What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ιnternet λεει!

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Σορρυ που σας πριζω τα ουμπαλα, με τετοιο θεμα, αλλα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι, με ευτα που διαβαζω, για τους παροχους, και πρεπει να ανοιξω το ριλιφ βαλβ, για να μην σκασει ο λεβης.
Νεος, πελατης κοσμοτε, κανει παραπονα για την συνδεση και με τα πολλα παει τεχνικος στο κουτι, βγαζει πελατη αλλου παροχου και χωνει τον δικο τους.
Υπαλληλος, γουιντ περνει τηλεφωνο πελατη και του λεει η πας σε νεα συνδεση βι ντι κτλ και οπτικη κι επιβαρινεσαι τοσα παραπανω η σου κοβουμε το τηλεφωνο
Τι καραχουνταριο ειναι αυτοι, ρε?
Eγω, ενταξει, δεν τολμω να πω, οτι εχω παραπονο με τα 6-8 mbps, γιατι οπως μου ειπε ο τυπος της wind, στο τηλεφωνο, κι ευχαριστημενος να ειμαι γιατι υπαρχουν και χειροτερα. Βεβαια, οταν με πιανει το αρβανητικο (απο μαμα μερια) κι αρχιζω τις φωνες και γαμοσταυριδια,και μετα απο τελεδιαδικασιες, μου λεει ο τυπος, ενταξει Κε τετοιε μου, το ρυθμισα το ρουτερ σας, δεν θαχετε πλεον προβλημα. Αγαλλιαση οντως, παω στα 11 mbps, για κανα δυο μερες, μετα ξαναγυριζω στη γειτονια μου των 6-8. Γκρινιαζω,μετα οτι μου κανει ντισκονεκτ, ο λοτρος. Στο τελος μου ειπαν οτι μαλλον πταιει η εγκατασταση μου κι οτι πρεπει να αλλαξω την τελεκαλωδιοση του σπιτιου. Τι να πει κανεις, για το νιμου της αλληνης, ρε!
Τες πα, ξεθυμανα, παω για λοτρο και ντισκονεκτ, θελω να ξαναφορτωσω.
Ευτυχως που αρχισαν και παλι να ηχουν, τα Καρμινα Μπουρανα, στα μου μου λου. Λετε να μας ξελασπωσει ο γιωργακος με το ποδηλατακι του? Πλακα θαχει
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,417
Αν σου κόψουν το τηλέφωνο σπάνε το συμβόλαιο οι ίδιοι και ως εκ τούτου δεν σε δεσμεύει και εσένα πλέον, πας αλλού.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Ο τυπος, απο οτι διαβασα δεν θελει, αλλη συνδεση, του αρκει αυτη που εχει και δεν διαθετει περισσοτερα χρηματα. Αλλα και παλι, διακοπτουν την παροχη και λενε "λυπουμεθα δεν παρεχουμε πλεον αυτη την υπηρεσια" Ποιος θα τους ελενγχει και ποιος τους υποχρεωνει να τηρησουν συνφωνιες? Αν ομως υπαναχωρισει καταναλωτης, νομιζω εχει κανα κατοσταρι προστιμο. Κρατος δικαιου σου λεει μετα. Υπομονη! Νατοι, νατοι! πετιουνται! ο Αδρουλακης απο μπροστα κι ο Γιωργακης, απο πισω να μας σωσουν. Σαν το σκυλι στ' αμπελι πηγε ο Λοβερδος!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
μου λεει ο τυπος, ενταξει Κε τετοιε μου, το ρυθμισα το ρουτερ σας, δεν θαχετε πλεον προβλημα. Αγαλλιαση οντως, παω στα 11 mbps, για κανα δυο μερες, μετα ξαναγυριζω στη γειτονια μου των 6-8. Γκρινιαζω,μετα οτι μου κανει ντισκονεκτ, ο λοτρος. Στο τελος μου ειπαν οτι μαλλον πταιει η εγκατασταση μου κι οτι πρεπει να αλλαξω την τελεκαλωδιοση του σπιτιου.
Ο λογος (ενας απο τους πολλους) που εφυγα απο την WInd.


Νεος, πελατης κοσμοτε, κανει παραπονα για την συνδεση και με τα πολλα παει τεχνικος στο κουτι, βγαζει πελατη αλλου παροχου και χωνει τον δικο τους.

O λογος που επεστρεψα στον ΟΤΕ.

Αν θεωρεις ταλαιπωρια τα dc στο lotro ειναι επειδη δεν εχεις μιλησει με εναν γειτονα μου. Δεν θυμαμαι εταιρια, σιγουρα οχι ΟΤΕ.
Τους παιρνει τηλεφωνο και δηλωνει υποψηφιος πελατης και αυτοι στελνουν τεχνικο στο σπιτι του για να κανει την μελετη του δυσκολου εργου που προσωπικα δεν την καταλαβα.
Ο τεχνικος του λεει οτι πρεπει να βαλουν κολωνα εξω απο το σπιτι του γιατι διαφορετικα δεν παιζει φαση να συνδεθει.
Ο γειτονας του δειχνει την κολωνα που υπαρχει ηδη εξω απο το σπιτι του αλλα ο τεχνικος που πηγε να κανει την "μελετη" θελει να φερει συνεργειο για να βαλει δευτερη κολωνα.
Ο γειτονας του λεει οτι δεν θελει να φτιαξει φρακτη μπροστα στο σπιτι του με κολωνες και του λεει ευχαριστω, δεν θα παρω απο εσας.
Πραγματι, ο ανθρωπος συνδεθηκε αλλου και δεν ηρθε κανενας να του βαλει κολωνα μπροστα στην εισοδο του σπιτιου του.
Τον επομενο μηνα, η εταιρια με τις κολωνες, του εστειλε λογαριασμο..... Τους πηρε τηλεφωνο για να τους ρωτησει εαν ειναι τρελοι γιατι εκτος απο την απουσια της κολωνας απουσιαζει και το συμβολαιο. Η φαση δεν τελειωσε εκει επειδη του εστειλαν ξανα λογαριασμο και ηθελαν να πληρωθουν.
Καποια στιγμη η φαση πηρε τον δρομο της λογικης αλλα ο γειτονας μια καραφλιτσα την απεκτησε.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Δεν νομιζω, αν εκτος απο ΟΤΕ, μπορει αλλος παροχος, να βαζει κολωνες η καλωδια.
Τωρα,αν ο τεχικος ειταν του ΟΤΕ, λογικη η διαδικασια. Πλεον ΔΕΗ/ΟΤΕ χρησιμοποιουν εργολαβους. κι ο καθενας εχει το κονε του, με τους μονιμους τεχικους. Οποτε ειναι καθηκον του καθε τεχνικου να προτεινει,εξωτερικες δουλειες για ναχει ο εργολαβος να πορευεται και να παρει κι ο τεχνικος την μιζα του. Τυπικη Ελληνικη διαδιακασια δλδ. Που το βλεπετε το παραλογο? Για το λογαριασμο, ειπαν οι αθρωποι, να επισπευσουν τις διαδικασιες και ναμην κολυσιεργουν με την γραφειοκρατεια, και πεσατε νατους φατε. Κι εμενα μου στελνει μυνηματα η πρωτεργεια να τακτοποιησω τον λογαριασμο μου. Ισως σκοπευεουν καποια στιγμη να επικοινωνισουν μαζυ μου και να με πεισουν ναπαρω ρευμα απο αυτους, οποτε να εχουν ρυθμιστει οι τυπικες διαδικασιες και να γινει η δουλεια στο αψεσβυσε. Επι τελους, ρε, να χτυπισουμε την μαστιγα της γραφειοκρατειας στην ριζα της.
Καλο υπολοιπο ημερας ναχουτε, παω για τα ντισκονεκτ μου.
 
Top Bottom