What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

KINGDOMS OF AMALUR: RE-RECKONING

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Πριν από 7 χρόνια που ήμασταν ακόμη φοιτητές, είχαμε τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο που δοκιμάζαμε σχεδόν κάθε κυκλοφορία. Κάπως έτσι είχε προκύψει και η ενασχόλησή μου με το Kingdoms of Amalur. Ένα aRPG που όσο ντόρο δεν προκάλεσε στον τότε τύπο, άλλο τόσο πήρε τα μυαλά των απανταχού οπαδών των fantasy RPGs. Ήδη στην εποχή του έμοιαζε κάπως παράταιρο, καθώς δεν είχε τους μηχανισμούς και τα γραφικά του Skyrim, ούτε κάποιο βαθύτερο σύστημα μάχης που να σχετίζεται με το βάθος ανάπτυξης του χαρακτήρα μας. Αυτό που είχε όμως ήταν ένας πανέμορφα σχεδιασμένος κόσμος με γραφικά βγαλμένα μέσα από το Word of Warcraft, πνοή στον οποίο είχε δώσει ο πολύς για τους φανατικούς του φανταστικού R. A. Salvatore. Το αποτέλεσμα ήταν ένας κόσμος στον οποίο βυθιζόσουν και δύσκολα ξεκόλλαγες. Ή μπορεί όχι και τόσο. Λόγω των προβλημάτων του, κι αναλόγως την όρεξη, καθένας παρέμενε σε αυτό μέχρι τέλους ή το άφηνε σε όποιο σημείο αυτός έκρινε ότι… δεν πήγαινε άλλο. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό το...

Continue reading...


 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
αναμενόμενο αν σκεφτείς οτι μας έδειξαν in game εικόνες υπερβολικά κοντά στην κυκλοφορία. ξεκάθαρα το remaster (μαζί με το νέο expansion) υπάρχουν για να δουν αν η ip έχει μέλλον και αξίζει να ρίξουν πόρους πάνω της.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Ετσιμπήθη η FATE edition 60% off με συνοπτικές διαδικασίες on launch day. Μετά τον Γουίτσορα τον Τρίτο, είτε θα πέσω σε κάποιο Deus Ex, είτε θα χαθώ και πάλι σε αυτό το έπος. Κι ο λόγος πρακτικά είναι αυτός που λέει ο Mogrey, γιατί θέλω να τραβήξει το franchise και να δω και νέο KoA.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Τι ήμασταν πριν 7 χρόνια;

grey116.gif
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Ήταν στα ραντάρ μου μόνο και μόνο για την προσθήκη του "Very Hard", αλλά με αυτά που διαβάζω θα προσπεράσω (αρπαχτή όντως μυρίζει). Κρίμας...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Αααχ ωραία χρόνια. Αγνά. Τότε πρέπει να έπαιξα ότι RPG, εκτός από τα γιαπωνέζικα, είχε κυκλοφορήσει στην ιστορία της ανθρωπότητας. ακόμη και text.
Υπήρχαν οι γυναικείες σειρήνες που ήθελαν να με αποσπάσουν αλλά δυνάμωνα τους ManOwaR και σωνομουν.

@Savatar Δεν έχω καταλάβει αν θα συμμετέχει και στο expansion ο Salvatore. Αν ναι, αξίζει να τα πάρεις μαζί, σε προσφορά, μόνο και μόνο για να δεις την συνέχεια. Θέλω να πιστεύω ότι με τόσο κράξιμο που έπεσε θα προσπαθήσουν να σώσουν την κατάσταση εκεί.

@Mogrey665 Σίγουρα ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα, αλλά από την άλλη αυτή η κίνηση ήταν αυτοκτονικη. Άσε που αν το αγοράσουν οι φανατικοί οπαδοί σου, πως θα ξέρεις τι απήχηση είχε στον υπόλοιπο κόσμο ώστε ανακινησεις την IP?
 
Top Bottom