What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Η ομορφιά του 2D

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Και στην απεικόνιση του εκπαιδευτή σου χωλαίνει, γενικά σε οτιδήποτε έχει πλάτη κατά το duel. Γενικά χωλαίνουν, αλλά είναι GameBoy DMG τίτλοι, μέχρι και τα καλύτερα δείγματά του χωλαίνουν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους, σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό. Απλά το άρθρο μιλάει για τίτλους που θυμόμαστε ομορφότερους απ' όσο πραγματικά είναι και δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως ευσταθεί οτιδήποτε στη λίστα. Αφενός γιατί τα περισσότερα για την εποχή τους ήταν όμορφα, αφετέρου γιατί δεν μιλάμε για τίτλους που στο σήμερα κανείς αναπολεί για τα γραφικά τους.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,473
Sanitarium.

Ρε @nitro912gr γράφεις για το σάιτ για του οποίου τις λίστες συνήθως η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά; Εντάξει δεν είναι τόσο αιρετικό piece, αλλά σε έδωσαν οι 2 επιλογές στην κορυφή...

Καλά τα λέει.
Αν και έχει βάλει ανάποδα την σειρά.

Βέβαια το Metal Slug θα το έπαιζα ακόμα και σήμερα, αλλά λόγο sweet nostalgia factor. (Το Starfox από την άλλη προσπάθησα, προσπάθησα και σταμάτησα λίγο πριν πετάξω το χειριστήριο στην tv, ο χειρισμός ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γέρασε καθόλου καλά).

Γενικά πέρα από την πλάκα, δεν με ενοχλούν τα γραφικά της πιξελούμπας, απλά θεωρώ ότι τα σύγχρονα πιξελοπαίχνιδα χαραμίζονται και θα έδειχνα πολύ πιο όμορφα σε fullHD 2D sprites. Γιατί οι δημιουργοί τους δείχνουν ότι είναι μεγάλα ταλέντα και έχουν τρελό μεράκι.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Το "Shipment" tab του Cookie Clicker έχει από τα καλύτερα '20s-'30s scifi artwork που έχω δει. Τα επιμέρους στοιχεία (χρώματα, άστρα, σχέδιο διαστημοπλοίου, κρατήρας κτλ) δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο από μόνα τους, αλλά συνθέτουν μια πολύ "σωστή" retro-scifi εικόνα. Άνετα θα έπαιζα game με τέτοια γραφικά.
Untitled.png
 
Top Bottom