What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Η Ώρα Του Μπόση

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161


tony wrote:
8α εδινες και παραπανω για να πας στο wacken :trollface:</blockquote>

<span class="bbcode_spoiler">OFFCOURSE I DO!
<img src="http://d1.stern.de/bilder/stern_5/kultur/2013/KW31/wacken/wacken_02_maxsize_823_549.jpg" alt="wacken_02_maxsize_823_549.jpg" class="bbcode_img" />
</span>

 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207


lelos kounelos wrote:
αδερφε bruce, πολυ ωραια η κινηση για την ενημερωση.
το ξερω το κραμπι, εχω παει. μου φαινεται λιγο απιστευτο, οχι μονο λογω της συμπεριφορας των ντοπιων αλλα και επειδη η αστυνομια ειναι διακριτικα παντου.
οταν πηγα στο κραμπι τον φεβρουαριο, ειδα μια περιοχη γεματη αμερικανους συνταξιουχους κι εγγονια. οποτε και το κλιμα στην περιοχη ειναι αναλογο. (ηρεμο κτλ γιατι παιζουν και καρδιοπαθειες)

αυτο που ισχυει σαν μηνυμα στο ιντερνετ και απο τα ελαχιστα που εχω ζησει ο ιδιος:
για να τσακωθεις με ταιλανδο, πρεπει να το θελεις πολυ. το αντιθετο ειναι κατι πολυ σπανιο.
δεν λεω οτι ειναι ο παραδεισος. να ελεγαν patong θα το χωνευα καλυτερα.


ΕDIT
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ
θα ρωτησω και θα ενημερωσω.</blockquote>

http://en.wikipedia.org/wiki/My_Way_killings

"Videoke rage" is not just limited to "My Way" in the Philippines. "There have been several reported cases of singers being assaulted, shot or stabbed mid-performance, usually over how songs are sung," according to a 2008 report in Britain's Guardian newspaper. In Malaysia in 2008, a man at a coffee shop hogged the karaoke microphone so long he was stabbed to death by other patrons.[5] In Thailand, a man was arrested on charges that he shot to death eight neighbors, one of whom was his brother-in-law, in a dispute stemming from several karaoke offerings, including repeated renditions of John Denver's "Take Me Home, Country Roads".[6] In China, a fight occurred over the microphone in a karaoke parlor, and a man hacked two others to death with a meat cleaver.[7]

Στη ΝΑ Ασία δεν αστειεύονται στις πίστες και τα καραόκε. Ποτέ δεν κατάλαβα το πάθος των Φινλανδών για την Ταϊλάνδη, προσωπικά.

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,793


Alucard wrote:
ΟΦΤΟΠΙΚ


Adhan wrote:
Of course αυθεντικά (να 'ναι καλά τα online καταστήματα που τα έχουν σε καλές τιμές, μιλάμε για εξοικονόμηση όχι αστεία)</blockquote>

Μήπως μπορείς να δώσεις κανα link για κανένα κατάστημα; Γιατί ό,τι έψαξα εγώ ήταν.... γμσ τα. Εκτός από το Amazon.</blockquote>
Τα ~ 2/3 της συλλογής μου είναι από metal era, no remorse, rock city και metropolis (τα 2 τελευταία μας άφησαν χρόνους στην πορεία, ήταν κι άλλο ένα δίπλα στο metropolis με ακόμα πιο μεγάλη ποικιλία αλλά βάρεσε κανόνι γρήγορα, νομίζω PMW το έλεγαν). Από εξωτερικό amazon και κυρίως, play.com και e-bay (έχω να αγοράσω από εγχώριο κατάστημα από το '09). <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />



 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Από το Play παίρνεις ακόμα; Παρόλο που έχει γίνει έτσι; Και από το Ebay και το Amazon, με έξοδα αποστολής, έτσι; Και γω αγόραζα από Σαλόνικα, στο alone και rockcity, αλλά έμεινε μόνο το alone, χωρίς μεγάλη ποικιλία σε αυτά που ψάχνω.
Thanks όπως και να έχει φίλος !
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,793
Ναι, στο play βρίσκω ακόμα cd σε καλές τιμές.
Και ναι, τα άλλα 2 έχουν μεταφορικά, όσο μπορώ ψάχνω να είναι χαμηλά.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Kuivamaa,θα πω αυτο που μου ειχαν πει, και πλεον το λεω και εγω.
δεν μπορω να περιγραψω αυτο που γινεται εδω.ετσι και πας ταυλανδη δεν θα φυγεις ποτε. (μπορει σωματικα)

στο θεμα με το καραοκε και το μαχαιρωμα στο κραμπι.
οι δυο αμερικανοι ηταν τυφλα στο μεθυσι και εκαναν χοντραδες, οποτε και το συγκροτημα σταματησε να τους δινει σημασια. αυτο εξοργισε τους αμερικανους.
στην ουσια η φασαρια ξεκινησε οταν το συγκροτημα εκανε διαλλειμα και οι αμερικανοι επεμεναν να παιξουν, επειδη πιο πριν τους ειχαν δωσει φιλοδωρημα.

<u>οι αμερικανοι βγηκαν εξω απο το μαγαζι και περιμεναν να βγει το συγκροτημα με σκοπο να τους επιτεθουν. </u>οπως και εγινε και με την ατυχη καταληξη.
οποτε ισχυει αυτο που ειχα πει, στην ταυλανδη, για να τσακωθεις με ντοπιο, πρεπει να το θελεις πολυ.

υπαρχουν πολλοι τουριστες που βλεπουν low profile ντοπιους και επειδη οι ντοπιοι ειναι φτωχοι και εκεινοι "πλουσιοι" νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν σε οποιον θελουν, γιατι εχουν λεφτα.

οχι οτι δεν υπαρχει εγκληματικοτητα και κακοφημες φατσες. μην λεμε οτι θελουμε.

με τα 22 εκατομμυρια τουριστες που ειχε φετος η ταυλανδη και τις χοντραδες που εχω δει απο τους τουριστες. στατιστικα, δυο μαχαιριες σε ενα σωμα, ειναι παρα πολυ καλα.
τουλαχιστον δεν βλεπω τις μαμακιες που κανουν οι ξενοι στην ελλαδα. οι ντοπιοι προσπαθουν να κρτησουν ενα επιπεδο.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037


Brother Bruce wrote:

α, μην κανεις το κοπο καν να πας στο επιχειρηματακι οτι παιζει για λεφτα κλπ κλπ κι αλλα ωραια και χρωματιστα. εχει φραγκα για να ζησει τις επομενες 15 γενιες, και λιγα λεω.
</blockquote>
Δυστυχώς το κάνει ΚΑΙ για τα λεφτά,διάβασα στο irc πριν λίγο ότι το κάλεσαν σε ένα γνωστό festival στην ελβετία και τους ζήτησε 800000$ και έλεγε ότι κάθε χρόνο του ζητάνε να πάει και αυτός τους λέει "ξέρετε μόνο κατω από ποιες συνθήκες θα έρθω".Βέβαια από κάτω γράφουν ότι τα αξίζει αλλά δυστυχώς δεν τα έχουν.

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
βεβαια αυτο δεν ειναι κακο, στην ουσια αυτη ειναι η δουλεια τους. παιζουν επι πληρωμη.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
φεστιβαλ στην ελβετια? διαολε, εγω για να παω θα ζητουσα περισσοτερα... :lol:
δεν ξερω που ακριβως αναφερεσαι, ωστοσο ο μπρους επαιξε φετος στις 3 ιουλιου στην γενευη.

http://brucetapes.com/2013/07/03/bruce-springsteen-2013-07-03-stade-de-geneve-geneva-switzerland/

για την ουσια του θεματος, πουθενα δεν ειπα οτι παιζει τσαμπα. ωστοσο, το τι ζηταει καποιος καλλιτεχνης για να εμφανιστει σε μια χωρα ειναι μεγαλη και πικρη ιστορια, δεν εξαρταται ευθεως απ αυτον, αλλα απο μια ολοκληρη ομαδα που ασχολειται ειδικα μ αυτο το ζητημα και δεν εχω ιδεα πως κλεινονται αυτες οι συμφωνιες. π.χ. φετος εχει παιξει στο ληντς της αγγλιας σ ενα θεατρo (στη φωτο απο κατω). ειναι δυνατον να ζητησε/πηρε τετοια ποσά εκει? παντως αυτο ειναι το τελευταιο που με αφορα ή με απασχολει σαν οπαδο/ακροατη/λυσασμενο-γκρουπι, πειτε με οπως θελετε..

<img src="http://4.bp.blogspot.com/-zKn38K9K9BM/UUXjCvEt0JI/AAAAAAAAbsI/lctXtKa6P40/s640/Leeds+Arena+by+Populous10.jpg" alt="Leeds+Arena+by+Populous10.jpg" class="bbcode_img" />
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Mιας που πιασαμε την Ελβετια να ξερετε οτι ειναι μια απο της χωρες που ποτε δεν θα γινει οποιαδηποτε μηχανοκινητη εκδηλωση χωρις πρωτα να παρουν εγκριση απο την κυβερνηση γιατι ο μηχανοκινητος αθλητισμος απαγορευετε εκει λογω καποιου ατυχηματος που ειχε η mercedes στο λεμαν απο την δεκαετια του 50'.Για κοντρες στο δρομο δεν μιλαμε γιατι εαν τους πιασουν πιστευω οτι τα ισοβια τα εχουν σιγουρα.Εδω η RED BULL εκανε μια εκδηλωση και την σταματησαν γιατι ενοχλουσαν την πανιδα στο παρρακειμενο δασος.Απιστευτο και ομως αληθινο.
 

vlasis_borachos

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
91
Καλά ρε Μποράτσε με αυτά τα μούτρα πήγες διακοπές;
Πώς είσαι έτσι το κερατό μου.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
πολλοι περασαν απο εδω, λεγοντας λιγοτερα.

<img src="http://ekorinthos.gr/wp-content/uploads/2012/07/%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82.jpg" alt="%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82.jpg" class="bbcode_img" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Κοίταξε, απ'όταν τον χώρισα βρώμικα για εκείνη την τσούλα, δεν το ξεπέρασε ποτέ. Στράφηκε ακόμα και στα 80's άλμπουμ του Μπονάτσου για να ανταπεξέλθει, δείξτε κατανόηση <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />

ΥΓ Δυστυχώς οι ταρίφες που ζητάνε διάφοροι καλλιτέχνες για τα live, ελάχιστα περνάνε από το χέρι τους. Και μην ξεχνάτε ότι ειδικά οι "μεγάλοι" έχουν πίσω τους τεράστια crews τα οποία πρέπει να πληρώνονται καθημερινά, φόροι/δασμοί σε κάθε χώρα, ειδικές διατάξεις όπου και όποτε ισχύουν, σκεφτείτε πως τα 50Ε εισιτήριο που πληρώνουμε (στο περίπου) μοιράζονται όχι απλώς σε κάθε μέλος της μπάντας αλλά μέχρι και στον τελευταίο μπυροκοιλιά κιθαροκουβαλητή λατρεμένο roadie, είναι πιστεύω μια λογική τιμή για να δεις ένα τόσο τεράστιο όνομα (Μπος-Γιάνγκ-Ντύλαν).

Αυτό που θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι τους -κατά τ'άλλα Θεούς- Stones, να χρεώνουν 150Ε για είσοδο στην αρένα, εκεί μιλάμε απλώς για αισχροκέρδεια και καμία επαφή με το αληθινό πνεύμα του ροκεντρόλ.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
http://www.youtube.com/watch?v=HFn1UUI6bj8

2:48. Bruce Springsteen has a huge house too.

Δείτε το όλο για να καταλάβετε. Αλλά εγώ προσωπικά μετά απ' αυτό θα κάψω όλα του τα βινύλια (ένας αληθινός μουσικόφιλος αγοράζει ΜΟΝΟ ΒΙΝΥΛΙΑ).
 
Top Bottom