What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

KAO THE KANGAROO

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Αν υπάρχει ένα είδος που δε συναντάμε συχνά στα PC μας, αυτά είναι τα 3D platforms. Πέρα από κάποια remasters/remakes παλαιότερων παιχνιδιών και το Crash Bandicoot 4, το οποίο εντοπίζεται αποκλειστικά στο Battle.net (σε περίπτωση που το ψάχνετε δηλαδή), οι επιλογές είναι περιορισμένες σε indie χωράφια και όχι πάντα ιδιαίτερα ποιοτικές. Αυτό το «κενό» είδε η Tate Multimedia, δημιουργός της παλιάς τριλογίας Kao The Kangaroo (εποχής 2000-2005), η οποία αποφάσισε να δώσει ξανά σάρκα και οστά στον ήρωα που την έκανε γνωστή, κυκλοφορώντας ένα καινούριο παιχνίδι με το συμπαθέστατο αυτό μαρσιποφόρο.
Το καινούριο Kao The Kangaroo αποτελεί ουσιαστικά reboot της σειράς, αν και με τον τρόπο που παρουσιάζει το καστ των ηρώων, δείχνει να προϋποθέτει κάποια γνώση των πρωτότυπων παιχνιδιών. Στη δική μου περίπτωση, δεν είχε τύχει να ασχοληθώ με κάποιο παλαιότερο παιχνίδι της σειράς, οπότε η εμπειρία για μένα ήταν εξ’ ολοκλήρου καινούρια. Όσο και αν το...

Continue reading...


 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
Θα το παιξω συντομα ελπιζω αφου προχωρησω η τερματισω πρωτα το sniper elite 5. Δυστυχως βγηκαν με μια μερα διαφορα !

Πόσα άμοιρα ζωάκια θα σφάξεις? Πόσο αίμα θα χύσεις?
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Πόσα άμοιρα ζωάκια θα σφάξεις? Πόσο αίμα θα χύσεις?
Ακομα δεν ξερω ποσα θα σφαξω αλλα σιγουρα ολες τις χελωνες. Γιατι στο δασος που ζει ο Kao εχει και χελωνες αρα δεν θα μου ξεφυγουν.
 
Top Bottom