Let’s play (Modded) XCOM 2: War Of The Chosen

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ναύαρχέ μου, όλο δύσκολες βολές με βάζεις να κάνω και με κοψοχολιάζεις...

δε μασάνε τα X-comάντα!!!111!!!

Ναύαρχέ μου, όλο δύσκολες βολές με βάζεις να κάνω και με κοψοχολιάζεις...

δε μασάνε τα X-comάντα!!!111!!!

Σου δίνω τις βολές αυτές γιατί πιστεύω ότι έχεις την αυτοπεποίθηση να ευστοχήσεις :D

Ξέχασα, μόλις τελειώσει η αποστολή θα έχουμε στη διάθεσή μας έναν επιπλέον στρατιώτη (της κλάσεως Reaper). @tommas , ψήνεσαι; Αν ναι, ετοιμάσου!

Οντως το πρώτο σκέλος φανηκε ευκολακι λογω της μικρης απειλης απο τους εχθρους-sitting ducks.
Κατι μου λεει οτι στο δευτερο σκελος δε θα ειναι τοσο απλα τα πραματα...
Επισης Ντραγκουνοβα. Οβερκιλ.

Ποτε με το καλο ανεβαινει το επομενο?

Οντως το πρώτο σκέλος φανηκε ευκολακι λογω της μικρης απειλης απο τους εχθρους-sitting ducks.
Κατι μου λεει οτι στο δευτερο σκελος δε θα ειναι τοσο απλα τα πραματα...
Επισης Ντραγκουνοβα. Οβερκιλ.

Ποτε με το καλο ανεβαινει το επομενο?

Κάπου στα μέσα της εβδομάδας, να δώσουμε μερικές μέρες σε όλους να προλάβουν να διαβάσουν και να δουν το τρέχον επεισόδιο. Με την ευκαιρία, το επόμενο επεισόδιο θα είναι XL, κάτι παραπάνω από 40 λεπτά.

Κοίτα αν το πας full ρεαλισμό, πέθανα χαλαρά, γιατί την στιγμή που ετοιμαζομουνα να πυροβολήσω, σκάνταψα κάπου, το πούρο μπήκε μέσα από την μπλούζα μου και αυτοπυροβολήθηκα στην προσπάθεια να το σβήσω.
Απ’ την άλλη είναι video game οπότε διατηρώ κάποιες ελπίδες.

Με διάρκεια 40 λεπτών την αποστολή, το βρίσκω χλωμό. Παίζει να έμεινε ένας να κάνει kite τα εξωγηινίδια.

Ξέχασα, μόλις τελειώσει η αποστολή θα έχουμε στη διάθεσή μας έναν επιπλέον στρατιώτη (της κλάσεως Reaper). @tommas , ψήνεσαι; Αν ναι, ετοιμάσου!

Χώσε και δώσε! θα γίνει το σώσε.

Χώσε και δώσε! θα γίνει το σώσε.

Ωραία, μπαίνεις λοιπόν στο ρόστερ! Έχεις καμιά προτίμηση σχετικά με το χρώμα της στολής, κόμμωση κλπ;

Back