Καλοκαίρι 20XX & Πυρκαγιές

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το ragequit χρησιμοποιεί πολύ σωστά το utf-8
Για να αποκατασταθεί η αλήθεια δεν έγινε στοχευμένα αυτή η επιλογή. Μάλλον γλίστρησε το δάχτυλο του Ινδού φίλου μας πάνω στο ποντίκι από το τσικεν κάρυ και επέλεξε το λάθος τετράγωνο. Δεν γίνεται να είμαστε τόσο σωστοί, πάρα μόνο από σπόντα.

Απροσμενη εξελιξη

Το μεγαλύτερο ποσοστό φταιξίματος βέβαια πρέπει να ριφθεί στον μεγάλο Αθηναϊκό λοιμό του 430 π.Χ.

Το μεγαλύτερο ποσοστό φταιξίματος βέβαια πρέπει να ριφθεί στον μεγάλο Αθηναϊκό λοιμό του 430 π.Χ.
Νομίζω ότι όλα κρίθηκαν όταν ο Κέκροπας επέλεξε την Αθηνά για προστάτιδα της πόλης. Εαν είχε επιλέξει τον Ποσειδώνα, θα ανάβλυζε θαλασσινό νερό από παντού και δεν θα είχαμε φωτιές.

Όλα ξεκίνησαν από την Κοσμογονία και το Χάος. Αν είχαμε Ainulindalë όλα θα ήταν όπως έπρεπε.

Μπα ο Ησίοδος φταίει, ας έγραφε την Κοσμογονία αλλιώς.

Επειδή παίζω αυτή την εποχή το Assassin's Creed Odyssey, θα σας πω εγώ την αλήθεια. Για τις φωτιές φταίνε οι templars.

Ξεκίνησαν και φέτος οι φωτιές, ας ελπίσουμε να είναι πιο εύκολο το φετινό καλοκαίρι

Από το σπίτι μου, απόψε η φωτιά φαινόταν να είναι πραγματικά εκτός ελέγχου. ΧΘες βλεπαμε μια μεγάλη εστία, την ημέρα αρκετό λευκό καπνό και υποθέσαμε ότι πήγαινε καλύτερα, αλλά απόψε ο ορίζοντας στον Μοριά ήταν ένα πορτοκαλί νέφος που μόνο μεγάλωνε. Φαίνεται ότι η Κυλλήνη ή αλλιώς Ζήρεια, δεν θα γλιτώσει, εκτός και γυρίσει ο αέρας προς τον Κορινθιακό.
Η Φλαμπουρίτσα παίζει να είναι από τα πιο όμορφα οροπέδια που έχω δει στην ζωή μου, γεμάτο άγρια ζωή. Μακάρι να γίνει κάνα θαύμα…

Last edited:
Είχαμε πάει μοτοβόλτα πριν χρόνια στην λίμνη Δόξα, ανεβήκαμε από Δερβένι και θυμάμαι το σοκ μου όταν φτάσαμε Ευρωστίνα , παντού πράσινο μέχρι όπου έφτανε το μάτι σου. Μτστκ γμσ

κάθε φορά που έχουμε ΝΔ καίγεται και ένα βουνό στην Πελοπόννησο, σημάδι από τον θεό μέχρι να βάλουμε μυαλό μάλλον...

Το 2007 στο δικό μας βουνό έφταιγε ο στρατηγός άνεμος, τώρα ποιος φταίει; Σίγουρα όχι ο Βασιλάκης ο Κικίλιας...

Και το πυροκλανι της νυχτας ή οπως αλλιως το είχαν πει

Μην ξεχνάς και το pussy.

Και το πουλί που τσακώθηκε με τον υποσταθμό.

κάθε φορά που έχουμε ΝΔ καίγεται και ένα βουνό στην Πελοπόννησο, σημάδι από τον θεό μέχρι να βάλουμε μυαλό μάλλον...

Το 2007 στο δικό μας βουνό έφταιγε ο στρατηγός άνεμος, τώρα ποιος φταίει; Σίγουρα όχι ο Βασιλάκης ο Κικίλιας...
Ειπαν για στενοτητα δρομων και δυσκολο γεωγραφικο αναγλυφο

Back