What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ΚΑΤΑΤΑΧΘΕΙΤΕ!!! (aka Let's Play XCOM: Enemy Within)

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Eίναι, για κάποιο περίεργο λόγο, πιο... μαγευτικό θα 'πω, αυτός ο τρόπος να μοιραστείς ένα Let's Play παρά το youtube.  :thumbsup:
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Να δείς που στο τέλος θα έχουμε μόνο θύμα τον Savatar, θα τους κάνει όλους ντούκια, θα κάνει απόβαση στον πλανήτη των Sectoids μόνο με τον Μποράτσο και θα νικήσει.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
γαμώ τα άκυρα miss! >_<<br>https://www.youtube.com/watch?v=qehLhqLx6Ak
 

tommy

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 13, 2015
Messages
396
η Kara η πίνει ή έχει αρχίσει και μεγαλώνει και έχει αστιγματισμό/μυωπία  :silly:
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,527
Προτείνω το tutorial να το ενσωματώσεις κάπως στο πρώτο ποστ για να μην "χαθεί"!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,655
Όπως και από πού ξεκινάει το πραγματικό Let&#039;s Play (εκτός αν θέλεις να κάνω ένα split topic - και να κλειδώσω το topic συμμετοχής).
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ό, τι θέλει ο λαός.  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Παύλο τότε προτείνω να φτιαχτεί καινούριο τόπικ με τις πληροφορίες από πάνω, μαζί με το let&#039;s play. Και για να σε βοηθήσω, τα post με το let&#039;s play είναι τα : <b>51</b>, <b>61</b>, <b>62</b>, <b>63</b>, <b>66</b>, <b>68</b>, <b>72</b>, <b>82</b>, <b>90</b> και το "tutorial" στο <b>94</b><br><br>Αν και αυτό θα έλεγα να μείνει ανοιχτό, μιας και ακόμα και τώρα αν θέλει να μπει κάποιος μπορεί, αρκεί να το γράψει. Και επίσης, για να γράφουμε εδώ τα σχόλια μας, μιας και εκτός απ&#039; την kara, μου έστειλαν μνμ άλλα 2 παιδιά που προτιμούν αυτό τον τρόπο (με ξεχωριστα τοπικ δλδ για let&#039;s play και σχόλια).
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Συμπολεμιστές μου, την πάτησα σαν πρωτάρης. Τα πολλά alt-tab και μπες βγες για να μοντάρω ωραία τις φωτό με το κειμενάκι ΜΟΥ ΚΡΑΣΑΡΑΝ ΤΟ SAVE. <br><br>Για να μην τα πολυλογώ, έχουμε 2 επιλογές πλέον:<br><br>1) Ξανακάνω εντελώς καινούριο let&#039;s play απ&#039; την αρχή με νέες αποφάσεις, νέες κλάσεις για τους παίχτες δλδ ( και σβήνονται τα πάντα από τα μέχρι τώρα updates)<br>2) Κάνω μεν νέο playthrough, αλλά με "ίδιες" αποφάσεις (σκοτώνω savatar, κρατάω ίδιες κλάσεις και ξαναβλέπετε update με το που μπαίνω δεύτερο μήνα, μιας και εκεί είχα σταματήσει σχεδόν)<br><br>Προσωπικά προτιμώ την πρώτη λύση. Η δεύτερη θα μοιάζει "κάπως" στημένη.<br><br>Ακολουθεί σπόιλερ με την πρώτη αποστολή τού 2ου μήνα, ακριβώς πριν γίνει corrupted το save (ανοίξτε μόνο, αν αποφασίσουμε για την πρώτη επιλογή)<br><br><span class="bbcode_spoiler">Συναντάμε με το καλημέρα 3 νέους τύπους εχθρών. Ο G0O παίρνει το βάπτισμα τού πυρός και σχεδόν πεθαίνει. Έχω μόνο 3 turns για να τον κάνω stabilize, αλλιώς θα πέσει νεκρός. 3 turns με 5 εχθρούς. Εκεί παίρνει πρωτοβουλία ο volrath -ο οποίος είναι επίσης τραυματίας- και ρίχνει ρουκέτα και σκοτώνει 3. Μετά ο assault σκοτωνει, αλλον ενα και ο support τον τελευταίο. Και με μόλις μια turn να απομενει ο G0O "σωθηκε". Όμως επδ θα έμενε τραυματίας για 17 μερες (χρονικό διάστημα τεράστιο για το xcom, αποφάσισα να τον κάνω ωσάν τον Robocop κι έτσι έγινε το πρωτο μας mec)</span><br>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ε αφού θα αρχίσεις πάλι από την αρχή και έχει πεθάνει ένας μόνο (ψιλοτζάμπα αν έχω καταλάβει σωστά) προτείνω ανάσταση νεκρών και να ζήσει πάλι ο Savatar.  <br><br>Στο καλύτερο κόπηκε
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ίσως θα μπορούσες να κάνεις το εξής:<br><br>Ξεκίνα νέο παιχνίδι, φτάσε στην ίδια αποστολή και κάνε edit τους αντίστοιχους "χαρακτήρες" που θα έχεις εκείνη τη στιγμή με τα ονόματα και την εμφάνιση που είχαν οι προηγούμενοι. Αν κάποιο class π.χ. heavy τύχει να μην έχει φτάσει στο σημείο που ήταν, πες πως ο τάδε στάλθηκε για δουλειά γραφείου μέχρι να αναρρώσει και μόλις ξεκλειδώσεις τα απαιτούμενα upgrades σε κάποιον heavy, edit, του δίνεις το όνομα που είχε ο "παλιός" και είσαι έτοιμος.<br><br>P.S. Backup often! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Η μοίρα μίλησε. Ο savatar δεν θέλει να πεθάνει. Γιατί να της πάμε κόντρα; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br><br>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Το ironman δεν έχει backup. Ενα save ειναι. Αφου το ξέρεις, τι στο λεω.  :blush2:<br><br>Ήδη ξεκίνησα πάντως να ξέρετε. Έκανα την πρώτη αποστολή και βγήκα για να σώσω τις φωτo. Never again alt-tab abuse.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Το ironman δεν έχει backup. Ενα save ειναι. Αφου το ξέρεις, τι στο λεω.  :blush2:<br><br>Ήδη ξεκίνησα πάντως να ξέρετε. Έκανα την πρώτη αποστολή και βγήκα για να σώσω τις φωτo. Never again alt-tab abuse.<br></blockquote><br><br>Στο save file δεν έχεις πρόσβαση; Αυτό πρέπει να κάνεις backup. (Πάει καιρός που έπαιξα και για να είμαι ειλικρινής δεν ασχολήθηκα με τα save files του συγκεκριμένου)
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Α, αυτό εννοείς. Λογικά θα έχω, αλλά δεν το χω ψάξει. Και ούτε πρόκειται. Να κάνω backup σε ironman μου φαίνεται cheat.<br>Απλά θα προσεύχομαι στον rng god να μην μου ξαναχαλασει το save.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Μην με κοιτάτε, εγώ δεν έκανα τίποτα...  :pP<br><br>Θα ήταν cheat αν χρησιμοποιούσες το backup κατά βούληση. Αν το έχεις απλά σαν εφεδρεία εφόσον υπάρχει ιστορικό κρασαρίσματος του save δεν νομίζω πως είναι cheat. Άποψη μου φυσικά, για να μην σου βγαίνει και σένα η παναγία (φαντάζομαι πως με backup το save θα χάσεις το πολύ 1 mission σε αντίστοιχη περίπτωση). <br><br>Χαρά στο κουράγιο σου, θυμάμαι πως το classic είναι πολύ ζόρικο (το είχα παρατήσει ομολογώ)! Αναμένουμε το νέο ξεκίνημα  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ωραία, απ&#039; την αρχή λοιπόν. Έστειλα και στον Παύλο μνμ.<br><br>Ρε, μην μου βαζετε τον πειρασμό μέσα μου. Το είπε κι τζηζους.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί αυτό με το steam cloud. Νόμιζα πώς το save σου είναι εγγυημένα ασφαλές εκεί στα σύννεφα... Κρίμα...<br>Ξεκίνημα από την αρχή, πιστευω !!  :mosh:
 

tommy

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 13, 2015
Messages
396
Κριμας  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /> .. τεσπά ότι έγινε έγινε ας που με ότι όλα αυτά ήτανε ένα όνειρο ενός εθελοντή πριν την πρώτη του αποστολή .... <br><br>αλλά ένα αντίγραφο του save πάντα κρατάμε όχι για τον πειρασμό του save/load αλλά για την ψυχική υγειά μας.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Εντάξει, μην τρελαθούμε, προφανώς και συμφωνώ μαζί σας. Αλλά σκέψου αυτό. Έχεις φτάσει Αύγουστο και παίρνεις σε μια αποστολή τους 2 καλύτερούς σου. Και για κάποιο λόγο πεθαίνουν. Ε, με το backup πολύ φοβάμαι ότι δεν θ&#039; αντεχα και θα&#039; κανα στεγνά copy/paste.
 
Top Bottom