Είμαι γέρος. Ακόμη και strategy θα παίξω όρθιος για να μην καμπουριαζω στην καρέκλα
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Καρέκλα που γέρνει πίσω και είσαι άρχοντας. Εγώ αγόρασα μια secret lab και απολαύνω να κάθομαι. Βγήκε ακριβή βέβαια αλλά είναι η μόνη που έχει αντέξει τα κιλά μουΕίμαι γέρος. Ακόμη και strategy θα παίξω όρθιος για να μην καμπουριαζω στην καρέκλα
![]()
Valve just imported 50 tons of game consoles in two days
We dug into import records for extra hints.www.theverge.com
νοπε.Continue reading with a Verge subscription
Τρώνε (δικαίως) πολύ κράξιμο στα comments για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησαν κάποιο σύστημα ελέγχου των αγοραστών όπως με το Steam Deck. Ίσως πραγματικά δεν περίμεναν τέτοια ζήτηση.
The idea is to let enterprising modders create their own Steam Controller add-ons, like skins, charging stands, grip extenders or smartphone mounts.
δείχνει μια βάση για το χειριστήριο που έχει εκτυπώσει!![]()
Valve releases Steam Controller CAD files under Creative Commons license
Modders, start your engines.www.digitalfoundry.net
κάποιος που πήρε το Steam Deck θα απαντήσει καλύτερα από εμένα, απλά λέω ότι θυμάμαι η αποθήκη τους ήταν στην Ολλανδία οπότε έρχονται από εντός ΕΕ και δεν θυμάμαι να είχε κανείς θέμα οπότε νομίζω άφοβα παραγγέλνεις.Σκέφτομαι να αγοράσω το Steam Controller για το Hype, για να δω την τεχνολογία και για να ενισχύσω την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Ξέρει κανείς τι παίζει με τα τελωνεία από Valve? Δεν ψήνομαι να πληρώσω 80 ευρώ στους σάπιους της FEDEX ή της UPS.