Hitman: Agent 47

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,963
http://youtu.be/HELfuiarPpo

Δε και κακό..αλλά δεν εντυπωσιάζει κιόλας.

Discuss
 
Άμα εξαιρέσεις την αμερικανίλα... μόνο η μεταμφίεση μένει.... θέλω να είμαι αισιόδοξος ωστόσο :pope:
 
Έχω μάλλον επιδερμική επαφή με την σειρά, αλλά από το trailer και μόνο φαίνεται το ίδιο απαράδεκτη με την ταινία του 2007. Δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η σειρά και απλά χρησιμοποιούν το όνομα της για άλλη μία "εύκολη" ταινία.
 
Τι ειν τούτο ρε?
STEALTH είναι το παιχνίδι. S-T-E-A-L-T-H.
Όχι καράφλας Chuck Norris.

Τουλάχιστον,στο προηγούμενο,ο Olyphant έμοιαζε περισσότερο στον 47.Κάτι ήταν και αυτό.
Η φάση είναι fail. :smash:
 
H ταινια με τον Olyphant μου ειχε ψιλοαρέσει, είχε βγάλει καλά την παγωμένη προσωπικότητα του 47 στο πανι. Αυτό εδώ με ξενέρωσε ,το σκηνικό με το τουφέκι ανήκει σε Β' ταινία του Μπόλιγουντ.
 
Θα την δω. Θα περάσω καλά. Αλλά hitman δεν είναι. Παρόλα αυτά, ένα αξίζει να πει κανείς:


<span style="font-size:6"><span style="color:#ff0000">AM</span><span style="color:#0000bb">ER</span><span style="color:#ffffff">ICA</span></span>
 
Ως φαν της σειράς το τρέιλερ με απογοήτευσε πλήρως.Καμία σχέση με τα games,ούτε καν με το Absolution.Κρίμα για το Rupert Friend,πιστεύω θα μπορούσε να ενσαρκώσει μια χαρά τον αληθινό 47.
 
Ε, τι να πεις. Να κάτσω κ να τσατιστώ? Δεν αξίζει.

Στην αρχή του trailer, ήταν καλό, παγερή έκφραση προσώπου κ φωνής, αλλά μόλις άρχισε τα κόλπα matrix, το χάλασε πολύ. Ολο το trailer ήταν μόνον μπαμ μπουμ, χαζο εφέ κ μια σφιχτή κλανιά να ακούγεται σαν beat από πίσω προσπαθώντας να προωθήσει μια ''cool'' κ πολύ ''γαμαουα duke nukem'' ταινία.

Σε σχέση με τον Olyphant, πιστεύω θα τα πάει πολύ καλύτερα. Ο Olyphant κάνει μόνο για κλαρινογαμπρός.

Την ταινία θα την δω, ενοείται, αλλά με αναμονή του Mechanic 2 στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου.
 


Bald_Killer_Clone wrote:
Ο Olyphant κάνει μόνο για κλαρινογαμπρός.</blockquote>

Δες Justified. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

 


Devvy wrote:


Bald_Killer_Clone wrote:
Ο Olyphant κάνει μόνο για κλαρινογαμπρός.</blockquote>

Δες Justified. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Και Deadwood.Γενικά του πάνε οι καουμπόικοι ρόλοι,είτε στο σήμερα,είτε 140 χρόνια πριν.



 
Το παλιό hitman να πω την αλήθεια μου είχε αρέσει μέχρι που άρχισε τους συναισθηματισμούς με την γκόμενα και το στόρυ έγινε τελείως νερόβραστο. Είχε πάντως στοιχεία από hitman, αρκετά έστω για να κρατήσει τους πιο αποφασισμένους μέχρι το τέλος. Αν και η φάτσα του Olyphant έβγαζε περισσότερο μία ειρωνία/πουτανιά/κάτι, παρά ψυχρότητα.

Ο νέος ηθοποιός (noob here, δεν θυμάμαι καν όνομα) μου φαίνεται πολύ πιο ταιριαστός σε εμφάνιση. Αλλά οποιαδήποτε ομοιότητα με hitman φαίνεται να τελειώνει ακριβώς εκεί. Χολυγουντιανή υπερπαραγωγή με πινελιές μπόλυγουντ, που σημαίνει ότι θα περάσεις καλά αν δεν πάρεις καν καλάθι μαζί σου όταν πας να το δεις. Αλλά @@ hitman είναι.

Φαίνεται να χρησιμοποιεί συχνά το περιβάλλον πάντως, κάτι είναι κι αυτό. Αν και μόνο για να περάσει απαρατήρητος δεν το κάνει. Whatever..
 


Raz wrote:


Devvy wrote:


Bald_Killer_Clone wrote:
Ο Olyphant κάνει μόνο για κλαρινογαμπρός.</blockquote>

Δες Justified. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Και Deadwood.Γενικά του πάνε οι καουμπόικοι ρόλοι,είτε στο σήμερα,είτε 140 χρόνια πριν.</blockquote>

Eκει τον ειχα πρωτοδεί. Γενικά ήταν καλό το deadwood.





 
Back
Top