What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κολεγιά με GoG.Com/Πλήρης Αλλοτρίωση/Τσοβόλα Δώστα Όλα

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Αδέρφια, σύντροφοι, συντρόφισσες, συναγωνιστές εν αζωία, <br><br>Με χαρά, τιμή και μια μεγαλύτερη-από-το-κανονικό-μυξούλα στην άκρη του ρουθουνιού, βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επίσημη κολεγιά μας με το GoG.com και τους συντρόφους Πολωνούς της Μητέρας CDPR. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συναγωνιστή Μαλαντρουά που διευκόλυνε την ανίερη τούτη κολεγιά, δεσμευόμεθα και δημόσια εις αγορά ακαθόριστης αλλά σίγουρα απειλητικής ποσότητας κρέατος στην επόμενη συνάντησή μας.<br><br>Θα διαπιστώσετε πως στο τέλος της παρουσίασης του The Sexy Brutale έχει φυτρώσει ένα μαγικό λίνκ, από το οποίο, εάν προβείτε σε αγορά του συγκεκριμένου παιχνιδιού, η αγαπημένη σας <strike>ημιθανής, ψευδοχαρντοκοροποιημένη, ντεμέκ Γουιτσεροφανμπόηκη</strike> διαδικτυακή κοινότητα, θα κρατά ένα <strike>τεράστιο, καιρός ήταν γαμώ το διάολό μου</strike> καθαρά συμβολικό ποσοστό επί της τιμής πώλησης του παιγνίου. Τέτοια λινκάκια σιγά σιγά θα φυτρώσουν και σε παλαιότερες παρουσιάσεις, οπότε, όσοι επιθυμούσατε να στηρίξετε κατά καιρούς με κάποιο τρόπο την σελίδα (και σας λατρεύουμε γι&#039;αυτό, αλλά δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάρουμε tips/cash από τα κατεστραμμένα μας αδέρφια) μπορείτε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αποκτώντας παιχνίδια που επιθυμείτε, στην DRM-Free, Μια, Αγία, Καθολική Πλατφόρμα και ταυτόχρονα <strike>συνεισφέροντας στο συνταξιοδοτικό του αλήτη Ποράτσο</strike> βοηθώντας τον αγαπημένο σας ιστότοπο να εξακολουθήσει το θεάρεστο έργο του.<br><br>Αυτά τα καλά. Δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως εδώ δίχως την στήριξη και την αγάπη όλων σας. Πάω τώρα για πέρκερ και Πένι Τρέτφουλ. Γκουνελιόν αν δεν βαριέσαι, συνέταξε σε παρακαλώ κι ένα επίσημο πρέσ ρηλήζ τέκνον, να μπει στα νιούζ <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,942
WOW! Μπράβο για την κίνηση και πολύ περισσότερο που είναι μια εταιρεία  από τις λίγες που είναι "διαμάντια" με ελάχιστα και μικρά παραπτώματα.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
784
Έλα ρε παίδες!!!  :worshippy: :worshippy:<br>Μπράβο, εύγε κονγκρατσουλέισιονς!!<br>Ήρθε η ώρα να πάρω το Nwn2? oooμίτζιιιι  :deal:
 

razvedchiki

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,339
δηλ τι υπηρεσιες παρεχετε στο gog και αυτοι σας δινουν μερος απο τις πωλησεις?απο τα ρεβιους που θα κανετε στα παιχνιδια?
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Είναι απλό Γάιε : Αν παρουσιάσουμε κάποιο παιχνίδι που διατίθεται και στο GoG, βάζουμε ένα λίνκ μέσα στην παρουσίαση για αγορά του από το GoG. Το review μπορεί να &#039;χει σκόρ 0 μπορεί να &#039;χει 94, το λίνκ θα είναι εκεί. Είναι το επονομαζόμενο GoG Affiliates πρόγραμμα. Αγάπη μόνο (ακόμα να αγοράσετε ΟΛΑ τα παιχνίδια από GoG?! <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />)
 

razvedchiki

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,339
μετραει απο τα παιχνιδια που ηδη εχουμε?εγω εχω καμια 40αρια.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,892
Μπα, η τράμπα εντοπίζει μόνο αγορές που προέρχονται από τα λινκς που θα παραθέτουμε στο τέλος των review, δεν έχει αναδρομική ισχύ στις παλαιές αγορές ή κάτι τέτοιο.<br><br>Τουλάχιστον μπορούμε να παραθέσουμε τέτοια λινκς και σε όλα τα παλιά reviews μας.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,942
Θα ισχύει και σε περίπτωση παρουσίασης σε παιχνίδι το οποίο είναι παλαιότερο; Π.χ. Lula, Loom, Doom κ.λπ.;<br>είναι τσιτ , αλλά why not?
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,892
Ναι, δεν έχουμε κάποιον περιορισμό επ&#039;αυτού. Και το Pong να reviewάρουμε, αν υπάρχει στο GOG τότε μπορούμε να στήσουμε λινκ.
 

razvedchiki

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,339
θα ξαναπαρω τοτε κοπιες απο αυτα που εχω ηδη στο στιμ,μετραει αν θα ειναι σε εκπτωση η πρεπει να ειναι σε πληρη τιμη?(με το λινκ του ρεβιου βεβαια).<br><br>ψιλοασχετο,αλλα το στιμ εχει μια υπηρεσια με το γογκ που αν εχεις ενα παιχνιδι στο στιμ μπορεις να περασεις μια κοπια τζαμπα στο gog,αυτο θα μετραει?
 

[email protected]

Blackguard
Joined
Dec 8, 2012
Messages
1,323
Αντιλαμβάνομαι ότι τα έσοδα δεν θα πλησιάζουν ούτε κατά διάνοια τα αντίστοιχα μιας τέτοιας κίνησης επί ΠΑΣΟΚ, αλλά congrats nonetheless. Εύγε!
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Οι εκπτώσεις μετράνε κανονικά, το ποσοστό είναι επί της τελικής τιμής πώλησης (ασχέτως έκπτωσης) από τη στιγμή που η αγορά γίνεται κλικάροντας το λίνκ που βρίσκεται μέσα στο ρηβιού (προφανώς καταλαβαίνετε τί έχει να γίνει από σκάψιμο/χώσιμο λίνκς σε παλιά ρηβιούζ τώρα). Όσα περάσουν από Steam>GoG δεν μετράνε καθώς δεν πρόκειται για αγορές. <br><br>Μετράνε μόνο νέες αγορές, ανεξαρτήτως τιμής. Προφανώς η φασάρα δεν είναι για αγοράσουμε όλοι βίλες στη Μύκονοοοοο, αλλά στηρίζουμε αφενός μια τίμια πλατφόρμα και σε αντάλλαγμα βγάζουμε το χόστινγκ μας και άντε κανένα Glenmorangie για το προσχές ψητοmeating!
 

razvedchiki

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,339
οσοι αγοραζουν τα περισοτερα παιχνιδια καθε μηνα θα τους κανετε μετα μοδς? :pP<br>
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,016
<blockquote><br><strike>συνεισφέροντας στο συνταξιοδοτικό του αλήτη Ποράτσο</strike> <br></blockquote><br><br>να στηρίξουμε βρε αδερφέ για ακομα περισσότερες πελφε + τις διακοπές στα εξωτικά νησιά της καραϊβικής.
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Μετά απο λίγα χρόνια κάνω ένα Login για να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια!  :thumbsup:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,892
<blockquote><br>οσοι αγοραζουν τα περισοτερα παιχνιδια καθε μηνα θα τους κανετε μετα μοδς? :pP<br></blockquote><br><br><br>Μπορούμε να υιοθετήσουμε rewards σύστημα σαν <strike>πεταμένο και ξεδιάντροπο</strike> καλοστημένο kickstarter campaign. <br><br>"Με αγορές 20 ευρώ, κερδίστε μια ευχαριστήρια κάρτα από το συντακτικό team. Με 50 ευρώ, ευχαριστήριο βίντεο. Με 100 ευρώ, Μοδ για μια μέρα. Με 200 ευρώ, μια βραδιά κραιπάλης με τον Μποράτσο" κτλ κτλ.
 

Chronomancy

Moderator
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
7,720
Ωραία πράματα! Οπότε μου φαίνεται τον λησμονούμε τον ατμό σιγά σιγά.
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Ατμός; Τί είναι αυτό; Τρώγεται; Είχε γυρισθεί και κάποιο απόκρυφο βίδεο/διακήρυξη περί της φάσης, μα κρίθηκε ακατάλληλο προς ευρεία κατανάλωση. Διατίθεται σε πριβέ λίνκ για όσους συνεισφέρουν από 300Ε μηναίως και άνω <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

razvedchiki

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,339
<blockquote>Μπορούμε να υιοθετήσουμε rewards σύστημα σαν πεταμένο και ξεδιάντροπο καλοστημένο kickstarter campaign.<br><br>"Με αγορές 20 ευρώ, κερδίστε μια ευχαριστήρια κάρτα από το συντακτικό team. Με 50 ευρώ, ευχαριστήριο βίντεο. Με 100 ευρώ, Μοδ για μια μέρα. Με 200 ευρώ, μια βραδιά κραιπάλης με τον Μποράτσο" κτλ κτλ.</blockquote><br><br>ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΝΤΚΟΡ ΘΡΕΝΤΣ ΜΟΥ.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Πολύ καλά νέα για την κοινότητα έφερε ο Borracho!  :thumbsup:<br><br>Κάτι αντίστοιχο νομίζω πως έχει και το ινσταντ. Γιατί να μην βάζετε και τέτοιο λινκ?<br><br>https://www.instant-gaming.com/en/affiliate/<br><br>Το λέω γιατί όλοι λίγο-πολύ από τα ίδια μαγαζιά ψωνίζουμε.<br>Από την στιγμή που δίνω π.χ. 20€ για ένα παιχνίδι γιατί να μην πηγαίνει ένα ποσοστό στο RQ?<br>Εγώ ούτως ή άλλως 20€ θα έδινα...
 
Top Bottom