Καρέκλα γραφείου

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η αγορά καρέκλας γραφείου, πέρα από την αγορά οθόνης, θεωρείται αναβάθμιση?<br><br>Discuss.
 
Αναβάθμιση του πωπού...
 
<blockquote><br>Αναβάθμιση του πωπού...<br></blockquote><br><br>Αναβάθμιση υποστήριξης πωπού. Αν ήταν να αναβαθμιζόταν ο πωπός έτσι εύκολα, θα είχα αλλάξει τρεις μέχρι τώρα.
 
<blockquote><br><blockquote><br>Αναβάθμιση του πωπού...<br></blockquote><br><br>Αναβάθμιση υποστήριξης πωπού. Αν ήταν να αναβαθμιζόταν ο πωπός έτσι εύκολα, θα είχα αλλάξει τρεις μέχρι τώρα.<br></blockquote><br><br>Αναβάθμιση του "κώλου" εννοούσα, απλά το έγραψα πιο ευγενικά (pun intended)...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Αναβάθμιση του πωπού...<br></blockquote><br><br>Αναβάθμιση υποστήριξης πωπού. Αν ήταν να αναβαθμιζόταν ο πωπός έτσι εύκολα, θα είχα αλλάξει τρεις μέχρι τώρα.<br></blockquote><br><br>Αναβάθμιση του "κώλου" εννοούσα, απλά το έγραψα πιο ευγενικά (pun intended)...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Πλεον σας γράφω από αναβαθμισμένο κωλο. Θα γραψω εντυπώσεις αφου πρωτα συνηθίσω τη μη σπαρτιατικη υφή του.
 
Γιατι ενας καρεκλοκωλης πρεπει να ξερει απο καρεκλες και κωλους
 
Ποια πήρες τελικά?
 
Ας γράψω και την ιστορία πριν την αγορά.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>Πρόσφατα πήραμε με τον ΠΕ κάτι έπιπλα για το σπίτι. Ευκαρία λέω να δοκιμάσω τις καρέκλες που έχουν στο επιπλάδικο. Έψαχνα αποκλειστικά για ύφασμα (fabric ελληνιστί) και όχι δερματίνη (pu-leather ή faux leather) ή οποία ιδρώνει και ξεφτίζει. Δυστυχώς στις τιμές εως 150 ευρώ δεν με ενθουσίασε καμία. Η μόνη που μου άρεσε έκανε 400 ευρώ. Τσίμπησε το άκυρό της και ξεκίνησε η διαδικασία ανεύρεσης ανάμεσα στις γνωστές "gaming" καρέκλες.<br><br>Στους τελικούς έφτασαν http://akracingeurope.eu/product/ak-k7012-bb/" class="bbcode_url">αυτή και http://www.dxracer-europe.com/formula-series/dxracer/formula-gaming-chair-oh-fd01-n" class="bbcode_url">αυτή. Τελικά με κέρδισε η akracing, μιας και ήταν η μόνη που έβρισκα Ελλάδα. http://www.e-shop.gr/akracing-gaming-chair-black-black-p-PER.813081<br>Σκέφτηκα να την παραγγείλω απ&#039; έξω, αλλά ενώ τα μεταφορικά μέχρι Ελλάδα ήταν μόλις 10 ευρώ, για να έρθει στο σπίτι μου, εξαιτίας τού βάρους, η τιμή εκτοξεύοταν.<br><br>Το στήσιμό της ήταν πανεύκολο και προς το παρόν ο κώλος μου με ευγνωμονεί. Ελπίζω το ίδιο να κάνει και η πλάτη μου, μετά από τα πολύωρα sessions. Επίσης παίρνει τεράστια κλίση, ότι πρέπει για ξεκούραση όταν μας κουράζουν τα μεγάλα δρομολόγια στο EuroTruck.
 
<blockquote><br>...προς το παρόν ο κώλος μου με ευγνωμονεί.</blockquote><br><br>Διφορούμενο αυτό που έγραψες (μην πω τριφορούμενο) και με βάζεις σε σκέψεις...  :pP<br><br>Ερωτήσεις:<br><br>1. Από πχοιότητα πώς σου φαίνονται τα πλαστικά και το ύφασμα;<br><br>2. Γενικά, σου δίνει την αίσθηση στιβαρής κατασκευής;<br><br>EDIT: Congrats για την αγορά!<br>
 
Με γεια και καλοκάθιστη!  :drinks:
 
Σας ευχαριστώ.  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Ειναι όλα υψηλης ποιότητας, τα πλαστικά, το ύφασμα, τα μαξιλάρια. Ειχε αλεν μεσα, βιδες, ακομα και γαντακια. First class. Μεχρι και η κούτα είναι τέλεια προσεγμένη. Πριν καν την ανοίξω, μου είχε φύγει το οποίο άγχος είχα.<br><br>Επίσης, σε αυτές που δοκίμαζα στο επιπλαδικο, ολες έτριζαν καθώς πήγαινα μπρος πίσω. Εδώ δεν ισχύει κατι τέτοιο. Είναι αυτο που λες, στιβαρή κατασκευή.<br><br>Όταν πλέον είχα ολοκληρώσει την αναζήτηση αυτο το άρθρο έπαιξε τον τελικο ρόλο για την επικείμενη αγορά. http://progamingchair.com/akracing-vs-dxracer-vs-vertagear/
 
Πάντως Γιον πρέπει να είσαι μεγάλος φετιχιστής όσον αφορά την ποιότητα της συσκευασίας, κρίνοντας από τα προϊόντα που αγοράζεις. :pcmr:
 
Αυτό που με ανησυχεί με τις κέιμινγκ καρέκλες είναι τα πτερύγια τύπου μπάκετ (τα οποία φαντάζομαι πως δεν είναι ρυθμιζόμενα) που είναι κάπως περιοριστικά. Τι γίνεται δηλαδή αν έχεις μερικά κιλά παραπάνω ή αν είσαι 2 μέτρα άντρακλας ή καμιά Βραζιλιάνα (ή και τα τρία μαζί);...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Γιον, δώσε καρεκλομετρήσεις για να μου πάρω τα μέτρα (στήθος-κοιλιά-πωπό/μπούτια)...  :silly:<br><br>ΕΔΙΤ: Βρήκα αναλυτικά τις μετρήσεις στο σίτε της καρέκλας... Μην μπεις στον κόπο.
 
<blockquote><br>Πάντως Γιον πρέπει να είσαι μεγάλος φετιχιστής όσον αφορά την ποιότητα της συσκευασίας, κρίνοντας από τα προϊόντα που αγοράζεις. :pcmr:<br></blockquote><br><br>Χαχα, οχι ρε. Άλλωστε δε γνωρίζω πόσο ποιοτικά θα είναι συσκευασμένο το κάθε προϊόν που αγοράζω. Αλλά, για να φτάσει σε μένα θα πρέπει να περάσει 2 και 3 μεταφορικές, ειδικά αν αγοραζω απο εξωτερικο. Συνεπώς, η προσεγμένη συσκευασία δίνει θετική ενέργεια. <br><br>Θα σου δώσω 2 παραδείγματα για να γινω πιο κατανοητος.<br><br>- Το ειχα αναφερει και πέρυσι αυτό. Παρήγγειλα 4-5 κομμάτια για το pc απο το guaranty επειδή ειχε τις καλύτερες τιμες. Ε φίλε, δεν ξαναπαιρνω απο εκεί και ας γλυτώσω 100 ευρώ. Μου τα έβαλαν μεσα σε μια σακούλα και τα ταχυδρομησαν. Μολις το&#039; δα τρομαξα και παρακαλουσα να μην εχουν παθει καμια ζημια.<br><br>- Παρήγγειλα gpu απευθειας απ&#039; το evga store. Για να μην τα ξαναγράφω, δες στο αντιστοιχο νημα τι ελεγα.<br><br>Επισης, θεωρω σημαντικη την πρώτη εικόνα. Ναι, δεν είναι καταλυτική για την ποιότητα τού περιεχομένου, αλλά βοηθάει για να νιώσεις πιο άνετα. <br><br>Πλατιασα ε? Σταματαω εδώ.  :blush2:<br><br><blockquote><br>Αυτό που με ανησυχεί με τις κέιμινγκ καρέκλες είναι τα πτερύγια τύπου μπάκετ (τα οποία φαντάζομαι πως δεν είναι ρυθμιζόμενα) που είναι κάπως περιοριστικά. Τι γίνεται δηλαδή αν έχεις μερικά κιλά παραπάνω ή αν είσαι 2 μέτρα άντρακλας ή καμιά Βραζιλιάνα (ή και τα τρία μαζί);...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Γιον, δώσε καρεκλομετρήσεις για να μου πάρω τα μέτρα (στήθος-κοιλιά-πωπό/μπούτια)...  :silly:<br><br>ΕΔΙΤ: Βρήκα αναλυτικά τις μετρήσεις στο σίτε της καρέκλας... Μην μπεις στον κόπο.<br></blockquote><br><br>Υπάρχουν μεγέθη για όλες τις κατηγορίες. Επομένως δύσκολα να μη βρεις αυτη που θες.
 
Τα μπούτια μου με πρόδωσαν... Το κάθισμα με τις διαστάσεις που θέλω υπάρχει μόνο στα ακριβότερα μοντέλα. Άτιμη κενωνία...
 
<blockquote><br>Κοίταξες και από εξωτερικό να δεις τιμες?<br></blockquote><br><br>Θα το ψάξω, αν και δεν έχω μεγάλες ελπίδες...<br><br>Επίσης, τα ακριβότερα μοντέλα διατίθενται μόνο σε δερματίνη και δεν ξέρω αν θα με βολέψει ρε γμτ... Τι να κάνω; Να αρχίσω καμιά δίαιτα;  :silly:
 
Παραείναι king size, μπορεί να θες και μικρότερη, αλλά είναι από τις μεγαλυτερες που κυκλοφορούν. <br><br>http://www.dxracer-europe.com/shop#ai=332<br><br>Εδώ κοστίζουν περίπου 80-100 ευρώ περισσοτερο.<br><br>Η δερμάτινη όντως είναι θέμα και για μένα, αλλά θέλω να πιστεύω πως σε αυτη την τιμή η ποιότητα θα&#039; ναι πολυ υψηλή.
 
<blockquote><br>Παραείναι king size, μπορεί να θες και μικρότερη, αλλά είναι από τις μεγαλυτερες που κυκλοφορούν. <br></blockquote><br><br>Την θέλει για να χωράει και τη Βραζιλιάνα πάνω. Multitasking.
 
<blockquote><br>Την θέλει για να χωράει και τη Βραζιλιάνα πάνω. Multitasking.<br></blockquote><br><br>Μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεσαι!  :thumbsup:
 
Back
Top