τέλος το hollow knight.
94% το πήγα νομίζω (93% πριν νικήσω στο τέλος), εξαιρετικό παιχνίδι, δεν νομίζω να το ξαναπαίξω.
Τελικά πέτυχα μερικά μπαγκ.
α) Μια φορά πέθανα ακριβώς ανάμεσα σε δύο οθόνες και δεν έβρισκα πουθενά την σκιά μου.
β) Στο νεκροταφείο αν χτυπήσεις κάποιον και φύγεις πριν σε σκοτώσει η φρουρός ο συγκεκριμένος μετά χάνεται. Πιστεύω ότι αυτό είναι μπαγκ.
γ) Όπως λειτουργεί το μενού θα έπρεπε προεπιλεγμένα να έχει απενεργοποιημένο το ποντίκι. Όπως είναι τώρα αν δεν προσέχεις εύκολα συχνά διαλέγεις λάθος. Λίγο σπαστικό επειδή μερικές φορές καταλάθος ξεκίνησα νέο παιχνίδι

αλλά οκ όχι τόσο σοβαρό μπαγκ. Αυτό το είχα παρατηρήσει και πριν αλλά δεν σκέφτηκα να το αναφέρω σαν μπαγκ
δ) Την δεύτερη φορά που συναντάς την σφήκα είναι πιθανό να σκοτωθείς την ίδια στιγμή που την σκοτώνεις. Επειδή μού συνέβη και δεν είδα την σκηνή, κοίταξα στο youtube και έχει συμβεί και σε άλλους.
Τα χαλασμένα αυγά δεν τα χρησιμοποίησα καθόλου, είναι ίσως το μόνο κακοσχεδιασμένο σημείο τού παιχνιδιού, αφού απλά βαριόμουν να πάω εκεί και προτιμούσα είτε να σκοτώσω την σκιά μου είτε ακόμα και να τα χάσω, ειδικά από τα μέσα τού παιχνιδιού και μετά όπου τα γεώ απλά πληθώρισαν πολύ. Το εκνευριστικό τής υπόθεσης ήταν ότι στο τέλος μού έλλειπε ένα απλό κλειδί για να ανοίξω μια σαρκοφάγο.