Hollow Knight Series

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το νέτφλιξ λίγο με τρομάζει, αλλά έμπαινα όπως και να 'χει.

Να πω την αλήθεια δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι το περιμέναμε ως το τέλος Ιουνίου, οπότε για μένα είναι σαν να βγαίνει νωρίτερα απ'ότι πίστευα, ακόμα κι αν τελικά πάει για Νοέμβρη ξερωγώ 🤷‍♂️

Last edited:
Ποιο kickstarter; Από τη στιγμή που ένα stretch goal-mini exp 5 ωρών που ήταν αρχικά εξελίχθηκε σε πλήρες sequel, αναμενόμενη η καθυστέρηση.

Shadowdrop στα βραβεία του Dorito Pope.

#ΚΑΜΕΡΑΣΕΜΕΝΑ

Αποχωρώ από το Ρεητζκουη και θα επιστρέψω ΜΟΝΟ όταν ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το Silksong.
Αντίο 👋

Μακάρι όχι, αλλά έχουν πέσει θύματα της επιτυχίας τους. Ό,τι και να παρουσιάσουν μάλλον δεν θα είναι αντάξιο των προσδοκιών.

Αρχικά το προόριζαν για μικρό expansion/DLC, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε ένα πλήρους μεγέθους παιχνίδι και πλέον έχει αγγίξει meme επίπεδα αλά Half Life 3.
Τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει τόσα αξιόλογα Metroidvania, που αμφιβάλλω αν το Silksong θα καταφέρει να εντυπωσιάσει όπως ο προκάτοχός του.

Κι εγώ νομίζω ότι θα είναι μια απ' τα ίδια, γι' αυτό και δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Όμως, το πρώτο ήταν από τα λίγα παιχνίδια που έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ, οπότε μάλλον δεν θα με πείραζε ιδιαίτερα μια, ας το πούμε, "επανάληψη".

Back