What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Lawbreakers

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
Από τις λίγες παρουσίες της φετινής Ε3 που μου έκαναν "κλικ", το παιχνίδι είναι κλασικό arena shooter με team objectives και συνδυάζει με πολύ πετυχημένο τρόπο physics και verticality στο gameplay του. <br><br>Το δοκίμασα χθες και παρ&#039;όλο που είναι ακόμα σε κλειστή alpha, τρέχει αρκετά καλά και είναι πολύ διασκεδαστικό. Ας ελπίσουμε να τα πάει καλά  :mosh:<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=RJ4S5G4nsUI <br>
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,897
Πολλά τα Competitive shooters φετος. Ολα μαζί πέσανε. Για τους Blizzar haters κ αυτούς που δεν θέλουν να ακολουθούν τις μάζες (ναι για το Overwatch λέω) είναι μια χαρά για δοκιμή κ η μόνος τρόπος επιτυχίας είναι να είναι F2P. <br><br>Βγήκε κ η 2Κ να ουμ κ έκανε το Evolve F2P μπας κ κλέψει μερίδιο της αγοράς παίζοντας κορόνα γράμματα την επιβίωση του τίτλου της. DUH!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,676
Τόση σοφία μαζεμένη παραπάνω. :salute:
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
Σωστά τα λες φαλακρέ αλλά το Lawbreakers στοχεύει στο ποσοστό αυτών που ψάχνουν πραγματικά skill-based combat σε arena shooter που παρ&#039;όλο που αναβιώνεται το είδος με quake και doom, δεν νομίζω κάποιο να είναι τόσο καλό όσο αυτό.<br><br>Οι άπιστοι κατεβάστε το και δείτε ιδίοις όμμασι, οι σερβερ ειναι ανοιχτοι για τις 9 επόμενες ώρες!
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,897
Το πόσο θα εκτιμήσει ο κόσμος, που ψάχνει skill-based shooter, το Lawbreakers θα φανεί όταν με το καλό βγουν τα Quake κ UT. <br>Αν αυτοι οι 2 τίτλοι αποδειχτούν άξιοι συνεχιστές των προκατόχων τους, το Lawbreakers θα σβήσει κ αυτό σιγά σιγά. Ο μόνος τρόπος επιβίωσής του είναι το καθαρά F2BUY κ F2P μοντέλο. <br><br>Η Bethesda σιγά μην δώσει έτσι free το Quake εκμεταλευόμενη το όνομάς της αλλά κ του τίτλου. <br><br>Offtopic<br>Εμένε πρωσοπικά μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον το Paragon κυρίως για τα μη-καρτουνίστικα γραφικά. 
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Μικρό καλαθάκι λόγω Nexon. Κατά τα άλλα, ωραίο φαίνεται.
 
Top Bottom