What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

KoA:Reckoning

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
Επειδή ο ηλίθιος, το εχω κατεβασμένο το game ( :whistle: ) σκοπεύω να το αγοράσω. Εχω ψάξει και εχω δεί οτι τα dlc δεν εχουν βγεί ολα μαζί σε ενα pack :cry: (για retail πάντα!) οπως με αυτο π.χ. του Arkham City και επειδή θέλω να πάρω το game απο το amazon, τι θα απογίνουν τα καημένα τα dlc; Επειδή δεν έχω αγοράσει ακόμα dlc ξεχωριστά για game ξέρει κανένας αν θα λειτουργούν αγορασμένα απο το steam με την retail version του amazon; Αν τα αγοράσω απο το steam θα μπορω να τα κατεβάσω όποτε και όσες φορές μου καπνίσει; Δηλαδή θα μείνουν αποθηκευμένα για download στο account μου; ( Επειδή θέλω να τα περάσω μαζί με το game στο pc που πρόκειται να αγοράσω σε κανα 2-3 χρόνια :silly: ). Sorry για τις άθλιες απορίες αλλα δεν έχω ξαναγοράσει απο το steam ( :kiss: στον Admiral ) ( Γενικά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ το digital buy. RETAIL FTW! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ) Yπάρχει κανένας πιο εύκολος τρόπος για να αγοράσω τα dlc; Ευχαριστώ εκ'των προτέρων! :cheer:
 

difunto

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 13, 2012
Messages
200
Όχι δεν μπορείς να το πάρεις retail και να αγοράσεις τα dlc μέσω steam.

Μάλλον μπορείς να το κάνεις στο Origin αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Το amazon πάντως έχει digital download πακέτο με το game και όλα τα dlc μαζί.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Νομίζω ότι ο συνδιασμός με το Steam δεν είναι εφικτός, αλλά όπως λέει και ο Difunto, μάλλον από το Origin μπορείς γιατί για να το παίξεις έτσι κι αλλιώς θα το περάσεις στο Origin. Και γω το αγόρασα retail γιατί μου αρέσει να έχω τις κουτάτες εκδόσεις από γαμάτα παιχνίδια, αλλά με τα DLC δεν ασχολήθηκα.

Πάντως δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για τα DLC του KOA... Ίσως θα ήταν καλό να αγοράσεις το παιχνίδι, αλλά αυτά να τα κατεβάσεις (;;<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />.
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Για να αγορασεις dlc μεσω steam πρεπει να εχεις το ιδιο το παιχνιδι στη library σου.Αν η retail εκδοση λοιπον ειναι steam activated (που απ'οτι καταλαβα δεν ειναι στο συγκεκριμενο) μπορεις κανονικα να παρεις τα dlc και να τα εχεις.Αν αγορασεις κατι απο το steam (τα dlc ειναι μεσα σε αυτη την κατηγορια) δενεται στο λογαριασμο σου και μπορεις να το κατεβασεις οπου και οποτε θες αρκει να εχεις το steam στον υπολογιστη σου και να εχεις κανει log-in απο το λογαριασμο σου.Απ'οσο καταλαβα απο τα παιδια που εχουν το KoA το παιχνιδι δενεται στο origin λογαριασμο σου οποτε δε μπορεις να παιξεις τα dlc του steam...Ομως για καλη σου τυχη τα dlc τα πουλαει και το origin οποτε αγορασε τα απο 'κει. (ο αλλος τροπος ειναι να αγορασεις το παιχνιδι μεσω steam και να αγορασεις τα dlc αλλα ειναι εξαιρετικα ασυμφορος)
 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
Nα'στε καλά παιδιά! :cheer: Τα dlc τα χω ηδη κατεβασμένα :whistle: απλά έχω προλάβει να παίξω μόνο το dead kael. Δεν με πειράζει αν είναι μάπα ή όχι απλα ειμαι εθισμένος με το να αγοράζω ΟΤΙ έχει βγεί σε ενα game που μου αρέσει. Θέλω να πάρω και το minervas den για το bioshock 2 αλλα πρέπει να το αγοράσω μεσω games for windows live και δεν ξέρω αν θα είναι όπως το steam που απο οτι μου είπατε κατεβάζεις τα games όσες φορές θες. Αν ξέρει κανένας για αυτό το θέμα θα τον ευγνωμονώ αιώνια <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> (ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ!) :smash: :smash: :silly:
 
Top Bottom