What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Legends of Runeterra

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Καινούριο καρτοπαίχνιδο από τη Riot, χθες ανακοινώθηκε και σήμερα έχει ήδη βουλιάξει το Twitch. Κατάφερα και πήρα πρόσβαση αφού άφησα για μπόλικες ώρες ανοιχτά πάνω από 10 stream και σιγά σιγά θα το τσεκάρω όσο πιο πολύ μπορώ. Κάποιες πρώτες παρατηρήσεις... Από πλευράς gameplay φαίνεται κάτι ανάμεσα σε hEarthstone και magic. Η οικονομία του παιχνιδιού φαίνεται και αυτή αρκετά ενδιαφέρουσα αφού βάζει φρένο στο πόσα χρήματα μπορείς να ξοδέψεις οπότε όλοι λίγο πολύ θα ξεκινάνε από παρόμοια βάση. Για την Riot δεν έχω εικόνα γιατί ποτέ δεν έπαιξα Lol αλλά αυτό που ακούω είναι ότι παίρνει σοβαρά υπόψιν και άμεσα το feedback του community πράγμα σημαντικό για card game..

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες (για διαφορετικούς λόγους η καθεμία) νομίζω ότι πλέον έχουμε σοβαρό υποψήφιο για hearthstone killer. Μακάρι να είναι έτσι μπας και πιεστεί και η blizz Να φτιάξει το παιχνίδι της.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Επαιξα 2-3 games, not bad. Μοιαζει πολυ σε hearthstone αλλα εχει και ομοιοτητες με mtg οπως τα "instant spells" και το blocking.

Τωρα το ποσο γενναιόδωρο θα ειναι δεν ξερω, το game σου δινει παρα πολλα wildcards για να φτιαξεις καρτες για αρχη, λογικα θα γινει καποιο wipe αργοτερα..
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Αν και δεν το κόβω να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το game έχει βγει εδώ και μερικές μέρες σε open beta. Σαν λογική μου αρέσει αρκετά, έχει αλληλεπίδραση στο γύρο του αντιπάλου και έχει όσο βάθος χρειάζεται για να μην χάνει και τον casual χαρακτήρα του. Αν σε κάποιον αρέσουν τα card games σίγουρα αξίζει να του ρίξει μια ματιά.
 
Top Bottom