Κινεζιές και μπιχλιμπίδια (ψωνια ονλαιν)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
εμ βεβαια, τα αμαζον κλπ βαρανε μυγες απο τοτε που μπηκαν οι κινεζοι στο κολπο.
κι ειναι πολυ αστειο να βγαινουν οι ευρωπαιοι αξιωματουχοι να σου λενε: ξες, θελω να σε προστατευσω απ τον εαυτο σου.

οχι ρε λεβητες, ξερω το ρισκο και γουσταρω να το παρω.

τεμού χουλζ φουτουγου.

Επειδή μ'ενδιαφέρει το θέμα, Brother, έχεις αγοράσει καθόλου από 'κεί; Πώς είναι η ποιότητα (πανί + στάμπα); Αντέχει στα πλυσίματα;
Έχω αγοράσει στο παρελθόν από αντίστοιχα καταστήματα και διαπίστωσα μία... ασυνέπεια από σχέδιο σε σχέδιο. Αν κατάλαβα καλά αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιούν διάφορα εργοστάσια και ποτέ δεν ξέρεις σε ποιο θα κατασκευαστεί το σχέδιο που παρήγγειλες. Μου έχει συμβεί στην ίδια παραγγελία τα δύο t-shirt να είναι από το Βιλαμπάχο και το τρίτο από τη Βιλαρίμπα με αποτέλεσμα εντελώς διαφορετική ποιότητα, στρώσιμο, μέγεθος κτλ.

οχι, μαλαντροη.
σημερα πεταχτηκε μπροστα μου το σαιτ, κι αμεσως εδωκα αναφορα.

το θεμα που θιγεις ειναι τιτανοτεραστιο και δυστυχως δεν εχει ευκολη απαντηση. δεν μπορεις να ελεγξεις πως και τι ειδικα ονλαιν. εδω πηγα σε μαγαζι που "σιδερωνει" σταμπες σε τισερτς με την ελπιδα οτι ολα τους τα τισερτς ειναι ιδια ποιοτητα - υφανση - τυπος (χαλαρο/φαρδυ ή οχι κλπ) και ουτε εκει καταφερα ομοιομορφια.

οι συγκεκριμενοι εχουν ενα sizing chart στο σαιτ τους, αλλά δεν μπορεις να σαι σιγουρος, οπως λες.
επισης κατι αλλο που βλεπω τωρα και μ ενοχλει εντονοτατα, και το χω συναντησει και σε πολλα σαιτς τελευταια οπου θες να κανεις τετοιου ειδους επιλογες, ειναι οτι δεν βλεπω πουθενα search button.
ελεος δηλαδη.

Επειδή μ'ενδιαφέρει το θέμα, Brother, έχεις αγοράσει καθόλου από 'κεί; Πώς είναι η ποιότητα (πανί + στάμπα); Αντέχει στα πλυσίματα;
Έχω αγοράσει από εκεί και έχουν αντέξει 3+ χρόνια πλυσίματος και στέγνωμα σε στεγνωτηήριο. Ίσως έχω σταθεί τυχερός στο print και το ύφασμα σπίτι ήταν τα ιδανικά T-shirts (όχι απλή θερμοσταμπα και σε λεπτό βαμβάκι), αλλά ήταν πένα.

@Χειρομαλάχτης Η έλλειψη search μου προκάλεσε κι εμένα αλγεινή εντύπωση αρχικά, εν συνεχεία όμως κατάλαβα ότι οφείλεται στον σχετικά περιορισμένο αριθμό σχεδίων που διαθέτουν. Σε άλλα μαγαζιά όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα (π.χ. Redbubble, Threadless, Etsy κ.ά.) έχει μεν search αλλά βάζεις Witcher και μόνο τις Μάγισσες της Σμύρνης δεν σου εμφανίζει, οπότε δεν ξέρω αν το προτιμώ απαραιτήτως.

Επίσης το θεωρώ καλό σημάδι, γιατί από τισερτάδικα που έχω ψωνίσει, το μοναδικό άλλο με πολύ περιορισμένο κατάλογο, απουσία search (τώρα βλέπω βάλανε), daily offers κτλ. ήταν το πολωνικό OtherTees. Πάσχει πολύ σε ποικιλία αλλά τουλάχιστον τα μπλουζάκια τους είναι λίγα και καλά, δεν χαλάνε στο πρώτο πλύσιμο, ούτε βλέπεις από μέσα το δασύτριχο στήθος αυτού που το φοράει. Ακόμα κι εκεί, πάντως, έχω πετύχει ένα t-shirt (στα ~10 που πήρα) με κάπως διαφορετικό κόψιμο/μέγεθος από τα υπόλοιπα.

Έχω αγοράσει στο παρελθόν από αντίστοιχα καταστήματα και διαπίστωσα μία... ασυνέπεια από σχέδιο σε σχέδιο. Αν κατάλαβα καλά αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιούν διάφορα εργοστάσια και ποτέ δεν ξέρεις σε ποιο θα κατασκευαστεί το σχέδιο που παρήγγειλες. Μου έχει συμβεί στην ίδια παραγγελία τα δύο t-shirt να είναι από το Βιλαμπάχο και το τρίτο από τη Βιλαρίμπα με αποτέλεσμα εντελώς διαφορετική ποιότητα, στρώσιμο, μέγεθος κτλ.
Έχω πάρει και t shirts και hoodies από αυτό το κατάστημα και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα. Οι στάμπες δεν έχουν πάθει τίποτα αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Επειδή πέρασε καιρός όμως ελπίζω να μην έχει γίνει κάποια αλλαγή στην ποιότητα. Αυτό που με κέρδισε πάντως είναι ότι σε μια αποστολή λόγω μη παραλαβής μου επέστρεψαν τα χρήματα, τελικά όμως το πακέτο ήρθε κι όταν επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν να το κρατήσω.

κι αλλη προτασουλα. μην ανησυχεις καπτεν, δεν ειναι για μας. ειναι για εφηβους εναλλακτικους, στυλ σοδα η μποράχου π.χ.

κι ενα δειγματακι για σινεφιλ:

Λοιπόν στο Qwertee που έστειλε ο Αδελφός Μπρους πιο πάνω τρέχουν γερές εκπτώσεις Black Friday. Με ενημέρωσε ένα φιλαράκι που τους έχει τιμήσει ήδη. Δεν άντεξα και παράγγειλα τρία σχέδια.
Αν είστε τίποτα φτηνιάρηδες. όπως εγώ, μην ξεχάσετε να κάνετε πρώτα account και να γραφτείτε στο newsletter για να πάρετε έκπτωση 2 ευρώ.

Περισσότερες εντυπώσεις όταν τα λάβω/φορέσω με το καλό.

Back