Κλαίγομαι για το Warcraft 3 Reforged

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,827
Παιδιά είχε κανείς από εσάς το γνωστό πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη στο κεντρικό μενού, αλλά με τους ήχους να δουλεύουν κανονικά?
Έψαξα λίγο και είδα ότι είναι θέμα που πολύς κόσμος το είχε ήδη από τότε που το γκέμι ήταν στα μπετά.
Δοκίμασα ότι λύσεις βρήκα online, αλλά ακόμα το ίδιο.
Ενδεικτικά, αναβάθμισα GPU drivers, το έβαλα από τις ρυθμίσεις να τρέχει πάντα με την "καλή" GPU (έχω laptop με διπλή, R4 και R5), δοκίμασα με command extension να το κάνω να τρέξει σε openGL ή DirectX9, δοκίμασα fullscreen, windowed fullscreen, και σκέτο windowed, δοκίμασα Alt-Tab, Alt-Enter, και τέλος δοκίμασα και να περιμένω, μιας και κάποιος το πρότεινε σαν λύση στο reddit, αλλά τίποτα.
Καμιά ιδέα? Παίζει απλά να μη το σηκώνει το laptop? ΑMD A6 είναι με 8GB RAM και "διπλή" GPU, R4/R5.
 
Περίμενε, έρχεται patch... εντελώς άχρηστοι... whatever happened to when its done blizzard?
 
Περίμενε, έρχεται patch... εντελώς άχρηστοι... whatever happened to when its done blizzard?

2241617-bobbykotick009_screen.jpg
 
νομίζω σε όλους φάνηκε περίεργο που ολόκληρο 19 δεν εμφανίστηκε τπτ. ακομα και τελευταίες μέρες πριν την κυκλοφορία δεν άκουγες τπτ. δεν είχαν κάνει και τπτ. ίσα ίσα βγάλανε και πράγματα από το οριτζιναλ. παρόλο αυτά ο κόσμος πάλι έτρεξε να δώσει λεφτά στην activision blizzard :gap:



πάρε και το sorry not sorry της blizzard. όπως και τα patch notes

 
Last edited:
Back
Top