What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Η Take-Two είναι έτοιμη να εξαγοράσει την Zynga έναντι $12.7 δις

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ο κόσμος του gaming βρίσκεται στα πρόθυρα μίας ακόμη ενοποίησης, της μεγαλύτερης στην μέχρι τώρα ιστορία του. Σήμερα η Take-Two Interactive ανακοίνωσε ένα σχέδιο εξαγοράς του κολοσσού των παιχνιδιών για κινητά Zynga, σε μια συμφωνία αξίας 9,86 $ ανά μετοχή — 3,50 $ σε μετρητά και τα υπόλοιπα 6,36 $ σε μετοχές της κοινής μετοχής Take-Two. Όλα αυτά ενώ εταιρική αξία της Zynga στη συμφωνία ανέρχεται στα 12,7 δισεκατομμύρια δολάρια.



Όπως καθίσταται προφανές, με αυτή την κίνησή της η Take-Two καθίστατι πλέον μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο, συνολικά. Από την μία θα έχει στην κατοχή της το ήδη δυνατό ιστορικό της σε υπολογιστές και κονσόλες μέσω των θυγατρικών της όπως είναι η Rockstar, η 2K Games, την Private Division κα. Από την άλλη η Zynga, η οποία θεωρείται ο αδιαφιλονίκητος παντροκράτορας των παιχνιδιών για κινητές συσκευές.




We’re excited to partner with Take-Two, creator of Grand Theft Auto®, Red Dead Redemption®, Midnight Club®, NBA 2K®, BioShock®...

Continue reading...
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
Το mobile gaming κάνει πλάκα στο "παραδοσιακό" gaming από άποψη εσόδων. Τα πάσης φύσεως φαλαινοθηρικά κάνουν χρυσές δουλειές.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,280
Farmville 1 στο epic pl0x
 
Top Bottom