Introducing: The Ragequit Internship Initiative

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
13,592
Ακούσατε ακούσατε, λαμπρέ λαέ της Ρεητζκουητίας!

Στα πλαίσια του τρε ρομαντίκ νταραβεριού που έχουμε με το Καλύτερο Κοινό Του Σύμπαντος (ΤΜ) και αναγνωρίζοντας ότι μετά τα πρώτα 80 χρόνια μας ενδεχομένως το καταραμένο Πάρκινσον θα μας αποτρέπει από το να γράφουμε ο,τιδήποτε, κρίνουμε σκόπιμο να εγκαινιάσουμε το φανταστικό πρόγραμμα των Ragequit Internships.

Όσοι από εσάς λοιπόν έχετε το μεράκι, την αγάπη, το πάθος και την απαραίτητη λογοτεχνική ικανότητα ώστε να γράψετε γι'αυτή τη μεγάλη και λατρεμένη υπόθεση που λέγεται Γκέημινγκ ή Χαρντγουεροκατσαβίδιασμα, δώστε βάση :

*Τα Guest Posts συνεχίζουν να υφίστανται και είναι ανοικτά προς όλους. Ο επίδοξος intern θα πρέπει να δημοσιεύσει πέντε κείμενα προτού πάρει το Ιερόν Χρίσμα του Καψίματος. Αυτό τον μαγικό αριθμό δεν τον βρήκαμε στον κώλο χρυσής στρουθοκαμήλου, αλλά δείχνει πως ήταν αρκετά ψυχάκιας ώστε να το κυνηγήσει για μισό σχεδόν χρόνο το θέμα, οπότε προφανώς και έχει σοβαρές προθέσεις.

*Ως Intern, δημοσιεύει δυο άρθρα το μήνα, ένα δηλαδή κάθε δυο εβδομάδες. Ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων interns είναι δύο (2) οπότε σε ένα θεωρητικό παραγωγικό οργασμό, θα έχουμε ένα πόστ εξωτερικού συνεργατή κάθε εβδομάδα. Το internship είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του, μαθητεία. Οι interns θα βρίσκονται σε διαρκή συννενόηση μαζί μας αναφορικά με το περιεχόμενο που σκοπεύουν να ετοιμάσουν, ώστε να διατηρήσουμε αφ'ενός ψηλά την ποιότητα γραφής και αφ'ετέρου να αποφύγουμε προβλήματα με τον εσωτερικό μας προγραμματισμό.

*Συμπεριφορές τύπου "Φάκ γιέα, έπιασα τον Πάπα από τ'αρχίδια, Borracho iz my bi0tch, teh Ragequit is mine, είμαι συνταχτάρε λέμε, δώσε θείο πράμα" και αυθαίρετη επικοινωνία interns με developers και λοιπά τεκμήρια καλαμοιππασίας συνεπάγονται γιγάντια αυτόματη κλωτσιά στον κώλο. Όπως σε κάθε δουλειά που αξίζει σ'αυτό τον καταραμένο κόσμο, η σκληρή δουλειά, η μετριοφροσύνη και η αποτελεσματικότητα οδηγούν στον παράδεισο.

*Δεν υπάρχει καμία δέσμευση από μέρους μας ότι ένας intern θα γίνει επίσημο μέλος της συντακτικής ομάδας μετά από Χ χρονικό διάστημα. Είναι φυσικά μια ισχυρή πιθανότητα, αλλά, όπως και στους Ατελείωτους Αρραβώνες, τίποτε δεν είναι δεσμευτικό, σίγουρο ή τελεσίδικο.

*Οι interns θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάζουν reviews παιχνιδιών με φούλ βαθμολογίες και μπλιτζιμπλόγκια, πράγμα που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνουμε σε αυτούς. Ως εκπρόσωποι του Ragequit.Gr, τους περιμένει δόξα και τιμή όπως και τεράστιες, φρικτές ευθύνες απέναντι στο λατρεμένο μας κοινό.

*Επίσημος liaison με τους interns χρίζεται ο Αδερφός Γεράνιος, στον οποίο οφείλουν να απευθύνονται όλες οι σχετικές ερωτήσεις.

Having said all that και με τα μάτια να κλείνουν, τελειώνω μια έξοχα δόλια μέρα και πάω να ψοφήσω στον ύπνο. Αν κάποιος εκλεκτός συνάδελφος επιθυμεί να με εντιτάρει/συμπληρώσει, πλήζ ντου σο.

Και φυσικα.... :drummer:

Όχι πως εκπλήσσεται κανείς, αλλά η ιστορική πρωτιά του Ragequit Internship Initiative πηγαίνει στον Κάπταιν Μπόμπ, κατά κόσμον Νίκο "Tsok" Τσοκτουρίδη, συνήθη ύποπτο και φορουμικό MVP.

Νίκο σιδεροκέφαλος και καλορίζικος <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
I knew it. I just knew this day would come. Όλα τα σκέφτεστε λατρεμένοι συντάκτες <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" /> Γουστάρω πολύ να γράφω κείμενα, αλλά δεν έχω τρομερή επαφή με τα gaming τεκταινόμενα, και η καμμενιά μου ωχριά μπροστά στη δική σας, οπότε μην περιμένετε απλικέισο από μένα, θα γράφω μόνο στο φόρουμ.

Συγχαίρω όμως τη συντακτική ομάδα για αυτή την κίνηση και αναμένω με πολύ ενδιαφέρον την εξέλιξη του εγχειρήματος :mosh:
 
<blockquote> και αυθαίρετη επικοινωνία interns με developers και λοιπά τεκμήρια καλαμοιππασίας </blockquote>

ταξιδακια για παρουσιαση εκθεσεων με διαμονη σε πενταστερα ξενοδοχεια θα επιτρεπονατι?


<blockquote> *Συμπεριφορές τύπου "Φάκ γιέα, έπιασα τον Πάπα από τ'αρχίδια, Borracho iz my bi0tch, teh Ragequit is mine, είμαι συνταχτάρε λέμε, δώσε θείο πράμα" και αυθαίρετη επικοινωνία interns με developers και λοιπά τεκμήρια καλαμοιππασίας συνεπάγονται γιγάντια αυτόματη κλωτσιά στον κώλο. Όπως σε κάθε δουλειά που αξίζει σ'αυτό τον καταραμένο κόσμο, η σκληρή δουλειά, η μετριοφροσύνη και η αποτελεσματικότητα οδηγούν στον παράδεισο. </blockquote>

εχω κλασει απο τα γελια απο αυτην την παραγραφο και μονο!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

"καλαμοιπασια" :rofl: :rofl: :rofl:
 
Γάιε, μόλις εγκαινίασες το Πρόγραμμα Σπονσόρων Μάχιμου Ρεπορτάζ Ragequit. Σε λίγο σου στέλνω τα PayPal μας μαζί με τα ξενοδοχεία της προτίμησής μας και πραγματικά, εύγε γι'αυτή σου την πρωτοβουλία :trollface:
 
ωχου τωρα... ταλαιπωρειτε τον κοσμακη με τις 5 προβες νυφικου κλπ κλπ.
ε, τωρα, μεταξυ μας ειμαστε... αφου φαινεται το πραμα. οπως φαινοταν και παλιοτερα καπου αλλου ποιος το χει, και το γραψιμο και το μερακι και το ενδιαφερον και τελικα ευτυχως εκει κατεληγε το θεμα.
μ ολο το θαρροθράσος και ξεροντας οτι θα ξεχασω κοσμο και θα το μετανιωσω αυριο, λαλώ τα εξής:

adhan, savatar και greygore για γκεημινγκ, γκρμαντνες για hardware/software.
επισης να παρει μια στηλη γεν. ενδιαφεροντος/τρολινγκ ο γαιος εναλλαξ με τον τονυ (καλα, παραληρώ. εχω ηδη μετανιωσει πικρά). σαιτ ειστε, υπαρχει ψηφιακος χωρος για ξοδεμα, δεν ειναι περιοδικο να εχει αυστηρες απαιτησεις - περιορισμους για σελιδες κλπ.

α, μου ρθε μια φλασια τωρα. ο κομιωτης, η κομικ καψουρα μου, μαλλον τελειωσε την προηγουμενη συνεργασια του... στην αρχη η σελιδα που ειχε, εγινε μισή, και τωρα, εδω και 2 τευχη, δεν υπαρχει πουθενα... απλως το επισημαινω, δε θα κανω και κουμαντο στο σπιτι σας...

EDIT

1. κατσε να βαλω και 2 φυτιλιές τωρα... μ αρεσει πολυ ο τροπος που γραφουν οι φορουμιτες maladroid και alkis21. παιζει να γινουν συντακτες εδω???
:facepalm: :trollface: :whistle: :whistle: :whistle:

2. μπραβο ρε τσοκ, καλη δυναμη με τα ρεμαλια που εμπλεξες.... :cheers: :salute: :worship:
 
Super κίνηση... Είπαμε, αγαπάμε RQ! Είστε ωραίοι ρε παιδιά.
On a second note, Μήπως ξεχάσαμε κάτι;
<span class="bbcode_spoiler">Tsok, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, you deserve it... Kαι με τα giveaways έχεις προσφέρει τα μέγιστα, και το έχεις με τα reviews. Εύχομαι να είσαι και τόσο καλός καπετάνιος. :cheers: </span>

ΕDIT
Οφ τόπικ
Brother, όντως, ο Κομιώτης άφαντος... Λές; Και κάτι ακόμα. Εγώ να συντάξω κείμενο; Καλύτερα να με βάλεις να ελέγξω λυσσασμένο Ροτβάιλερ για τερηδόνα, πιο πολλές πιθανότητες έχω να τα καταφέρω.
Τέλος οφ τόπικ
 
Boracho, κατι ακομα επι του θεματος.... η ταινια που προβαλε την ιδεα αυτη, ειναι πραγματικη απολαυστικη. οποιος δεν την ειδε ακομα να την δει! ειναι ενα πολυ ευχαριστο 2ωρο!
α ναι... λεγεται 'the internships' (στα ελληνικα 'οι καταφερτζιδες')
 
Καλημέρα !
Πολύ καλή η ιδέα σας, αν και πιστεύω, πως αφορμή ίσως, δεν ήταν μόνο η ταινία που λέει ο Άσιμος, αλλά και ο Αλέξανδρος, που προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του Gaben, "aka δώστε στο λαό να κάνει πράγματα " !!
Θα πρέπει να συνεννοηθούμε με τον Παύλο με pm εδώ από το φόρουμ για τυχόν διευκρινήσεις κλπ έτσι; Δεν απαντάμε εδώ τι και πώς, σωστά;

Συγχαρητήρια Τσόκαρε !!! Το αξίζεις με τα χίλια για όσα προσφέρεις και συνεχίζεις να προσφέρεις στη απιθανικοτεραστομύρια κοινότητά μας !!!!!
 
Να πω και εγώ εδώ ένα ευχαριστώ στην ευκαιρία που μου δίνετε και ελπίζω να φανώ αντάξιος. Άλλωστε είναι γνωστό πως είμαι συνταχτάρα, φακ γιέα :lol: :lol:

Πέραν της πλάκας είναι πολύ όμορφο (ηθικά τουλάχιστον) να μπορείς να προσφέρεις και εσύ από τη μεριά σου σε κάτι που δημιουργήθηκε αφιλοκερδώς από πέντε δέκα άτομα για να βγάζουν αυτοί αλλά και εμείς τα γούστα μας.
 
Συγχαρητήρια για την κίνηση και μπράβο στον Τσοκ για την αναγνώριση των προσπαθειών του για την αγνή αγάπη που έχει δείξει για το RQ, αναμενόμενο να ειναι αυτός ο πρώτος βέβαια καθώς ειναι και δοκιμασμένος απο τα κείμενα που εχει γράψει δείχνει οτι το "έχει"
Αυτά που γραφει ο Μποράτσος θα έπρεπε να είναι και κανόνες για κάθε συντάκτη σε έντυπο η ηλεκτρονικό μέσο, έχουμε δει και άλλους να φεύγουν απο το PC master για να ανοίξουν το δικό τους site η να γίνονται απο χρήστες συντάκτες σε αλλα shite και ξαφνικά να γίνοντε υψηλού επιπέδου ντίβες να ξεβράζουν με γλοιώδη τρόπο τον κονσολερό εαυτό τους και να επιδίδονται σε αναγουλιαστικό φανμποισμό με το καλάμι να τους βγαίνει απο το στόμα... κάτι τέτοιο χαίρομαι που δεν είδα στο RQ και ειδικά με αρχηγό της Ιεράς εξέτασης τον Βόρειο είμαι πλέον σιγουρος οτι δεν θα δω.
Σχετικά με το θέμα η παρουσίαση ενός παιχνιδιού η hardware είναι σοβαρή υπόθεση και μεγάλη ευθύνη ειδικά απέναντι στον σκληρό και ανελέητο λαο του RQ, επίσης απαιτεί και θυσίες απο τον ελεύθερο προσωπικό χρόνο του καθενός γιατί παύει να ειναι απλώς ενα χόμπυ και γίνεται κάτι ποιο... ας το πω επίσημο οπότε κανένας τυχαίος δεν μπορεί να το αναλάβει, γι'αυτό και πάλι μπράβο στην συντακτική ομάδα του RQ, μπράβο στον Τσόκ και αναμένω και τους επόμενους Guests - Interns.
 
Χαιρετίζω και εγώ με τη σειρά μου και θέτω κάποια ζητήματα.

Μη διστάσετε να μου στείλετε pm εδώ στο forum για οποιαδήποτε απορία. Έχετε λίγη υπομονή στο ζήτημα χρόνου απάντησης, εν ολίγοις μη με πάρετε με τις πέτρες που δε σας απάντησα στα πρώτα 4 λεπτά!

Σημαντικό στοιχείο που πρέπει να ξανατονιστεί είναι πώς μέχρι στιγμής το μοτίβο έχει ως εξής:

<i>5 κειμενάκια σε μορφή "guest posts" (οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει μετά από συνεννόηση και έγκριση) ----> Καταλληλότητα για Intern ----> Έγκριση και απόκτηση ιδιότητας Intern από την ομάδα του RQ, έπειτα από συνομιλίες, συζητήσεις και μαξιλαροπόλεμο, εφόσον υπάρχει κενή θέση</i>

Θα πρέπει να τονίσω πώς παρότι αποτελώ το συνδετικό κρίκο για οποιαδήποτε ερώτηση, η κρίση κάθε κειμένου (αρχικά ως έγκριση για guest post) αλλά και του υποψηφίου protege (με το πέρας των 5 δημοσιευμένων κειμένων), γίνεται με πλήρη σοβαρότητα, αφοσίωση και αυστηρότητα από σύσσωμη την ομάδα του RQ όπως άλλωστε συμβαίνει πριν ακόμη τη δημιουργία αυτού του site για οποιαδήποτε απόφαση (εκτός αν ψήνουμε τα μπισκοτάκια μας, ανταλλάσουμε απόψεις για γούνινα βρακάκια ή απλώς παίζουμε τον μαξιλαροπόλεμο).

Νομίζω πώς αυτά είναι μέχρι στιγμής! Περιμένουμε με ανυπομονησία τους φιλόδοξους Ragequiters <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 
παιδια, μηπως εχει σχεση το εν λογω τοπικ, με το γεγονος οτι τα 2/3 των admins δεν πατανε ποτε το ποδι τους εδω μεσα και γενικα δεν ασχολουνται?
....και λογικο ειναι εσεις που ασχολειστε τακτικα να θελετε ενα επιπλεον χερι βοηθειας στο οποιο αλλωστε αρχικα 'πονταρατε'.
 


InfamousJohn wrote:
παιδια, μηπως εχει σχεση το εν λογω τοπικ, με το γεγονος οτι τα 2/3 των admins δεν πατανε ποτε το ποδι τους εδω μεσα ? </blockquote>

Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Διότι εκτός από τα Ελληνικά, θα διαφωνήσουμε τώρα και στα μαθηματικά....

 


manos426f wrote:
εκτός από τα Ελληνικά, θα διαφωνήσουμε τώρα και στα μαθηματικά....</blockquote>

http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%84%CF%89%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B9" class="bbcode_url">Τοδόντι!

 
Κονγκρατζιλικια στον (αχμετ ντε λα) τσοκ :thumbsup: , για αλλη μια φορα μας απεδειξες ποσο γουσταρεις αυτην την κοινοτητα :cheers:

Θελουμε Special guest podcast με : mano42f-maladroid-alki (adventure special podcast :mosh: )
 
Ρε Ίνφαμους, μέντιουμ έπρεπε να γίνεις ρε παιδί μου.

Ούλα τα ξέρεις, ούλα τα βλέπεις.

Και τόσο καιρό, γι'αυτό υποφέρουμε και βγάζουμε βία ένα μίζερο άρθρο την εβδομάδα, μην πω το δεκαήμερο. Γι'αυτό δεν έχουμε news, απόψεις, ενημέρωση για off-the-radar τίτλους. Άλλα είχαμε υπολογίσει. Είχαμε ποντάρει στο καλό το χαρτί. Τα καράβια τα φορτωμένα αρμπαρόριζα και τέτοιο.

Τα Internships είναι μια κίνηση με τη ματιά στο μέλλον. Δεν τα ξεκινήσαμε γιατί ψάχναμε χαμάληδες (αν ήταν αυτή η περίπτωση θα ρωτάγαμε άνετα ποιός θέλει να γράψει ρηβιού το "Fishing Simulator 2014") αλλά γιατί αναγνωρίζουμε τόσο το μεγάλο δυναμικό της κοινότητάς μας για να αναδείξει νέες πένες, όσο και το γεγονός ότι άνθρωποι είμαστε, κάποια μέρα μπορεί να μην την παλεύουμε λόγω συνθηκών ή και ηθελημένα να γράφουμε άλλο.

Το Ragequit όμως, είναι ιδέα. Δεν είναι ο Μάνος, ο Στέφανος, ο Αλέξανδρος, ο Βασίλης, ο Γιώργος και η συμμορία. Είναι κάτι περισσότερο απ'όλους μας. Όπως όταν μπήκαμε όλοι στο PC Master συνεχίζαμε την παράδοση ενός ζωντανού οργανισμού που ενέπνευσε και ανέθρεψε γενιές και γενιές gamers, με την επίγνωση του βάρους αυτής της ευθύνης, έτσι και μέσα από το Ragequit, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα θεσμό ο οποίος θα ζει για πολλά χρόνια αφού θα 'χει φάει εμάς τους ιδρυτές του το Αλτσχάιμερ και οι 20χρονες Ρωσίδες mail-order νύφες.

Είναι από εμάς για εσάς και από εσάς για όλους. Είναι κάτι μεγαλύτερο απ'όλους μας. Να προσπαθήσεις να διαβάσεις νεοελληνικές μιζέριες σε ένα από τα λίγα αγνά πράγματα που έχουν μείνει στον κόσμο (το μεράκι που δεν σου αφήνει τίποτε στην τσέπη, πέρα από την ικανοποίηση ότι έφτιαξες κάτι όμορφο) λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
 


Borracho wrote:
Ρε Ίνφαμους, μέντιουμ έπρεπε να γίνεις ρε παιδί μου.

Ούλα τα ξέρεις, ούλα τα βλέπεις.

Και τόσο καιρό, γι'αυτό υποφέρουμε και βγάζουμε βία ένα μίζερο άρθρο την εβδομάδα, μην πω το δεκαήμερο. Γι'αυτό δεν έχουμε news, απόψεις, ενημέρωση για off-the-radar τίτλους. Άλλα είχαμε υπολογίσει. Είχαμε ποντάρει στο καλό το χαρτί. Τα καράβια τα φορτωμένα αρμπαρόριζα και τέτοιο.

Τα Internships είναι μια κίνηση με τη ματιά στο μέλλον. Δεν τα ξεκινήσαμε γιατί ψάχναμε χαμάληδες (αν ήταν αυτή η περίπτωση θα ρωτάγαμε άνετα ποιός θέλει να γράψει ρηβιού το "Fishing Simulator 2014") αλλά γιατί αναγνωρίζουμε τόσο το μεγάλο δυναμικό της κοινότητάς μας για να αναδείξει νέες πένες, όσο και το γεγονός ότι άνθρωποι είμαστε, κάποια μέρα μπορεί να μην την παλεύουμε λόγω συνθηκών ή και ηθελημένα να γράφουμε άλλο.

Το Ragequit όμως, είναι ιδέα. Δεν είναι ο Μάνος, ο Στέφανος, ο Αλέξανδρος, ο Βασίλης, ο Γιώργος και η συμμορία. Είναι κάτι περισσότερο απ'όλους μας. Όπως όταν μπήκαμε όλοι στο PC Master συνεχίζαμε την παράδοση ενός ζωντανού οργανισμού που ενέπνευσε και ανέθρεψε γενιές και γενιές gamers, με την επίγνωση του βάρους αυτής της ευθύνης, έτσι και μέσα από το Ragequit, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα θεσμό ο οποίος θα ζει για πολλά χρόνια αφού θα 'χει φάει εμάς τους ιδρυτές του το Αλτσχάιμερ και οι 20χρονες Ρωσίδες mail-order νύφες.

Είναι από εμάς για εσάς και από εσάς για όλους. Είναι κάτι μεγαλύτερο απ'όλους μας. Να προσπαθήσεις να διαβάσεις νεοελληνικές μιζέριες σε ένα από τα λίγα αγνά πράγματα που έχουν μείνει στον κόσμο (το μεράκι που δεν σου αφήνει τίποτε στην τσέπη, πέρα από την ικανοποίηση ότι έφτιαξες κάτι όμορφο) λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω.</blockquote> http://www.youtube.com/watch?v=VQdOyN9_5k8 :worship: [ragequit.gr=κοινοτητα , οποιος ψαχνει για ενα νεο σιτσαητ http://www.youtube.com/watch?v=e7RNLv3trF0]

 
Μανο και Στεφανε:
πατησα κανενα καλο? γιατι εγω απλα μια παρατηρηση εκανα?
συντακτες πχ ivtec που ειναι? loggαρουν σαν guest?
 
Το γεγονός ότι δεν συμμετέχει το ίδιο σε επίπεδο ύλης ολόκληρη η ιδρυτική ομάδα, δεν σημαίνει πως "είχαμε ποντάρει" σε κάτι που δεν βγήκε, όπως συνάγεται από αυτό που έγραψες, ούτε ότι "κάναμε το πρόγραμμα γιατί πνιγόμαστε".

Μπορεί πράγματι να το έγραψες χωρίς καμία κακή πρόθεση, αλλά ειδικά στα ιντερνετικά γραφτά, ολ'αυτά πολύ εύκολα παρεξηγούνται.

Το bottom line είναι πως πρόκειται για μια πρωτοβουλία που μόνος της σκοπός είναι να διαιωνιστεί ο πυρήνας του σάιτ και να αναδειχθούν νέα ταλέντα μέσα από διαφανείς, αξιοκρατικές και δημοκρατικές διαδικασίες. Simple as this.
 
δεν ειναι κακη ιδεα να διαιωνιστει κατι, οταν αυτο μαλιστα ειναι και επιτυχημενο.
ουτε ειναι κακη ιδεα να αντικαθιστας τα non working parts απο κατι, εφ οσον βεβαια ειναι non working.
δεν αποκαλεσα πουθενα τους interships 'κοροιδα' που θα βγαζουν την δουλεια. αυτο ειναι αλλων λογια. μην φορεσω και παρασημα που δεν μου ανηκουν.
το ζουμι επισης ειναι οτι δεν παω γυρευωντας για φασαρια.
Μια κοινη (φανταζομαι) απορια ειναι και αυτο που ειπα. δεν το πεταξα σαν εξυπναδα.
Για να καταλαβεις, δεν βλεπω κακο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ replacement, αφου ειναι με κοινη συμφωνια. πραγματικα ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ!
 
Back
Top