Hollow Knight Series

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
το πιο εύκολο νομίζω είναι την ώρα που κάνουν επίθεση πηδάς  πίσω τους και τούς χτυπάς από πίσω. αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να δουλέψουν

<!--more-->

Για την ιστορία θυμάται τι έχεις ρίξει στο πηγάδι και σού κρατάει μόνο όσα λείπουν.

Το down slash γίνεται με τον κλασσικό τρόπο; Δηλαδή πηδάς, στοχεύεις κάτω και χτυπάς; Πρέπει «να το μάθω»; Νομίζω δεν μπορούσα να το κάνω, αλλά θα δοκιμάσω πάλι.

Ναι με τον τρόπο που λες, έχε υπόψη ότι το κάτω μπορείς να το έχεις πατημένο από τη στιγμή που σηκώνεσαι (μπορείς να πατάς διαγώνια κάτω-μπροστά ή πίσω, το μετράει) και το χτύπημα μπορείς να το κάνεις όποτε θέλεις, αρκεί το κάτω να είναι κρατημένο τη στιγμή που χτυπάς.

Καλό είναι να το μάθεις, γιατί είναι από τις χρησιμότερες κινήσεις, ειδικά αρχή που έχεις περιορισμένο mobility. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο (μέχρι να το συνηθίσεις ίσως το πατάς κάποιες φορές λίγο πιο νωρίς από ότι πρέπει, θα το δεις και εσύ λογικά), έχει αρκετά καλό εύρος το hit detection, οπότε δε χρειάζεται να είσαι ακριβώς πάνω από το κεφάλι/κεντρικό άξονα κάθε εχθρού για να τον πετύχεις.

Μόλις το τερμάτισα!!! 81%. Δεν θα πάω για το 100% αλλά σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτω στο μέλλον. Από τα καλύτερα στο είδος του

Πόσο σου πήρε περίπου;

Δοκίμασα να παίξω και με το d-pad (παίρνει ένα στρογγυλό πρόσθετο, δεν είναι ο κλασσικός σταυρός) και στην πλοήγηση στον κόσμο με βολεύει ελαφρώς περισσότερο. Βέβαια σε κάποιες μάχες χρησιμοποιώ ακόμα τον αναλογικό για ευκολία.

Το steam έγραψε 25 ώρες αλλά το είχα αφήσει καμια 2-3 φορές ανοιχτό ενώ έκανα άλλα πράγματα οπότε πές 22-23 ώρες περίπου, χορταστικό θα έλεγα χωρίς να κουράζει

Εμένα μόλις μου κόλλησε (μαύρη οθόνη με το άσπρο bug κάτω δεξιά) και πρέπει να κάνω end process από το task manager... (να δω τώρα τι θα έχει σώσει και τι όχι....γμτ)

Σας έχει τύχει ποτέ;...

Ούτε ένα bug ή οτιδήποτε άλλο δεν συνάντησα

Ούτε εμένα, απ' όσο θυμάμαι. Ίσως είναι κάτι σπάνιο...

και εγώ δεν έχω δει κανένα bug ή μάλλον άπειρα bugs αλλά αυτά είναι τού παιχνιδιού.

Εγώ πάλι παίζω απίστευτα χαλαρά. Το steam έχει γράψει 50 ώρες και μόλις τώρα <span class="gdbbx-bbcode-spoiler" style="color: #111111;background: #111111"> νίκησα τις mantis lords. Πήγαινα συνέχεια για εξερεύνηση και είχα ήδη εξερευνήσει το deepnest κάμποσο που υποτίθεται ανοίγει άμα τις νικήσεις, είχα πάρει και το τραμ είχα πάει στην δεξιά μεριά τής πόλης, είχα εξερευνήσει και το kingdom edge/hive και κάτω και αφού βρήκα επιτέλους τον χάρτη για τα royal waterways είπα δεν πάω να τις ξαναπροσπαθήσω τώρα που είμαι κοντά; </span>.

Το % να υποθέσω το βγάζει αφού το τερματίσω;

Ευτυχώς που είχα καθίσει σε ένα παγκάκι λίγο πριν κολλήσει το παίγνιο και έχασα ελάχιστη από την πρόοδό μου, τελικά.

Κι εγώ το πάω χαλαρά και απολαυστικά... 40 ώρες εντ κάουντινγκ. :Ρ

[quote quote=507203]

[/quote]

θα αρχίσει να στο δείχνει από την στιγμή που καθίσεις στο παγκάκι πριν το τελικό boss ή αν κοιτάξεις ένα ¨σημείο ενδιαφέροντος¨ εκεί δίπλα, δεν θυμάμαι πιο από τα δύο ακριβώς

[quote quote=507203]και εγώ δεν έχω δει κανένα bug ή μάλλον άπειρα bugs αλλά αυτά είναι τού παιχνιδιού.

Εγώ πάλι παίζω απίστευτα χαλαρά. Το steam έχει γράψει 50 ώρες και μόλις τώρα <span class="gdbbx-bbcode-spoiler" style="color: #111111;background: #111111"> νίκησα τις mantis lords. Πήγαινα συνέχεια για εξερεύνηση και είχα ήδη εξερευνήσει το deepnest κάμποσο που υποτίθεται ανοίγει άμα τις νικήσεις, είχα πάρει και το τραμ είχα πάει στην δεξιά μεριά τής πόλης, είχα εξερευνήσει και το kingdom edge/hive και κάτω και αφού βρήκα επιτέλους τον χάρτη για τα royal waterways είπα δεν πάω να τις ξαναπροσπαθήσω τώρα που είμαι κοντά; </span>.

[/quote]

Από τις μαγείες του παιχνιδιού. ο κάθε ένας μπορεί να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο. Εγώ αυτούς τους έφαγα αρκετά νωρίς .

Σκοτώθηκα σε ένα boss (κλασσικά) και πήρα τον δρόμο της επιστροφής για να ανακτήσω το κουφάρι μου. Στη διαδρομή όμως, συνάντησα έναν ψηλό με ασπίδα και δόρυ που κρατούσε αιχμάλωτη μια κάμπια. Long story short, με σκότωσε. Να φανταστώ ότι έκανα βλακεία και έχασα τα 660+ λεφτάκια μου από τον πρώτο θάνατο, ε;

Nαι αλλά μη σκας, μαζεύονται εύκολα γενικά. Προχθές έχασα 35 χιλιάρικα περίπου, επειδή εκεί που τον ήπια από ένα μπος, είπα να τσεκάρω στα γρήγορα ένα άλλο μονοπάτι πριν γυρίσω στο σημειό που έχασα. Είχε άλλο μπος εκεί και μπαμ, σόδας κάτω. Αλλά οκ είμαι σε φάση που τα λεφτά μαζεύονται επειδή δεν έχεις κάτι να τα κάνεις, ούτε με άγγιξε. Πιο πολύ πόνεσε στην αρχή που έχασα καμιά 6-7 κατοστάρικα κι ένιωσα τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου. :p

Ελπίζω να μην κάνετε μασούρι τα χαλασμένα αυγά...

Ήθελα να μαζέψω 1800, αλλά τώρα πάει. Απ' την αρχή λοιπόν.

Εν τω μεταξύ είχα χαλάσει κάμποσα για το simple key, που στην ουσία δεν βλέπω να μου χρειάζεται προς ώρας και το ψιλομετάνιωσα.

[quote quote=507265]Ελπίζω να μην κάνετε μασούρι τα χαλασμένα αυγά…

[/quote]

Μασούρι δεν λες τίποτα. Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει. Μου φαίνεται και δύσκολο να γυρίσω πίσω στην αρχική περιοχή αν είμαι μακριά ώστε να το κάνω.

Καλά κι εγώ συλλογή τα κάνω, ούτε ένα. Γενικά δεν είχα πρόβλημα να πλησιάσω το σέηντ, ήταν πάντα σε βολικό σημείο όταν έχανες, ακόμα και στα μποσάκια. Εδώ είχα τη φαεινή ιδέα να πάω σε άγνωστα μέρη ενώ είχα το σέηντ μερικές οθόνες πιο πέρα με 35 χιλιάρικα. Έλα μωρέ, τι θα πάθω. Κι έπεσα σε μπος φάιτ, που η πρώτη φορά είναι πάντα αναγνωριστική. Γουατέβερ, καλκιουλέητεντ και ομιτζί μαζί.

Εγώ μερικές φορές τα έχω χάσει από χαζομάρα τελείως...…

Η κορυφαία ήταν όμως πρόσφατα. Είχα πεθάνει, οπότε τον είχα αφήσει στο παγκάκι. Πήγα να πιω νερό και όταν γύρισα η γάτα ήταν πάνω στο γραφείο και το shade μία οθόνη διαφορά από το παγκάκι με 0 geo Πάνω του.....

Back