Η Valve ανακοίνωσε Steam Machine, Controller, VR headset

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είμαι γέρος. Ακόμη και strategy θα παίξω όρθιος για να μην καμπουριαζω στην καρέκλα

Είμαι γέρος. Ακόμη και strategy θα παίξω όρθιος για να μην καμπουριαζω στην καρέκλα
Καρέκλα που γέρνει πίσω και είσαι άρχοντας. Εγώ αγόρασα μια secret lab και απολαύνω να κάθομαι. Βγήκε ακριβή βέβαια αλλά είναι η μόνη που έχει αντέξει τα κιλά μου

Πάντως εγώ επιμένω στην άποψή μου ότι το χειρότερο δυνατό σενάριο είναι 800 δολλάρια/ευρώ για το steam machine μαζί με το χειριστήριο. Και επειδή το χειριστήριο είναι στα 100 ο καθένας θα κάνει νοητικά τον υπολογισμό ότι το κυβάκι κοστίζει 700 δολλάρια. Και αυτό το θεωρώ το χειρότερο σενάριο, εξακολουθώ να ελπίζω ότι θα είναι φτηνότερο.

Τώρα για χειριστήρια, με κόστος > €30 θα κοιτούσα μόνο το Steam Controller. (λόγω τού τρόπου που δουλεύει το γυροσκόπιο, των θαμπαντς και της ιθαγενούς υποστήριξης steam input συν της τεχνολογίας στα μοχλουδάκια.

Last edited:
τελευταία reports από εισαγωγές της valve στο αμέρικα λένε για cargo με στάμπα "gaming consoles", τώρα αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, νέο στοκ για το deck, το VR ή το machine.

Αναρωτιεμαι τι πωλησεις θα κανει φου παλι δεν θα βγει στα μαγαζια και σε μεγαλες σελιδες στο ιντερνετ οπως το skrout αλλα μονο στο steam. Tα παιχνιδια στο steam πουλανε καλα αλλα δεν ειναι το ιδιιο να βγει ενα pc οπως το steam machine η χειριστηριο για αγορα μονο στο steam και πουθενα αλλου. Ας το βγαλουν εστω στο μαγαζι του θειου skroutz αν θελουν να πουλησουν!!

ξεπούλησε, το μάζεψαν οι sculpers και το πουλάνε 250+ στο ebay τώρα...

δεν το είδα το βίντεο ακόμα αλλά φαίνεται σημαντικό...

Τρώνε (δικαίως) πολύ κράξιμο στα comments για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησαν κάποιο σύστημα ελέγχου των αγοραστών όπως με το Steam Deck. Ίσως πραγματικά δεν περίμεναν τέτοια ζήτηση.

Τρώνε (δικαίως) πολύ κράξιμο στα comments για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησαν κάποιο σύστημα ελέγχου των αγοραστών όπως με το Steam Deck. Ίσως πραγματικά δεν περίμεναν τέτοια ζήτηση.

Ε ναι τι ζήτηση λέμε, sculpers τα πήραν...

Θυμάμαι ότι το gyro aiming δεν το ανακάλυψε η Valve, το ανακάλυψε η κοινότητα τού Steam Controller (πίσω στο 2015) και διαθώθηκε με τα community layouts. Δεν ήταν κάτι που είχε δείξει η Valve σε κάποιο από τα παιχνίδια της.

Η Valve θα χρησιμοποιήσει ένα σύστημα με reservations για μελλοντικές παραγγελίες του Steam Controller (και φαντάζομαι και για το υπόλοιπο hardware):

Σκέφτομαι να αγοράσω το Steam Controller για το Hype, για να δω την τεχνολογία και για να ενισχύσω την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ξέρει κανείς τι παίζει με τα τελωνεία από Valve? Δεν ψήνομαι να πληρώσω 80 ευρώ στους σάπιους της FEDEX ή της UPS.

Σκέφτομαι να αγοράσω το Steam Controller για το Hype, για να δω την τεχνολογία και για να ενισχύσω την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ξέρει κανείς τι παίζει με τα τελωνεία από Valve? Δεν ψήνομαι να πληρώσω 80 ευρώ στους σάπιους της FEDEX ή της UPS.
κάποιος που πήρε το Steam Deck θα απαντήσει καλύτερα από εμένα, απλά λέω ότι θυμάμαι η αποθήκη τους ήταν στην Ολλανδία οπότε έρχονται από εντός ΕΕ και δεν θυμάμαι να είχε κανείς θέμα οπότε νομίζω άφοβα παραγγέλνεις.

Back