What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Καπνίζουμε?

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Αντικαπνιστής μέχρι τα 17-18. Κάπου εκεί ξκίνησα τα πούρα μια φορα τη βδομάδα, πρέπει να μουνα πολύ μαλακισμένο.<br>Στο πρώτο έτος ξεκίνησα να καπνίζω, το έκοψα μετά από 2 χρόνια κι ενώ κάπνιζα virginia πράσινο κι αφού πέρασα σε διάφορα πακέτα το έκοψα και ξεκίνησα να τρέχω. Το ξανάπαισα για ένα διάστημα ενός μήνα πέρυσι το Φλεβάρη και πάλι πριν από κάνα μήνα. Τώρα είμαι τρακαδόρος αλλά μόνο αν βγούμε έξω και το τραβάει η φάση.<br>Βέβαια επειδή μου ξεσκίζει τα δόντια μάλλον θα το εξαλλείψω τελείως. Εξάλλου ποτέ δεν το είχα ανάγκη.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,537
Tην περίοδο που σπούδαζα όλη μου η παρέα προσπαθούσε μάταια να με κάνει να καπνίσω όντας ο μοναδικός που δεν κάπνιζε. Κάπνισα μερικές φορές αλλά δεν μου άρεσε τόσο για να μου γίνει συνήθεια. Δεν καπνίζει κανείς και στην οικογένεια οπότε...
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
Κάνω πίπες.<br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface: <br><span class="bbcode_spoiler">Κλισέ αστείο και μάλλον δε γέλασε κανείς, αλλά έπρεπε να το γράψω αφού δεν έχει αναφερθεί στις τρεις προηγούμενες σελίδες :pP </span> </span><br>
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Σε ένα αμάλγαμα των προηγούμενων απαντήσεων, η μυρωδιά του τσιγάρου δεν με ενθουσιάζει και σε συνδυασμό με πατέρα φανατικό καπνιστή (το έκοψε 1 χρόνο τώρα), δεν δελεάστηκα καν να το δοκιμάσω ποτέ. Κατανοώ και ανέχομαι την ανάγκη των ανθρώπων στο κάπνισμα αλλά μετά από ώρα σε κλειστό χώρο που καπνίζουν όλοι νιώθω ασφυξία. <br>Ναργιλέ κάνω μια στο τόσο. Μιαν φορά του έριξα μέσα αψέντι και νομίζω πως έφτασα σε ένα μεταβατικό στάδιο μεταξύ μεμβρανών και πολυσυμπάντων.<br>Χειρότερή μου όταν παρατάνε στη δουλειά ποτήρια/μπουκαλάκια που χρησιμοποιήθηκαν με νερό ως αυτοσχέδια τασάκια και θυμίζουν κάτι μεταξύ παστού και βαλσαμωμένων εντοσθίων.
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Όχι γιατι δε βοηθά το παπιοράμφος μου. <br><br>Αλλά θα ήθελα.  :cool:<br>Περα από τη πλάκα μεγάλη ανοησία να χαλάς λεφτά για τέτοιο "σπορ".
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
<img src="http://41.media.tumblr.com/tumblr_lop7bqyBDT1qagkhko1_500.jpg" alt="tumblr_lop7bqyBDT1qagkhko1_500.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Εσείς η νέα γενιά, πολλάν με ανησυχείτε.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Δεν εχω δοκιμασει ποτε τσιγαρο. Ο καπνος σαν μυρωδια δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αλλα οταν ερχεται πανω μου απο αλλους μου προκαλει μια ασφυξια. Καμια φορα ειναι και πολυ εκνευριστικο να ερχεται πανω σου ή ακομα και προσβλητικο, γιατι οι καπνιστες εχουν την ταση να μην προσεχουν αν ο αλλος ενοχλειτε και εγω δεν θελω να γινω και ο εκνευριστικος που θα του πει του αλλου να σβησει το τσιγαρο. Αν προσεχει λιγο που φυσαει τον καπνο δεν εχω προβλημα, τουλαχιστον πολυ κανουν ηλεκτρονικο τωρα που ειναι μαλλον καλυτερο για ολους.<br> Καποιες στιγμες σκεφτηκα να δοκιμασω ετσι για να καταλαβω τι του βρισκουν αλλα τελικα ποτε δεν το εκανα. Δεν το ενιωσα σαν αναγκη για να με ηρεμηση ας πουμε ουτε για να μπω σε καποια παρεα οπως κανανε πολλοι. Ασε που αν μου αρεσει στο τελος ειναι και ακριβο χομπι και φυσικα κανει κακο στην υγεια. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Βεβαια εχω κανει 2-3 φορες ναργιλε αλλα δεν ειναι κατι που μου αρεσε ιδιαιτερα, ψιλοαδιαφορο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Πάφο δεν μας είπατε αν κάνετε!!<br><br>Το ηλεκτρονικό δεν ξέρω τι έχει μέσα και κατά πόσο επιβαρύνει τον οργανισμό, αλλά από γεύση τα σπάει, ειδικά όταν έμαθα ότι έχουνε βγάλει και γουίσκια><br>Βέβαια τώρα αν νομίζεις ότι θα σκάσεις στο βρωμόμπαρο για γουικιά και το μαραφέτι να αναβοσβήνει και δεν θα σου βάλουν λεμονάδα στο ποτήρι, είσαι γελασμένος.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Εγώ προσωπικά καπνίζω από μικρή ηλικία, και ναι, μου αρέσει. Δεν είμαι ενοχικός για να το αρνηθώ. Πέρυσι είχα ξεκινήσει μια προσπάθεια για διάφορους λόγους, αλλά τελικά το αγαπάω αρκετά ώστε να μην το κόψω.<br>Ναι ρε φίλε, αλλά βλάπτει την υγεία.<br>Όπως και το καυσαέριο που εισπνέεις στο κέντρο καθημερινά, καμία διαφορά. Όπως και τα ωραία κρέατα που αγαπάμε μαζί με μπέικον, εγγυημένο έμφραγμα.<br>Ναι, αλλά ο καπνός με ενοχλεί.<br>Εδώ έχεις χίλια δίκια αδελφέ, ας φροντίσουν τα καταστήματα να τηρήσουν τους νόμους. Και προφανώς επειδή μιλάω για εμένα, φροντίζω ώστε αν υπάρχουν μη καπνιστές στην παρέα, να ενοχλώ όσο λιγότερο γίνεται. Με το να καθόμαστε σε ανοιχτό χώρο (νταξ, δεν είπαμε να πάθουμε και πνευμονία για να καπνίσουμε), και να αποφεύγω να φυσάω καπνό προς το μέρος τους. <br><br>Μόλις είδα πως είχα ποστάρει εδώ το &#039;13.  :bananallama:
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Καπνίζω το πάτο μου ειδικά αν είμαι καψούρης (όπως τώρα)<br><br>ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΣΟΥ
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Αν θες το κάνουμε να φανεί σαν ατύχημα. :lol:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ρησπέ, τομι.  :worshippy: :worshippy: :worshippy:<br><br>γεωργία, νιώσε.<br>ωστοσο νομιζω το "κουταβι" ειναι πιασμενο (απ τον αυγουστο, και οχι του παπαζογλου).<br> :trollface:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
εχω φαει μεγαλο πακετο με τα εδω πακετα. ξεκινησα να καπνιζω κιτρινες καμηλες. στην αρχη ενταξει, την παλευα, στην συνεχεια αρχισα να βηχω. τι διαολο; βηχα τυλιγουν μεσα στα χαρτακια; μετα κρυωσα και ενω το κρυωμα περασε γρηγορα ο βηχας επεμενε.<br>σε καποια φαση νομιζα οτι τα πνευμονια μου ειχαν γεμισει με την κιτρινη εκδοχη του slimer. <br><br>επειδη αυτος ο πλουσιος σε πρωτεινη βηχας κρατουσε παρα πολυ, καποιοι αρχισαν να με κοιτανε παραξενα. μπορει να νομιζαν οτι κρυωσα με τον ιο της αγαπης. <br>το γυρισα στο μπλε και τα πραγματα εγιναν καπως καλυτερα αλλα ο βηχας δεν ειχε σταματημο. σε καποια φαση αδειασαν τα ραφια και το γυρισα στον πητερ τον μπλε.  <br><br>τελικα μου εφεραν δωρακι ενα πακετο του πριγκηπα. το κρατησα με αυστηρους ρυθμους. μονο για τον καφε.<br>σημερα θα κανω το τελευταιο οταν σχολασω.<br><br>το πηρα αποφαση. οταν τελειωσω με τα τερατα που παλευω αυτη την περιοδο, θα το κοψω επειδη δεν βρισκω μαρκα να καπνισω.<br>ακομα και το φρενο στο τσιγαρο πρεπει να το κανω με παραξενο τροπο. δεν μπορω να κανω κατι φυσιολογικο σε αυτη τη ζωη.<br>στην προηγουμενη ζωη πρεπει να ημουν dna μεταλλαξης.
 
Top Bottom