What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

HOTSHOT RACING

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Αν υπάρχει μια κατηγορία παιχνιδιών με πληθώρα επιλογών για κάθε γούστο, αυτή σίγουρα είναι τα racing games. Είτε ο παίκτης είναι φανατικός οπαδός του ρεαλισμού είτε προτιμά μια arcade εκδοχή των αγώνων ταχύτητας, σίγουρα θα βρει κάτι που να τον ενδιαφέρει. Ακόμα και όταν πρόκειται για τίτλους-νοσταλγούς του παρελθόντος, όπως παραδείγματος χάρη το υπέροχο Horizon Chase Turbo, το οποίο μονοπώλησε για αρκετό καιρό το ενδιαφέρον μου. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Hotshot Racing της Lucky Mountain Games, με τη διαφορά όμως ότι, ενώ το προαναφερθέν παιχνίδι είχε ως εικόνισμα το Lotus Esprit Turbo Challenge, το Hotshot Racing έχει τοποθετήσει σε περίοπτη θέση στα ράφια του τα Virtua Racing και Daytona USA της Sega.
Εξ’ ου και ο σχετικός τεχνικός τομέας, ο οποίος αποτελεί και το πρώτο πράγμα που τραβά την προσοχή. Με τα λιτά πολύγωνα, τα...

Continue reading...


 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,422
Ενδιαφέρον φαίνεται, αλλά ψιλο βαρέθηκα το Horizon Chase στο κινητό σε κάποια φάση και φοβάμαι μην μου βγει βαρετό και αυτό.
Να έφταιγε ότι το έπαιξα στο κινητό;
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Είναι άλλη φάση από το Horizon Chase. Αυτό απαιτεί προσήλωση και συνεχή ενασχόληση στις ίδιες πίστες και σε μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας για να βγεις πρώτος ή να βελτιώσεις τους χρόνους σου.
 
Top Bottom