Κittengarden

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

grmadness

Lich
Approval of the Admiral
<span class="bbcode_spoiler"></span>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
https://www.youtube.com/watch?v=xEfjpefOrlM

Disclaimer
<span class="bbcode_spoiler">Όσα θα διαβάσετε σε αυτό το νήμα αποτελούν ύψιστα μυστικά της Ανίερης Γνώσης και πρέπει να δώσετε όρκο στον Μέγα Κθούλου, στο Great Rig In The Sky ( see what I did? ), και στον Geralt πως δεν θα σας ξεφύγει λέξη, αλλιώς σας βλέπω αγκαλίτσα με κονσόλες να κάνετε review στο Lollipop Chainsaw Μassacre, ή όπως αλλιώς λέγεται δαύτο. Ο Steel Havoc εξαιρείται,
<span class="bbcode_spoiler">το κάνει ήδη. :trollface: </span></span>

Και έτσι, σε μια από τις σπάνιες αναλαμπές του μυαλού μου, αναρωτήθηκα τι σημαντικό λείπει από το καλύτερο PC gaming forum του πλανήτη.
<span class="bbcode_spoiler">Δεν ξέρω τι γίνεται στους άλλους πλανήτες, δεν ρώτησα, στον Α' του Κενταύρου πάντως, διαστημόπλοια έχουν, οθόνες υψηλής ανάλυσης έχουν, διακτίνισμό και φωτόσπαθα έχουν, RQ όμως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΚΥΡΙΟΙ. Ρώτησα και στην Σελήνη, τόπο καταγωγής του χελωνοσφαγέα, αλλά δεν πήρα απάντηση, αφού εκεί είναι no life κατάσταση-trolling attempt {insert βαθμολογία here}</span>

Και οι φωνή στο κεφάλι μου, απάντησε.
-ΦΡΑΠΕ, είπε με στεντόρια φωνή, αυτό το φόρουμ έχει γεμίσει με παιδικά γέλια, που είναι οι άντρες;
-Αλλάζουν πάνες μεγαλειότατε.
-Τι;
-Αλλάζουν πάνες μεγαλειότατε.
-ΤΙΙΙΙ;
-Α, όλα κι όλα, δεν θα το πάμε έτσι. Οι άντρες τρώνε παντόφλα αφεντικό. Ζεσταίνουν γαλατάκι για τον μπέμπη ή την μπέμπα.
-Και εσύ τι κάνεις για αυτό;
-Τι να κάνω δηλαδή; Ότι ήταν να γίνει έγινε, και ορκίζομαι πως δεν έφταιξα σε καμία...
-Τι καμία;
-Εγκυμοσύνη αφεντικό.
-Καλά, και παρατήσανε το gaming;
-Ούτε ως αστείο, αφεντικό. Ίσα ίσα, έχουν πιο πολύ χρόνο για να κυνηγάνε achievements/badges αφού δεν κοιμούνται σχεδόν καθόλου.
-Kαι τι γίνεται με τα True PC Master Race gaming καθήκοντα τους;
-Μια χαρά το πάνε, και με μεγαλύτερη όρεξη πλέον, αφού θα μεταλαμπαδίσουν την σοφία και την γνώση τους στις επόμενες γενιές.
- Καλά, και τι γίνεται με τις ώρες που χάνουν από το gaming;
-Tις αναπληρώνω εγώ, Τρισμέγιστε.
-Εσύ δεν έχεις παιδιά;
-Πρίτς, φοράω σκουφάκι. Μην κρυώσουμε κιόλας...
-Με τρολλάρεις;
-Γιατί όχι;

Σοβαρά (not) τώρα, οι χαζομπαμπάδες είστε αρκετοί. Όσοι δεν βαριέστε, ρίξτε τις εμπειρίες σας εδώ, να παίρνουμε μάτι οι υπόλοιποι
<span class="bbcode_spoiler">και πως αυτή η μεγάλη αλλαγή στην ζωή σας επηρεάζει και τις gaming συνήθειες.</span>

Τη στιγμή που μιλάμε προσπαθώ να δώ πως θα δουλέψουν μαζί ένα warthog stick με ένα saitek throttle. Και, ναι, πρίν κανα μισάωρο προσπαθούσα να κάνω τη μικρή να ρευτεί καθώς έλυνα ένα μεγάλο ζήτημα, αντάξιο του μεσανατολικού, δηλαδή να βάλει μόνος τις πιτζάμες του ο μεγάλος.
Τρέμετε, με τέτοιο μουλτιτασκιν θα γίνω ο τρομερότερος πειρατής στο elite dangerous :trollface:

Back