What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Η άποψή σας για τα achievements

theios jara

Gelatinous Cube
Joined
Dec 11, 2012
Messages
129


Tsok wrote:
Θεωρώ ανότητη εώς και προσβλητική (σε μία λαμπρή επίδειξη κομπλεξικότητας) την ύπαρξη τους σε single player games. Από την στιγμή που δε το πλασάρω σε κάποιον σε κάποιο ΜΜΟ ας πούμε με την μαγκιά του:
<blockquote> Κοίτα τι έχω κάνει ρε nooba, έφαγα έξι χιλιάδες evil pigs και έγινα ο Pig Master of the universe. Εσύ το έχεις κάνει αυτό; Εέέ;</blockquote>

που μου θυμίζει κάτι σε:
Κοίτα κοίτα εγώ έφαγα όλο το φαγητό μου, θα μου πει μπράβο η μαμάκα.

τότε δε νομίζω πως χρειάζομαι κάποιο achievement για να καταλάβω ότι έχω κάνει χ headshots ή ότι έχω εξερευνήσει όλο το map. Πατάω απλά ένα m και το χαζεύω, και το γουστάρω από μόνος μου. Έχω αυτήν την ικανότητα, αυτή την αντίληψη. Δε χρειάζομαι τη βοήθεια σου.

Για μένα είναι κουραφέξαλα και τεμπελιά που απλά θα δώσει λίγο χρόνο παιξίματος σε κάποιους. Θα προτιμούσα τον χρόνο αυτόν αν τον αφιέρωναν σε κάτι πιο δημιουργικό.

Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που για να πάρεις κάποιο achievement πρέπει να κάνεις κάποια quests που αλλιώς δε θα τα έκανες ή να πας σε κάποιο μέρος που δε θα πήγαινες κλπ. Αυτά δηλαδή που προσφέρουν στον παίκτη περιεχόμενο και δε μετρούν απλά σαν τον Λέγκολας πόσα kills έκανες.</blockquote>
ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Θα πονέσω;
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ε τότε όχι θα κάτσω εδώ που κάθομαι :lol:

Off topic
Είμαι σε νετ καφέ μετά από πολλά χρόνια χαχααχα. Μου έλειψε αυτή η φάση. Λιώσιμο, φωνές από πιτσιρίκια "Δεν έχω μάνα ρε μάλακα", σαντουιτς και ρεντ μπουλ από το μηχάνιμα. Τέλεια! :lol:
 

wolfrathma

Commoner
Joined
Dec 3, 2012
Messages
6
Εγω παντως βρισκομαι καπου στη μεση. Τα κυνηγαω τα achievements μονο οταν μου αρεσει παρα πολυ το παιχνιδι που παιζω.

Τωρα τι ειδών achievements θα εχει ο τιτλος, δε με ενδιαφερει και πολυ. Θα ηθελα να εχει μια απ'ολα παντως! Χωρις κρεμμυδι και αλάδωτη πιτα! LOL
 

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
Εξαρτάται το κίνητρο,αν δεν υπάρχει τότε δεν υπάρχει και λόγος να τα κυνηγάω.Πάντως πιστεύω οτι εκεί ξεχωρίζει ο "καμμένος" απ'τον "casual"
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μην μπερδεύεις τον καμμένο με τον hardcore. Ξέρεις πόσους καμμένους ξέρω που παίζουν farmville? Οι οποίοι αποτελούν τον ορισμό τού casual gamer.
 

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
<blockquote>Μην μπερδεύεις τον καμμένο με τον hardcore <blockquote> έχεις ενα δίκιο.. :whistle:
 
Top Bottom