What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ISIS (Islamic State of Iraq and Syria)

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,901
http://pcmaster.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=38733&sid=959b5819134a57e8a369f7b7483acda1" class="bbcode_url">ΠΑΟΚ, εκδρομές, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...


:lol: :lol:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


solaufein wrote:
Α και μια παρατηρηση. Μου κάνει εντύπωση που βάφετε τα πάντα άσπρα-μαύρα γιατί τα περισσότερα είναι γκρίζα, ειδικά τέτοιες συρράξεις.

</blockquote>

Και να πεις πως δεν έχουν παίξει και witcher?

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
To βίντεο είναι τραβηγμένο έξω απο σύνδεσμο του γαύρου οπότε είναι αναμενόμενο να συμβαίνουν τέτοια σκηνικά καθώς και πολύ χειρότερα συμβαίνουν εξω απο συνδέσμους, το βίντεο είναι ξεκάρφωτο και πιθανόν ο λόγος που θα το ανέβασε ο Γαίος είναι οτι αυτός που το ανέβασε στο YT έχει όνομα paokantifa οπότε αυτομάτως θα θεώρησε οτι είναι ενα ψαγμένο βίντεο που θα λέει και θα δείχνει πολλά αλλα αντιθέτως κατάφερε να δείξει κάτι εκτός τόπου και χρόνου αλλα και να εκθέσει και τον τύπο που το ανέβασε, άστο Γαίε την αλλη φορά βάλε τίποτα επαναστατικό η καμιά εντιθ πιαφ να τελειώνουμε.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,744
για σενα παντως εχω φυλαξει ενα κονσερβοκουτι απο το '44,τι κριμα που δεν σας μαγαρισαν ολους τοτες.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Το αουσβιτς πάντως μια μικρή ανακαινισούλα θέλει και θα τελειώνουμε με εσάς και σήμερα, δυστυχώς οι μισές δουλειές του τότε εχουν σαν αποτέλεσμα να ακούς για κονσερβοκούτια τωρα απο ψευτοαντιφασίστες και φιλάνθρωπους της κακιάς ωρας, αυτά ειναι τα πικρά αποτελέσματα οταν αντί για το εκτελεστικό απόσπασμα στέλνεις τους προδότες διακοπούλες στην μακρόνησο.
 

Eidolon

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266


Nortrom wrote:


(τους οποίους θεωρούν "too secular") </blockquote>

Δυστυχώς είναι πολύ βαθύτερο το αίτιο. Η άνοδος των τζιχαντιστών οφείλεται εν μέρη και στην -συστηματική- αποξένωση των σουνίτων υπό την ιρακινή κυβέρνηση του Σιιτη Suri al-Maliki. Συνδύασέ το με την καλολαδωμένη προπαγανδιστική μηχανή της IS και το steamrolling που κάνανε μέσα στο Ιράκ το καλοκαίρι που μας πέρασε και έχεις την τέλεια συνταγή για τα απανταχού recruiting videos που ανεβάζουν στο νετ ( χρησιμοποιούν και slow-mo στις σκηνές μάχες, οι άτιμοι :trollface: )

Άποψή μου είναι ότι πρέπει να επέλθει μεγαλύτερη στρατιωτική παρέμβαση εκ μεριάς Ομπάμα. Τα drones του έσωσαν την μειονότητα των Yasidi από βέβαιη γενοκτονία, απελευθέρωσαν τα κατειλημμένα φράγματα του που-στο-πούτσο-βρίσκονται και, με τον στρατιωτικό εξοπλισμό που μάζεψαν οι IS στην Μοσούλη, έχουν την δικαιολογία να βομβαρδίζουν τους πούστηδες χωρίς να στείλουν ούτε εναν αμερικάνο πεζοναύτη. Ας συνεχίσουν έτσι.

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,551
με λιγα λογια, περιμενεις απο την αμερικη να υπερασπιστει την δικαιοσυνη και τους ανθρωπους του αραβικου κοσμου.
προς το παρων εχουμε καλλιεργειες μισους, ανθρωπιστικης πολιτικης, επιδιορθωση ιματζ, εσωτερικες καταναλωσεις (αν οχι εμεις ποιοι κτλ)

αν ριξουμε μια πολυ γρηγορη ματια στην αμερικανικη ιστορια, θα δουμε οτι βυθιζει τα καραβια της και ανατιναζει τον εαυτο της για να ξεκινησει πολεμους.
δημιουργει "παιδια" ανα την υφηλιο, μονο και μονο για να τα κατασπαραξει.
τα παραδειγματα ειναι απειρα.
οι τζιχαντιστες ειναι ενα υβριδιο απο ολα τα παραπανω.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,352


Την βρήκαν την λύση οι φωστήρες πάλι...
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,041
<img src="https://pbs.twimg.com/media/B6x1_E1CcAAcfto.jpg" alt="B6x1_E1CcAAcfto.jpg" class="bbcode_img" />
 

quake_gl

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 9, 2013
Messages
354
Το θέμα είναι πως όλο αυτό θα επηρεάσει και εμάς.
Τα γεγονότα στη Γαλλία θα φέρουν άνοδο στους αντιευρωπαίους και εθνικιστές ,και παρόλο που έχουν κάποιο δίκιο με το σημερινή κατάσταση στην Ευρώπη,δεν είναι καλοί για μας.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με πιο ισχυρό UKIP,FN,τους αντιευρω στη Γερμανία(πως τους λεν αυτούς? :lol: ) μαγκιές σε διαπραγματεύσεις δεν υπάρχουν.Αν φύγει η Μερκελ,δεν θα έρθουν πιο συγκαταβατικοί άνθρωποι.....
:whistle:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,551
το θεμα ειναι οτι αυτο εχει φτιαχτει για να μας επηρεασει ολους. εμας και "εκεινους". εχουν στησει μεγαλη μηχανη.
 

quake_gl

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 9, 2013
Messages
354
Προφανώς,το θέμα είναι πως θα αντιδράσουν οι Ευρωπαίοι.Είναι σαφές ότι απραξία όταν έχεις εχθρούς μέσα στη χώρα σου,δεν θα περάσει.Και θα εξοργίσει τους πολίτες ακόμα περισσότερο...Να σφυρίζεις αδιάφορα και να λες δεν μασάω,δεν θα τους ικανοποιήσει.
 
Top Bottom