Κατέβασμα Steam παιχνιδιών από άλλη internet γραμμή

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

manos426f

Lich
Staff member
Ο κουμπάρος μου έχει 2-3 παιχνίδια (π.χ. Wolfenstein-The New Order) που είναι πάμπολλα GBs, αλλά η γραμμή του δυστυχώς δε πάει πάνω από 600Kb/s. Σκεφτήκαμε λοιπόν να έρθει σπίτι μου που έχω την VDSL, να κάνουμε log-in στο δικό του account, να κατεβάσουμε τα παιχνίδια κι εν συνεχεία να τα μεταφέρει, μέσω εξωτερικού δίσκου, στο PC του.<br><br>Ακολουθώντας τη διαδικασία αυτή, θα δει το Steam ως κατεβασμένα τα παιχνίδια στο δικό του PC; Εγω θεωρώ ότι θα τα δει. Κάνω κάποιο λάθος;

Nope, been there, done that. Θα τα δει κανονικά.

Θα τα δει μια χαρά, το πολύ πολύ να κατεβάσει μερικά KB για κάνα συγχρονισμό/ταυτοποίηση.

Νομίζω αρχικά θα φαίνονται γκρίζα το library, αλλά αν πατήσεις play θα κάνει μια mini εγκατάσταση(που λέει και ο θεοφίλης) και μετά θα δουλέψουν κανονικά.

Δεν έχει καν σημασία με ποιο account θα μπεις, κάνεις ένα backup, το περνάς σε φλασάκι/εξωτερικό σκληρό, το πας σπίτι, restore backup, έτοιμος.

Yep, done that μάλτιπλ τάημζ.... <br>Ο Κλάρενς επιβεβαιώνει. Εννοείται όμως το περνάς στα common στου Steam Folder.<br>π.χ.<br>Z:program FilesSteamsteamappscommon

<blockquote><br>Yep, done that μάλτιπλ τάημζ.... <br>Ο Κλάρενς επιβεβαιώνει. Εννοείται όμως το περνάς στα common στου Steam Folder.<br>π.χ.<br>Z:program FilesSteamsteamappscommon<br></blockquote><br><br>Ακριβώς για να μην έχεις ιστορίες "που θα το βάλω/θα το αναγνωρίσει" και τέτοια, προτείνω το backup game files έναντι της χύμα αντιγραφής αρχείων. Το μείον βέβαια είναι πως το create backup μπορεί να πάρει κάποια ώρα...

Συμφωνώ με τον Παλαιό. Να τα κάνετε backup και μετά restore στο PC του. Η απλή αντιγραφή αρχείων δεν δουλεύει πάντα.

Ορίστε και οι "ορίτζιναλ" οδηγίες από την πηγή: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7418-YUBN-8129

Το buckup ειναι πανευκολο. Το χρησιμοποιω καθε εβδομαδα για να πηγαινω παιχνιδια στο λαπτοπ. Φροντισε μονο να να κανεις backup τα παιχνιδια που θες ενα ενα και οχι και τα τρια πχ μαζι.<br>Αλλιως μερικες φορες κολλαει.

+1 για backup and restore game. :thumbsup:

Καλή φάση, θα το επιχειρήσουμε asap λοιπόν!  :thumbsup:

Back