What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κοίτα να δεις που τελικά η Bethesda...

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,516
...εξελίχθηκε σε έναν εκ των αγαπημένων  μου εκδοτών single player παιχνιδιών. <br><br>Την είχαμε ξεκινήσει αυτή την κουβέντα χαλαρά και στον σχολιασμό της φετινής Ε3, αλλά καθόμουν λίγο και σκεφτόμουν, σχεδόν όλα τα ποιοτικά ΑΑΑ single player παιχνίδια που έχω πραγματικά χαρεί το τελευταίο διάστημα (Prey, Dishonored 2, DOOM, Evil Within, Wolfenstein: The New Order & Old Blood) τα έχει εκδώσει η Bethesda. Και με Evil Within 2 και Wolfenstein 2 στον ορίζοντα, ετοιμάζομαι για μεγάλες χαρές τον Οκτώβρη.<br><br>Όσο άμπαλη είναι σαν developer, προφανώς επανορθώνει έχοντας δυνατούς "κυνηγούς ταλέντων" στην δούλεψή της. Πάω να συνεχίσω το DOOM τώρα (ξέρω, άργησα). Είναι απολαυστικά ανεγκέφαλο, ιδανικό καθάρισμα ουρανίσκου μετά από σερί 20ωρο εγκεφαλικών στο Darkest Dungeon.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Το σκεφτόμουν και εγώ αυτό πρόσφατα, πως η Bethesda σαν publisher έχει κάνει πολύ καλές κινήσεις και επιλογές! Το νέο Doom είναι fps διαμάντι και τρελή απόλαυση! Δεν έχω παίξει ακόμα τα νέας γενιάς Wolfstein αν και έχω διαβάσει τα καλύτερα, είναι στις άμεσες προτεραιότητες όμως  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Στρώνετε λίγο λίγο, αλλά θα μάθετε, πού θα πάει;;;;
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
H αμήχανη στιγμή να έχεις παίξει μόνο το Evil Within από αυτά, λίγο το πρώτο Dishonored και τα άλλα να μην τα έχεις αγοράσει καν ακόμα :blush2:
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,255
Σωστό. Δε νομίζω οτι θα συγχωρήσω ποτέ τη Bethesda για το ανηλεές dumbing down των Elder Scrolls αλλά είναι από τους ελάχιστους developers εκεί έξω που δεν έχει πέσει ακόμα με τα μούτρα στο games as a service. Οπότε ναι, συμφωνώ με τον Στέφανο οτι σε αυτό το έρημο για τα single player games τοπίο η Bethesda είναι όαση. O tempora o mores αλλά όντως έτσι είναι.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,510
Ισχύει. Σε μας τους "αρχαίους" που προτιμούν ξεκάθαρα το single-player, η Bethesda είναι κορυφή αυτή τη στιγμή. Τα Doom και Wolfenstein: The New Order είναι τα αγαπημένα μου FPS των τελευταίων ετών, ενώ όσο έχω προλάβει να παίξω το Dishonored 2 (μετριότατο performance, γιατί ρε Arkane?) και το Prey (είναι εγκατεστημένο και έχει μπει σε σειρά για τα όποια ήσυχα απογεύματα καταφέρω να αποσπάσω μέσα στον Αύγουστο), μπορώ να πω ότι ξεχειλίζουν από ποιότητα. <br><br>Περιττό να πω ότι ανυπομονώ για Wolfenstein: The New Colossus (βγαίνει μαζί και με το AC: Origins, γμτ), ενώ και το Evil Within 2 είναι στα υπόψη, αφού αποφασίσω να ολοκληρώσω το πρώτο κάποια στιγμή...<br>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
Ας μείνουν όσο πιο μακριά γίνεται από το δημιουργικό σκέλος, ας αφήσουν τους ικανούς και τους μερακλήδες να φτιάχνουν εκείνοι πράγματα στηρίζοντάς τους όπως πρέπει και χωρίς να τους παίζουν πάσης φύσεως πουστιές, κι αν μαζί με τον βασιλικό ποτιστεί και η γλάστρα so be it.
 

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322
Για παραγωγός καλή είναι, για κατασκευαστής :facepalm: . Doom και prey με διασκέδασαν πάρα πολύ. Είναι αγαπημένα. Τα wolfenstein και evil within δεν τους έχω δώσει τη δέουσα προσοχή. Το dishonored 2 μπορεί να παιχτεί μες τον Αύγουστο, αφού άδεια μόνο με λάδωμα θα πάρω. Γενικά τα τελευταία χρόνια δείχνουν να επιλέγουν σωστά που θα σπρώξουν τα λεφτά τους. Παρόλα αυτά, <br>δεν μπορώ να ξεπεράσω τo Fallout φιάσκο. Αν ξαναδώσουν πράσινο φως για καινουριο Fallout από obsidian ή χρηματοδοτήσουν κανένα vampire με arcane ή obsidian στην κατασκευή,το ξανασυζητάμε για να τους συμπαθήσω κάπως.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
κοιτα να δεις σαν publisher παιχνιδαρες. σαν developer. δεν ξερω τα elder scrolls ακομα και σε αυτη τη μορφή δεν με χάλασαν (για χαλαρό mindless gaming καλη φάση είναι). απλα κορυφή τους το 3 (και δεν παίζει να φτιάξουν τετοιο παιχνίδι ξανά πότε στην ζωη τους εκτός και αν αναλάβει άλλος και πάλι αν). για τα fallout παλι χτύπησε άσχημα. πολύ άσχημα.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Μανούλα Bethesda πάρε τους τα λεφτά!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Aν και ανήκει στο club των εταιρειών που δεν συμπαθώ και νιώθω ενα σφίξιμο κάθε φορά που αγοράζω παιχνίδι της οφείλω να αναγνωρίσω οτι έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο τώρα τελευταία. Ειδικά το Evil Within 2 είναι μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση που δεν την περίμενα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
<blockquote><br>Μανούλα Bethesda πάρε τους τα λεφτά!<br></blockquote><br><br><br><img src="http://pix.iemoji.com/images/emoji/apple/ios-9/256/pile-of-poo.png" alt="pile-of-poo.png" class="bbcode_img" />
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,221
<blockquote>Ας μείνουν όσο πιο μακριά γίνεται από το δημιουργικό σκέλος</blockquote><br><br>No they won&#039;t<br>muahahahahahahahahahaahahahahahaha  :rofl2:<br><br>

wikipedia wrote:
Fallout 4 sold 1.2 million copies on Steam in its first 24 hours of release.[76] The game also sold more digital than physical copies on day one of launch.[77] With almost 470,000 concurrent Steam players on launch day, Fallout 4 broke Grand Theft Auto V&#039;s record for having the most concurrent online players in a Steam game not developed by Valve Corporation.[78] Bethesda shipped 12 million units to retailers within the first 24 hours.[79]<br><br>Fallout 4 received numerous awards and nominations from gaming publications such as GameSpot, GamesRadar, EGM, Game Revolution, IGN, and many more.[80] The game received a game of the year award from the 19th ceremony of the Academy of Interactive Arts & Sciences[81]—also known as D.I.C.E.—among numerous nominations for the award from The Game Awards, Telegraph, PC Gamer, IGN and more.[82] It was also placed on various lists of the best games of 2015 in which GameSpot put it at sixth,[80] GamesRadar at fourth,[83] among others top lists. </blockquote><br><br>Ξέρω ξέρω, πλαστικοποιημένα χαρτικά, ελαφρύ story απαράδεχτα πράγματα. Mα πως αρέσουν αυτές οι βλακείες;... ¯_(ツ)_/¯ Πρέπει να φταίνε τα παρακμιακά κριτήρια ή και το συλλογικό IQ των millennials  :silly:  :spiteful:

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
^U said it. <br><br>Αν θέλεις να σου περιγράψω και το μέσο δείγμα του χρήστη και πώς προωθούσε το Fallout4 σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων εδώ πέρα, μπορώ να το κάνω. Glorified farmville. Μάγκες πάντως που το κατάφεραν, κατουρώντας ταυτόχρονα πάνω στα μάτια ενός legacy.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Μια χαρά ειναι για μένα η Bethesda. Είμαι συνειδητοποιημένος απέναντι της εδώ και χρόνια και έτσι δεν με απογοητεύει (πχ μια χαρά βρήκα το Fallout3). Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν μια χαρά παιχνίδια βγάζει για άλλα γούστα. Μεγαλύτερη απογοήτευση που έφαγα ποτέ (μετά από γκόμενα  :silly: ) ήταν η Bioware και έκτοτε έγινα ακόμα πιο συνειδητοποιημένος....  :lol:
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,221
Δεν θα μπω στην διαδικασία να εξηγήσω γιατί αυτές οι απύθμενες γενικεύσεις είναι βλακώδεις.. Δεν πιστεύω να χρειάζεται...  :thumbsup:<br><br>Εσύ λες ότι κατούρησαν ένα legacy, αυτοί μπορεί να λένε ότι μπορεί να κατούρησαν λίγο κάποιους hipsters...  :silly:<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br>Δεν θα μπω στην διαδικασία να εξηγήσω γιατί αυτές οι απύθμενες γενικεύσεις είναι βλακώδεις..<br></blockquote><br><br>"No arguments, let&#039;s call names." Ο καθένας ζει την καθημερινότητά του. Το gaming στο UK <u>είναι</u> οι κονσόλες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. <br><br>Δεν θα μπω στη διαδικασία να βάλω τρολόφατσα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Άλλοι πληρώνουν έξτρα για να τους κατουράνε...
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Να αφήσω και εγώ τα δύο σεντ μου.. Συμφωνώ πως πολλά από τα παιχνίδια που μου άρεσαν (πιο πρόσφατο το Dishonored) η Bethesda ήταν εκδότης.<br>Στα δικά της -fallout, elder scrolls- για εμένα είναι πολύ κάτω των προσδοκιών (οι οποίες πλέον έχουν κατέβει και αυτές αρκετά..).<br><br>Ειδικά την φάση με τις επανακυκλοφορίες και ΒιΑρ κλπ του Skyrim δεν την κατάλαβα..
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,221
<blockquote>Δεν θα μπω στη διαδικασία να βάλω τρολόφατσα.</blockquote><br><br>Καλά μην βάζεις... Δεν πειράζει..<br><br>Για την ιστορία... τις βλακώδεις γενικεύσεις τις έκανα εγώ (φυσικά δεν ήταν παρθενογένεση)... Δεν αναφερόμουν στις "στατιστικές" σου...... εσύ συμφώνησες με το "u said it"...<br><br>Κατα την γνώμη μου, οι μόνοι που μπορούν να προσάπτουν κοινά χαρακτηριστικά προσωπικότητας σε άτομα, με βάση την ημερομηνία γέννησης είναι οι αστρολόγοι...................άντε και οι κομπογιαννίτες με τα ταρό... millenials, lel..<br>
 
Top Bottom