What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dragon Age: The Veilguard

Sephir

Beyond Within
Staff member
Κατόπιν ανακοίνωσης της Bioware, η οποία συνοδεύτηκε από το trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, το Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf) είναι σχεδόν έτοιμο και η κυκλοφορία του βρίσκεται πλέον πολύ κοντά. Το τέταρτο μέλος της σειράς Dragon Age λοιπόν, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου 2024, δέκα χρόνια ακριβώς (παρά κάτι μέρες) …

See full article...

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Για αυτό πήγε έντρομη η Warhorse το Kingdom Come 2 προς Φλεβάρη, για να μη συμπέσει με την κυκλοφορία της παιχνιδάρας.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Αδιαμφισβήτητα μιλάμε για το παιχνίδι της χρονιάς. Μένει να φανεί αν και το Bloodlines 2 θα λάβει καθυστέρηση ή θα κάτσει να το κοντράρει στα ισα.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
όμορφο φαίνεται, τώρα από εκεί και πέρα, DAO δεν είναι :p

πρέπει να κάνω άλλη μια απόπειρα να παίξω το Inquisition, δεν με κράτησε την πρώτη φορά που το έβαλα με το game pass.

Τώρα το έχω από το μαγαζί του νιόνιου.

Last edited:

shredder

Death Knight
Τρελαθηκαν στην ΕΑ και βγαζουν το dragom age 2 εβδομαδα το επομενο παιχνιδι μου το teenage mutant ninja turtles mutants unleashed και 1 εβδομαδα μετα το sonic x shadows generations. Εγω μαζι με τον φιλο μου τον Εggman θα το τσακισουμε σε πωλησεις!!! Και τα παιχνιδια μας θα εχουν 10 φορες υψηλοτετερες βαθμολογιες απο το dragon age.

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Ανυπομονώ, δε βλέπω την ώρα!!

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
βάσει ότι διαβάζω που δόθηκε ένα μικρό access τριγύρω, μλκ θα είναι, πέρα από τα ηλίθια τρολάκια που λένε τι παιχνιδάρα είναι αυτή και την αδικείτε γιατί είστε μισογύνηδες. Εδώ η άλλη η μαλάμο του pcgamer λέει ότι είναι επιστροφή στις ρίζες της bioware... στις ποιες; Τι λες παιδάκι μου;

Top Bottom