Hollow Knight Series

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New areas, bosses, tools, and more! Hornet’s adventures continue in our nautically themed expansion, coming free for all players next year. We’ll keep further details a secret for now, but expect additional info shortly before Hollow Knight: Silksong - Sea of Sorrow releases.

As with Silksong, players who own a copy of Hollow Knight on Nintendo Switch will be able to download the new Nintendo Switch 2 Edition for free when it launches in 2026!

Α ρε τσερυ αρχοντα παρε μας τα υπαρχοντα. Οου γουειτ, δεν τα θες…

Πρέπει στο νέρο να πνίγεσαι, όπως σε NES game (από τη στιγμή που δε έχει ζωές, να λειτουργεί όπως τα αγκάθια παρακαλώ). Αλλιώς πως θα είναι in line με το υπόλοιπο παιχνίδι;

Εν τω μεταξύ έχω ψιλοπροχωρήσει αρκετά στο Chapter 3, μόνο ακολουθώντας το main quest. Σκέφτομαι να κάνω ένα σκούπισμα στα biomes για να δω αλλαγές (έχω κάνει σε 2-3), αλλά βαριέμαι ρε γμτ.
Θα έπρεπε το παιχνίδι να κλείνει στο chapter 2, άντε με την έξτρα περιοχή για επίλογο και "true ending".

Θα έπρεπε το παιχνίδι να κλείνει στο chapter 2, άντε με την έξτρα περιοχή για επίλογο και "true ending".
Θεωρητικά αυτό θα έλεγες ότι γίνεται. Το Chapter 3 λειτουργεί ως επίλογος και endgame για όσους θέλουν πάρουν το πολυπόθητο 100%.

Ναι θέλω να πω πως είτε έπρεπε να σε μαντρώνει κάπως-να σε βάζει σε τελική ευθεία (point of no return κι ό,τι μάζεψες, μάζεψες) ή αν έχεις πρόσβαση στον υπόλοιπο χάρτη, όπως γίνεται εδώ, να είχε μόνο πραγματάκια που έχασες από τα προηγούμενα chapters. Αντ' αυτού έχει κι άλλα upgrades, κι άλλα wishes, κι άλλα bosses (γιατί έκριναν ότι το game δεν είχε ήδη αρκετά λολ) κλπ οπότε σε βάζει σε μια ψυχαναγκαστική μλκ να ξαναψάξεις. Σε ένα τεράστιο χάρτη.

Btw, το Flea Juggle είπαμε πόσο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ήταν;

Από όλα τα πράγματα που πιστεύω ότι πέρασα, αυτό που μου έχει μείνει ως αυτό που με λύγισε είναι τα δύο gauntlet (στο Chapter 3) και αυτό πριν το τρίτο chorus στο Chapter 2. Το τελευταίο μπορείς να το κάνεις ευκολότερο αν βρεις το μυστικό πέρασμα και αφαιρέσεις τη δυνατότητα να βγαίνουν silk spectres, αλλά ένιωθα πάντα άμπαλος και στα δύο.

μπορείς να το κάνεις ευκολότερο
Πολύ ευκολότερο αν κάνεις αυτό που λες (ευτυχώς το είχα βρει) + πολύτιμή βοήθεια από έναν npc που ανέφερα πιο πάνω.

By default είναι κόλαση.
Αυτό του Chapter 3 δεν το έχω συναντήσει ακόμα. Ωιμεεεεέ.

Από όλα τα πράγματα που πιστεύω ότι πέρασα, αυτό που μου έχει μείνει ως αυτό που με λύγισε είναι τα δύο gauntlet (στο Chapter 3) και αυτό πριν το τρίτο chorus στο Chapter 2. Το τελευταίο μπορείς να το κάνεις ευκολότερο αν βρεις το μυστικό πέρασμα και αφαιρέσεις τη δυνατότητα να βγαίνουν silk spectres, αλλά ένιωθα πάντα άμπαλος και στα δύο.
Αν λες αυτο με
τα 11 κυμματα εχθρων και στο τελος τους 2 οβελιξ με τα σφυρια
ακομα δεν το εβγαλα και ειναι ως τωρα το μοναδικο "τειχος" που βρηκα. Ψαχνω μασκουλες τωρα μπας και αντεξω λιγο περισσοτερο στη μαχη. Ισως δοκιμασω να παρω και αλλη μελωδια πρωτα αντι του αρχιτεκτονα μηπως και ανεβω ψυχολογικα μπουχαχαχαχαχαχα

τελικά το σκατό με τα κουδούνια δεν το είχα φάει όπως νόμιζα, φέι... έχω αρχίσει να τα χάνω.
Τεσπά το έβγαλα σήμερα, δεν ήταν εύκολο αλλά δεν ήταν σπασαρχίδικο, δεν μου έσπασε τα νεύρα.
Εδώ να σημειώσω ότι θες καλό χειριστήριο να παίξεις, δεν γίνεται αλλιώς. Με το logitech precision που προσπάθησα πρώτα ήταν απλά ανεκτό, αλλά με το Gamesir και τα αναλογικά είναι άλλο επίπεδο ύπαρξης.

@Dim Gian Bot για να είμαστε και στο σωστό θέμα.

Tην περιοχή που έλεγε ο Παύλος μπορείς να τη βρεις με φυσικό τρόπο (διαφορετικά είναι καλά κρυμμένη όντως).
Ποιος είναι αυτός;
Κάνοντας τη Wish "The Lost Merchant". Δηλαδή σε πάει μόνο του παιχνίδι προς τα εκεί.
Δες αν την έχεις στις ολοκληρωμένες ή είναι ενεργή στoυς 3 πίνακες, δε θυμάμαι από που μου την εμφάνισε, ίσως στου First Shrine.
Αν έχεις κάνει το wish, δες ένα βιντεάκι που βρήκες τη μπαμπουρίνα, και χρησιμοποιήσε double jump και clawline για να ανέβεις όσο πιο ψηλά γίνεται (θα καταλάβεις σε ποια μεριά πρέπει να το κάνεις). Γενικά να χρησιμοποιείς αυτές τις abilities (και αργότερα άλλη μία) όπου φαίνεται ότι μπορείς να σκαρφαλώσεις κι άλλο...

@Dim Gian Bot για να είμαστε και στο σωστό θέμα.

Tην περιοχή που έλεγε ο Παύλος μπορείς να τη βρεις με φυσικό τρόπο (διαφορετικά είναι καλά κρυμμένη όντως).
Ποιος είναι αυτός;
Κάνοντας τη Wish "The Lost Merchant". Δηλαδή σε πάει μόνο του παιχνίδι προς τα εκεί.
Δες αν την έχεις στις ολοκληρωμένες ή είναι ενεργή στoυς 3 πίνακες, δε θυμάμαι από που μου την εμφάνισε, ίσως στου First Shrine.
Αν έχεις κάνει το wish, δες ένα βιντεάκι που βρήκες τη μπαμπουρίνα, και χρησιμοποιήσε double jump και clawline για να ανέβεις όσο πιο ψηλά γίνεται (θα καταλάβεις σε ποια μεριά πρέπει να το κάνεις). Γενικά να χρησιμοποιείς αυτές τις abilities (και αργότερα άλλη μία) όπου φαίνεται ότι μπορείς να σκαρφαλώσεις κι άλλο...

Απ' ό,τι θυμάμαι, έχω ολοκληρώσει το συγκεκριμένο wish.
Αυτό που με προβληματίζει είναι το γιατί δεν έχω καταφέρει να στείλω το καραβάνι με τους ψύλλους στην τελική του τοποθεσία... Κάποιος ψύλλος μού διαφεύγει και ίσως αυτό είναι το κλειδί για να εμφανιστεί το πολυπόθητο quest που θα ξεκλειδώσει το Act 3.

Δεν χρειάζεται να τις βρεις όλες, αλλά ένα αριθμό (γρήγορo google search λέει για 25). Οι υπόλοιπες θα βρεθούν πιο... ξεκούραστα αν κάνεις αυτό που πρότεινα, δηλαδή να βρεις την περιοχή που είναι να μετακομίσουν. ;)

Μόλις φτάσεις στο νέο biome, ψάξε προσεκτικά. Εκεί έχει ένα npc που είναι η τελευταία προϋπόθεση για να γίνει η μετανάστευση.

ΟΚ, θα το παλέψω. Η τελική περιοχή τους δεν είναι κάπου στο Bilewater;

Όχι, αλλά είναι γειτονική.. Δες που ήταν η κατάληξη του wish αυτού και ξεκίνα από εκεί.

Πηρα Architect και Vaultkeeper Melodies και εξακολουθει να μενει αυτη του Conductor στα High Halls. Εχει και
μια διαδρομη εκει κοντα λιγο πριν τη μαχη, που σε βγαζει σε ενα σημειο με απειρο silk. Καταστρεφοντας το εξαφανιζονται οι εχθροι που ερχονται στο γκοντλετ και σου ρουφανε το μεταξι. Βοηθησε πολυ στο να φτανω ευκολα πλεον στο τελευταιο σταδιο της μαχης

Πηρα Architect και Vaultkeeper Melodies και εξακολουθει να μενει αυτη του Conductor στα High Halls. Εχει και
μια διαδρομη εκει κοντα λιγο πριν τη μαχη, που σε βγαζει σε ενα σημειο με απειρο silk. Καταστρεφοντας το εξαφανιζονται οι εχθροι που ερχονται στο γκοντλετ και σου ρουφανε το μεταξι. Βοηθησε πολυ στο να φτανω ευκολα πλεον στο τελευταιο σταδιο της μαχης

Οκ παει και η τελευταια μελωδια του κοντακτορ. Τοσο καιρο δεν ειχα διαπιστωσει οτι αν στην τελευταια μαχη
μενεις γαντζωμενες πανω δεξια και αριστερα τα μουσκαρια με τα σφυρια δεν σε φτανουν με τιποτα! Οποτε περιμενοντας τους να πλησιασουν και οι 2 κοντα σου, πηδας απο την αλλη μερια και τους σκας ευκολα κανα δυο χτυπηματα. Με λιγη υπομονη ειναι αρκετα βατο.

Οκ παει και η τελευταια μελωδια του κοντακτορ. Τοσο καιρο δεν ειχα διαπιστωσει οτι αν στην τελευταια μαχη
μενεις γαντζωμενες πανω δεξια και αριστερα τα μουσκαρια με τα σφυρια δεν σε φτανουν με τιποτα! Οποτε περιμενοντας τους να πλησιασουν και οι 2 κοντα σου, πηδας απο την αλλη μερια και τους σκας ευκολα κανα δυο χτυπηματα. Με λιγη υπομονη ειναι αρκετα βατο.
εγώ δεν έκανα αυτό το κόλπο αλλά πιστεύω τα καρφιά (που ρίχνεις στο πάτωμα) βοήθησαν πολύ.

Back