Κούκι κλίκερ και τα μυαλά στο μπλέντερ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Great0ldOne

Kraken
A journey of 100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 clicks, starts with a single click.

COOKIECLICK.jpg

Ποιος άλλος υπέκυψε; Μην ντρέπεστε, μεταξύ μας είμαστε.

Εγώ λύγισα όταν είδα πως υπάρχει cloud save. So many cookies lost to missclicks, like tears in the rain...

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο της ζωής μου, είχα αφιερωθεί με πάθος στο AdVenture Capitalist.

Never Ever Again.

Το μεγαλυτερο προβλημα στο να το τρεχεις απο το Steam (και οχι απο browser) ειναι πως δεν μπορεις να παιζεις ταυτοχρονα αλλο game στο Steam... Κρατω χαρ/ρα μεχρι στιγμης και δεν το παιρνω. Δεν θελω να ξανακυλισω. Ηταν στις ωραιες στιγμες του φορουμ η μπισκοτοπαραγωγη.

Το μεγαλυτερο προβλημα στο να το τρεχεις απο το Steam (και οχι απο browser) ειναι πως δεν μπορεις να παιζεις ταυτοχρονα αλλο game στο Steam... Κρατω χαρ/ρα μεχρι στιγμης και δεν το παιρνω. Δεν θελω να ξανακυλισω. Ηταν στις ωραιες στιγμες του φορουμ η μπισκοτοπαραγωγη.

Τι εννοείς δεν μπορείς; Όσα παιχνίδια αντέχει το PC σου μπορείς να παίζεις ταυτόχρονα μέσω Steam. Εγώ αυτή τη στιγμή φαρμάρω cookies ενώ παίζω Fall Guys.

Όσα παιχνίδια αντέχει το PC σου μπορείς να παίζεις ταυτόχρονα μέσω Steam.

Απο τον ιδιο steam client μπορεις να εχεις 2 παιχνιδια να τρεχουν; Μονο εικονικα το εχω κανει μεσω idle master.

Ρε αφήστε αυτές τις μαλακίες και παίξτε κάνα BoI ή Παθ(ορυ)οβεξάη αν σας έλειψε η βελόνα στο μπράτσο.
Σε λίγο θα μας πείτε ότι παίζατε και Farmville στο fb (μάλλον δε θα πείτε ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ)!!

Α υπάρχει και free στο browser, φυσικά δεν θα ασχοληθώ με τέτοιες σαχλαμάρες έχω πιο σ... πω πω πόσες γιαγιάδες μαζεύτηκαν να φτιάχνουν μπισκότα!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Γενικά αν κόψεις το μπάφο, δύσκολα επιστρέφεις στο Κούκι Κλίκερ :D

Απο τον ιδιο steam client μπορεις να εχεις 2 παιχνιδια να τρεχουν; Μονο εικονικα το εχω κανει μεσω idle master.

Και δύο και πέντε και δέκα. Άλλωστε για τον steam client, δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να τα τρέχεις εικονικά μέσω idle master ή κανονικά τρέχοντας τα games. Είναι πανεύκολο να το διαπιστώσεις και μόνη σου πλέον.

Το μόνο θέμα που ίσως παρουσιαστεί, είναι με το friend invite functionality σε multiplayer games, μπορεί να πάθει κάνα εγκεφαλικό αν ο client βλέπει πως παίζεις άλλο παιχνίδι.

Cookie clicker, Binding of Isaac είμαι καθαρός ρε.

Άντε να έρθει το Diablo 2, για άλλο ένα ανούσιο time-sink.

Binding of Isaac
flashback-seasamestreet.gif

Γάλλος ο developer απ'ότι διαβάζω στο wiki. Πως και δεν το έκανε με macarons;

Αλλά άσε καλύτερα cookies. Αν ήταν macarons θα κόστιζε ακριβότερα το game.
Αλλά και πάλι who cares όταν μιλάμε για τέτοιες γκοτιες

Back