Καλυτερο ποστ σας εβερ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
ποιο ειναι το καλυτερο ποστ που γραψατε ποτές συντροφοι/ισες?
εδω η και σ αλλο φορου.
α, οσοι εχετε 2-3 διαφορετικους λογαριασμους, διαλεξτε ενα απ τον καθενα... :evil:

αντε να ξεκινησω. το δικο μου ειναι σ ενα θρεντ (οχι, δεν εχει λινκ. καλυτερα ετσι) που ξεκινησε καποτε ο φραπές. ξερει εκεινος.

Η λίστα με τα νικνέιμζ όσων έπαιζαν λολ στο φόρουμ του πισιμάστερ. Γεμάτο έμπνευση ήταν.

Tα ποστ που κανει η crow

Αυτό που ξεκίνησε το interesting stuff thread.

Α, και αυτό

http://ragequit.gr/forum/off-topic/2550-pc-noobster#83887

εάν θεωρείται καλύτερο αυτό με τα περισσότερα ty, τότε είναι αυτό. :side:

Nortrom wrote:
Αυτό που ξεκίνησε το interesting stuff thread.

Α, και αυτό

http://ragequit.gr/forum/off-topic/2550-pc-noobster#83887</blockquote>

Αντί για το δεύτερο εγώ θα έβαζα το ορίτζιναλ πού είχες κάνει στο πισιμάστερ. Ήταν πραγματικά ιστορικό.

Προσπαθησα να ανεβασω λινκ μιας εικονας και βγηκε ενα τεραστιο κειμενο εκατονταδων χιλιαδων χαρακτηρων που επρεπε να κανεις χιλια σκρολ για να το ξεπερασεις. Hence καποιος μου εγραψε "¨προφητεια του μελλοντος γραμμενη σε ματριξιανα" και το κρατησα. My proudest moment :trollface:

Κάπου είδα σε ένα άλλο forum παρουσίαση του νέου iphone και από κάτω έναν δύσμοιρο συρφετό κομπλεξικών να το κακοχαρακτηριζουν.... Πραγματική απόλαυση

πως γραφεσαι στα διαφορετικα φόρα ομως?? υποθετω δινεις ψευτικη ημερομηνια γέννησης.
ξερεις, αυτο σιγουρα καταπατάει πολλούς κανονες του εκαστοτε φορουμ.

BlueTribe wrote:
Κάπου είδα σε ένα άλλο forum παρουσίαση του νέου iphone και από κάτω έναν δύσμοιρο συρφετό κομπλεξικών να το κακοχαρακτηριζουν.... Πραγματική απόλαυση</blockquote>

Και τι σχέση έχει αυτό με το θέμα του παρόντος thread είπαμε;

Το καλύτερό μου ποστ ήταν αυτό που είχα γράψει μια φορά πριν κάμποσο καιρό. :trollface:

Tα καλύτερα μου post είναι σε κλειδωμένα θέματα που είναι κρυμμένα ωστε να τα απολαμβάνουν μόνο οι Mods :cheers:

x0ax0ax0a etsi ena poli kalo pu xa kanei kai elege kati poli petiximena ksero gw k etsi k eixame liwwwwsei oloi sto gelio x0ax0ax0a0ax0a ntaks ta spase

Κάποτε, σε ένα άλλο community, σε μία στιγμή πραγματικής οργής, είχα συγγράψει ένα σεντόνι μίσους που προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά σε admins/mods και πάγωσε το αίμα των εχθρών. Έμεινε στην ιστορία ως ο "Οχετός". O North ίσως να το έζησε, δεν είμαι σίγουρος.

Bάλτε και κανα link ρε παιδιά δεν είστε ολοι Brother Bruce για να ξέρουμε τι εννοείτε και που ποστάρατε :lol:

Το μέρος που ο Οχετός γεννήθηκε δεν υπάρχει πια. Ίσως καλύτερα έτσι...

rpg.gr ή πισιμάστερ φόρουμ;

Back