What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

in trolls we trust

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,459


Tsok wrote:
Broother Bruce σόρρυ ρε μαν αλλά η μλκία του στο άμπερ αλέρτ με έβγαλε εκτός ορίων...

Τέλος πάντων. Κουράστηκα με αυτή την αηδία. Goo και λοιποί να το χαίρεστε το ΤΟΠΙΚ σας και αφήστε να χαρούμε το ΦΟΡΟΥΜ μας!</blockquote>

αηδια;
το original μηνυμα εκανε τον σκοπο του. το επομενο που δεν ειχε καμια σχεση με το original, που παρεμποδισε το πρωτο;
για να μην λεμε και οτι θελουμε. το internet ειναι γεματο απο παρωδιες amber alert.

 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
http://www.youtube.com/watch?v=wqeXVPZtVz4

ο λουλης τα εχασε μια ορμαει, μια γλυφει μια κανει τον γλυκουλη δεν ξερει πως να αντιδρασει αλλα η μεγαλομανια-εγωμανια παντα εκει.

(o gaius εχει μαλλον δικιο για τα πολλαπλα accounts, ε κακοφημε γιαννη?)
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


lelos kounelos wrote:


Tsok wrote:
Broother Bruce σόρρυ ρε μαν αλλά η μλκία του στο άμπερ αλέρτ με έβγαλε εκτός ορίων...

Τέλος πάντων. Κουράστηκα με αυτή την αηδία. Goo και λοιποί να το χαίρεστε το ΤΟΠΙΚ σας και αφήστε να χαρούμε το ΦΟΡΟΥΜ μας!</blockquote>

αηδια;
το original μηνυμα εκανε τον σκοπο του. το επομενο που δεν ειχε καμια σχεση με το original, που παρεμποδισε το πρωτο;
για να μην λεμε και οτι θελουμε. το internet ειναι γεματο απο παρωδιες amber alert.</blockquote>

ΧΕΣΤΗΚΑ τι υπάρχει στο ίντερνετ. Δεν χρειάζεται να γεμίσει ΣΚΑΤΑ και αυτό το φόρουμ.



 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,423


Tsok wrote:
Goo και λοιποί να το χαίρεστε το ΤΟΠΙΚ σας και αφήστε να χαρούμε το ΦΟΡΟΥΜ μας!</blockquote>

Προφανώς και εγώ και οποιοσδήποτε άλλος χαιρόμαστε όποιο ΤΟΠΙΚ θέλουμε, σε όποιον κι αν ανήκει ( :huh: :huh: :huh: :dry: ), δε χρειαζόμαστε άδεια από κανέναν.

Τώρα πότε ακριβώς αυτό το ΦΟΡΟΥΜ έγινε ιδιοκτησία ορισμένων μελών πλην των γνωστών σε όλους μας συντακτών/στελεχών, εγώ ομολογώ δε κατάλαβα. Πουλούσαν μετοχές στις 3 μέρες που έφυγα διακοπές σε μέρος χωρίς Internet κι έμεινα στην απέξω; Γκαντεμιά.

Αν για κάποιο λόγο νομίζεις πως ξαφνικά αγάπησα το Λέλο, αφού πρώτα γίναμε από δυο χωριά στη γνωστή μπουρδελοσυζήτηση που διαγράφηκε, κάνεις λάθος.

Αυτό δε σημαίνει πως δέχομαι πως με δυο-τρια τρολοτοπικ μπορεί μόνος του να κάνει κόλαση το κατά τα άλλα παραδεισένιο off-topic subforum όπου κυρίως συχνάζει, αυτός ο κακός και ύπουλος ανάμεσα στις παρθένες κορασίδες που είναι τα υπόλοιπα μέλη.

Αν όντως έχει τέτοια δύναμη, είναι επειδή του τη δίνουν όσοι ασχολούνται ακόμα με ένα δηλωμένο (τι άλλο να κάνει, να αλλάξει το avatar από κουνέλι σε τρολ; ) φαν του χάους και της ταραχής.

 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487


lelos kounelos wrote:
η αληθεια εχει ηδη ειπωθει απο τον Great0ldOne. :thumbsup:
αφου ξερεις (γενικα μιλαω) οτι το θεμα που ανοιγω περιεχει σχιζοφρενεια, χαος, αντιπερισπασμους και γενικη ναυτια.
γιατι να ασχοληθεις αν δεν γουσταρεις;</blockquote>

Τι λες ρε συ που σας τα είπαν αυτά; Δηλαδή άμα ανοίξω εγώ ένα θρεντ και βρίζω μανάδες δεν φταίω εγώ αλλά εσύ ο :malakas: που πήγες και το διάβασες; Που τα ακούσατε αυτά; Μερικές φορές απορώ με τους admins και την ανοχή που δείχνουν. Και όχι φίλε μου δεν κατάφερες να με εκνευρίσεις ή τίποτα τέτοιο και πέτυχες το σκοπό του και θα αρχίσεις να χοροπηδάς σαν κουνελάκι. Απλά αυτο αυτό το πράγμα κατάνταει κουραστικό. Και όπως είπε και ο Brother Bruce δεν είναι βροχή αυτό που πέφτει.
Δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις όλη μέρα δηλαδή; Get a life....

 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490


Tsok wrote:
στην εξαφάνηση ενός 5χρονου αθώου κοριτσιού (που δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να τραβάει τώρα που εσύ βγάζεις τα φετιχιστικά σου γούστα με λούτρινα κουνελοκέφαλα)</blockquote>

sorry που επανέρχομαι σαν την κουράδα που δεν λέει να την ξεπλύνει το καζανάκι (φανταστείτε την εικόνα για λίγο), αλλά την ήξερες προσωπικά τη μικρή Tsok? Ή μήπως άρχισες τα γραφικά τρυκ των δημοσιογράφων (επίκληση στο συναίσθημα λέγεται).
Που ξέρεις ότι δεν μπορεί να έκανε το βαποράκι για τον πατέρα της που μπορεί να ήταν βαρόνος ναρκωτικών?
Σου ακούγεται γελοίο μάλλον, αλλά μιλάω σοβαρά.
Γιατί πρέπει να πετάμε τέτοιες κλισέ εκφράσεις ενώ ουσιαστικά δεν γνωρίζουμε τίποτα?
Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω πάω πάσο.

 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Μέχρι εδώ καλά ήταν. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πούμε κι εμείς (=η admin team) κάποια πράγματα και να απαντήσουμε και σε απορίες που υφίστανται σε διάφορα μέλη μας.

1. Όχι, δεν θα σβήσουμε το thread, χωρίς να αποκλείεται να το κάνουμε στο μέλλον, αν συμφωνήσουμε περί αυτού
2. Όχι, δε θα υπάρξει κανένας εκ νέου προβληματισμός αναφορικά με την ύπαρξη ή μη του off topic sub-forum
3. Όχι, δε θα κάτσουμε να κοιτάμε άπρακτοι τα αλληλοφαγώματα, που ενδεχομένως θα οδηγήσουν σύντομα σε ανταλλαγή υποτιμητικών/προσβλητικών χαρακτηρισμών, που δε μας αρέσουν καθόλου
4. Όχι, δεν ασπαζόμαστε την άποψη που λέει ότι μπορεί να υπάρχει κάθε είδους και ύφους thread μέσα στο RQ κι από ΄κει και πέρα σε όποιον αρέσει, δε μπαίνει. Συγχωρέστε μας, αλλά στο σπίτι μας έχουμε μάθει να καθαρίζουμε όλα τα δωμάτια..
5. Ναι, αναγκαστικά από εδώ και στο εξής θα κλειδώνονται πολύ πιο άμεσα threads που -σύμφωνα με την κρίση μας- δε θα έχουν θέση ούτε στο off topic sub-forum του RQ. Καλώς ή κακώς, δε γίνεται αλλιώς, διαφορετικά δε θα μπορεί να ισχύει το 2)
6. Ναι, θα κλειδωθεί και το παρόν thread, που δεν έχει νόημα ύπαρξης
7. Ναι, επίτηδες αφήσαμε την κατάσταση να φτάσει εδώ, για να δούμε αν θα εκτονωθεί δίχως την ανάγκη της δικής μας παρέμβασης. Δυστυχώς δε συνέβη κάτι τέτοιο.
8. Ναι, επιθυμούμε τη βοήθεια καθενός συμφορουμίτη για να μη χρειάζεται να παριστάνουμε τους μπαμπούλες. Έχουμε ξαναπεί και τονίσει πολλάκις ότι δε μας αρέσει και δεν το γουστάρουμε καθόλου, αλλά τελικά συχνά είναι απαραίτητο.

Και τώρα, για να μιλήσω και σε λίγο πιο προσωπικό επίπεδο, σας λέω ειλικρινά ότι αρχίζω και νιώθω τελείως μαλάκας που κοιτάω να επικοινωνώ με εταιρείες, να ζητάω review codes, να προσπαθώ να τελειώνω έγκαιρα κάποιο παιχνίδι για να έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε την κριτική του, να γράφω πού και πού κανένα ειδικό θεματάκι, να προσπαθώ τέλος πάντων, μαζί με όλα τα άλλα παιδιά του RQ team, να καταστήσουμε τον παρόντα χώρο πιο γνωστό στο ευρύ κοινό και την ίδια στιγμή που κάνουμε όλα αυτά να βλέπω ένα off topic sub-forum να γίνεται πεδίο διαμάχης για ζητήματα άνευ ουσίας και σημασίας.

Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι η δική σας παρουσία και συμμετοχή δίνει νόημα ύπαρξης σε αυτόν τον ιστότοπο, που υπάρχει καθαρά και μόνο επειδή 11 τύποι αποφασίσανε, προ 9 μηνών, να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που γουστάρουν, δίχως την παραμικρή χρηματική απολαβή. Ελάτε στη θέση καθενός από εμάς και αναλογιστείτε για πόσο ακόμη θα είχατε την όρεξη να το κάνετε, βλέποντας ταυτόχρονα με τη δική σας προσπάθεια, να υπάρχουν, στον ίδιο χώρο, threads που και καμία σχέση δεν έχουν με το αντικείμενο του site και καταλήγουν να βγάζουν μία ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ εικόνα προς τα έξω, σε οποιονδήποτε θέλει να εγγραφεί και να συμμετέχει στο forum.

Αν σήμερα μετράμε 400 μέλη σε αυτόν εδώ τον χώρο δε συμβαίνει επειδή βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξουν την ιδεολογία τους περί θρησκευτικών, πολιτικών, αθλητικών, σεξουαλικών ή λοιπών θεμάτων, αλλά επειδή είδαν, διαβάσανε, 5-6 θέματα και βρήκαν αξιόλογο το περιεχόμενο του Ragequit. ΟΚ, μερικοί μπήκαν μόνο και μόνο για να πάρουν μέρος στα giveaways, αλλά κι αυτό δε μας ενοχλεί, οπότε εν γνώσει μας τους δώσαμε τη δυνατότητα να το κάνουν.

Από 'δω και στο εξής λοιπόν, με τη στάση που θα τηρήσουμε, μοιραία για ορισμένα άτομα θα φαινόμαστε ακραίοι, φασίστες, θα φαντάζει ότι τους φιμώνουμε και εφαρμόζουμε λογοκρισία, αλλά, όπως ξανατονίστηκε παραπάνω, δε γίνεται αλλιώς. Σιγά σιγά θα καταστεί απολύτως ξεκάθαρο τι θα μπορεί να μένει στο off topic sub-forum και τι όχι, για να μη φτάσει να γίνει αναγκαίο να το πάρει όλο μαζί ο διάολος και να λέμε μετά "τι κρίμα που έπρεπε να ξηλωθεί ολόκληρο".....
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
Από ότι φαίνεται το forum όντως αυτοδιαχειρίζεται, παρότι αυτές οι προσπάθειες θα μεταφραστούν από την πληγωθήσα πλευρά ως "χάλια απόπειρες τρολλαρίσματος".

Το παρόν thread έκανε τον κύκλο του, με φαντεζί "ηθικούς νικητές" που μετέφραζαν τη σιωπή ως "ήττα" ή ως ανοχή και επιβράβευση της κοινότητας στα λεγόμενά τους. Επειδή όλοι είναι ευχαριστημένοι κλειδώνεται εδώ, προτού παρεκτραπεί περισσότερο.

Οι ban-ανόφλουδες δε θα αργήσουν να έρθουν. Για τα υπόλοιπα με κάλυψε ο Μάνος.
 
Top Bottom