βλέμμα από τους writers της IO και το αποτέλεσμα που είδαμε. Εξαιρετική περίπτωση παιχνιδένιου παιχνιδιού βέβαια, όπου απαλλαγμένος από στόρι και αγάπες, μπορείς απλά να πειραματίζεσαι ανελέητα με τα υποσυστήματα του τίτλου!
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ναι, το story στην καλύτερη περίπτωση μπορείς να το δεις ως μια grindhouse bmovia άνευ ουσίας. Σε κάποιο sequel πάντως κι εγώ θα προτιμούσα να δω τον 47 να ενεργεί με την λογική του Hitman πάλι, επιλέγοντας εξοπλισμό, εκτελόντας εντολές κάποιου κτλ. Και από το finale, που δεν βγάζει πολύ νόημα μεν (<span class="bbcode_spoiler">Η Diana ζει, το παρακλάδι της ICA που έκανε ότι έκανε ήταν τελείως σάπιο, το κορίτσι είναι ένας μικρός ακατέργαστος assassin.</span>), ανοίγει ο δρόμος για κάτι τέτοιο.
 

nihilus

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 2, 2012
Messages
316
Ναι όντως ανοίγει ο δρόμος για κάτι τέτοιο...ή....για κάτι άλλο....

Κατά την διάρκεια των credits, είχα μια αναλαμπή για το πως θα μπορούσε να ήταν το επόμενο hitman.
Imminent Spoilers....Σας προειδοποίησα..

<span class="bbcode_spoiler">1-2 χρόνια μετά. Τα κρυφά καινούργια μοντέλα ενηλικιωθηκαν και ήρθε η ώρα να πιάσουν δουλειά. Είναι καλύτερα του 47, τον δέρνουν και τον πιάνουν αιχμάλωτο ή κάτι τέτοιο. Μία hit..woman ντυμένη σε μαύρο latex με κοντό μαύρο μαλλί καταφέρνει να δολοφονήσει την Diana μετά από ένα ασήλυπτο catfight. Η Victoria συφιλιάζεται οπότε το παίρνει πάνω της. Ελευθερώνει τον 47 ο οποίος λόγω των τραυματισμών του είναι ψιλο-άχρηστος, παίρνει το gear του. ΚΑΙ BOOM. Ο παίκτης ελέγχει ένα 16χρονο κοριτσάκι που σκοτώνει με όπλα, σύρματα, μαχαίρια, kunais, shurikens κλπ κλπ, DUBSTEP ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, το κοριτσάκι δεν καταλαβαίνει Χριστό, βρίζει σαν ναύτης και πετάει ατάκες πιο cheesy από ποτέ... Oh και μην ξεχάσω, Day 1 DLC, με 10 γιούρια ξεκλειδώνετε το alternative outfit της Victoria, σέξο-schoolgirl φάση.</span>

Θα με θυμηθείτε...
 
Top Bottom