Let’s play (Modded) XCOM 2: War Of The Chosen

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Άψογη η αποστολή, συγχαρητήρια! Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι πως βλέπει ο Ντιμόγιαννος Μποτ με τα γυαλιά ηλίου μέσα στη νύχτα.

Άψογη η αποστολή, συγχαρητήρια! Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι πως βλέπει ο Ντιμόγιαννος Μποτ με τα γυαλιά ηλίου μέσα στη νύχτα.

Επειδή αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο για ένα Bot, τα γυαλιά ηλίου (εκτός του coolness) ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας!

Έτσι εξηγείται γιατί πετυχαίνω τα άπιαστα και χάνω τα σίγουρα! :Ρ

Μπράβο commander, εξαιρετικό παίξιμο!

Μπορεί να αστόχησα 2-3 φορές αλλά δε μπορείτε να πείτε, ζητούσα και μία συγνώμη!
Corporal Ultimus said:
Forgive me!

Ζορίστηκα στο σημείο που εμφανίστηκε η assassin και μας έριξε αυτό το aoe ability. Επίσης η AI είναι βλαμμένη;
Είχε η assassin 1-2 ζόμπια να τη μασουλάνε και επέλεξε να πυροβολήσει εναντίον μας? χμφ..

@Admiral : Καλημέρα Ναύαρχε!

Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, αλλά προτείνω μία από τις επόμενες αποστολές να είναι LIVE, με τους συμπαίκτες να αποφασίζουν τις κινήσεις τους σε πραγματικό χρόνο (έτσι, για τον χαβαλέ...).

unnamed.jpg

@Admiral : Καλημέρα Ναύαρχε!

Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, αλλά προτείνω μία από τις επόμενες αποστολές να είναι LIVE, με τους συμπαίκτες να αποφασίζουν τις κινήσεις τους σε πραγματικό χρόνο (έτσι, για τον χαβαλέ... Εσύ θα αποφασίσεις στο τέλος βέβαια :Ρ).

Δεν έχω bandwidth ώστε να στριμάρω σε οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί έστω και επιεικώς αποδεκτή ποιότητα. Έκανα ατελείωτες δοκιμές πριν ξεκινήσω το Let's Play αλλά δεν κατεστη εφικτό. Αν και εφόσον αποφασίσουν κάποια στιγμή να ενεργοποιήσουν το VDSL στην περιοχή μου, πολύ ευχαρίστως.

Last edited:
tbh θα "έσπαγε τον ρεαλισμό". Ο commander οργανώνει το σχέδιο και δίνει διαταγές και εμείς ως πειθαρχημένοι στρατιώτες ακολουθούμε.
Από την άλλη θα είχε πλάκα να έβλεπες τον @Артём να προσπαθεί να σκοτώσει κανά @ccwr ingame ή το αντίστροφο

tbh θα "έσπαγε τον ρεαλισμό". Ο commander οργανώνει το σχέδιο και δίνει διαταγές και εμείς ως πειθαρχημένοι στρατιώτες ακολουθούμε.

Δίκιο έχεις. Από την άλλη, μετά τη χθεσινοβραδυνή αποστολή, μού δημιουργήθηκε η ανάγκη επικοινωνίας με τον Commander όταν έκανε ερωτήσεις τύπου "Και τώρα, τι κάνουμε;". (Ήθελα να τον καθησυχάσω δηλαδή, όχι τίποτε άλλο...:Ρ)

Δίκιο έχεις. Από την άλλη, μετά τη χθεσινοβραδυνή αποστολή, μού δημιουργήθηκε η ανάγκη επικοινωνίας με τον Commander όταν έκανε ερωτήσεις τύπου "Και τώρα, τι κάνουμε;". (Ήθελα να τον καθησυχάσω δηλαδή, όχι τίποτε άλλο...:Ρ)
Και εγώ το ίδιο! Ήθελα να φωνάξω "ΦΑΤΟΥΣ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΖΟΜΠΙΑ", με μουσική υπόκρουση το:

Βρε εσείς καλά τα λέτε αλλά εγώ έχω τις ζωές σας στα χέρια μου! Πέρα από την πλάκα με τους Chosen και τους Lost υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό, η πιθανότητα να στραβώσει ανά πάσα στιγμή η αποστολή άσχημα. Π.χ. έχεις γύρω σου καμιά δεκαπενταριά Lost όπως συνέβη στην αποστολή που τελειώσαμε. Μία κρίσιμη αστοχία είναι αρκετή ώστε να σπάσει η αλυσίδα των επιθέσεων και να μπλέξεις πολύ μα πολύ άσχημα. Το ίδιο και με την Chosen: Ο Savatar σήκωσε τρεις στρατιώτες που ήταν dazed και από αυτούς μόνο ο ένας έτυχε να είναι disoriented. Με δύο ή και τρεις dazed θα ήμασταν βουτηγμένοι στους μπελάδες.

Σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού οι ισορροπίες είναι πάρα πολύ λεπτές μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας, γι' αυτό αγχώνομαι. Ειδικά το alien pod system είναι ο εφιάλτης μου και λογικά θα το συναντήσουμε ως πρόβλημα σε μελλοντικές αποστολές. Αν κάνεις ένα βήμα παραπάνω από αυτό που πρέπει (χωρίς να το ξέρεις μάλιστα ότι δεν πρέπει!) και ενεργοποιήσεις ένα επιπλέον pod (γκρουπ) εξωγήινων, η οποιαδήποτε αποστολή μπαίνει αυτόματα σε κατάσταση "πάμε να αποφύγουμε το team wipe".

Έφτιαξα καφέ, μπήκα στο Ρεηκουί και τι να δω;;;; ΤΙΠΟΤΑ!... :Ρ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΟΟΟ;;;;!!!!!

Έφτιαξα καφέ, μπήκα στο Ρεηκουί και τι να δω;;;; ΤΙΠΟΤΑ!... :Ρ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΟΟΟ;;;;!!!!!

Είχα να κάνω και game review ντε! Δεν έχω παίξει ακόμα την αποστολή, θα προσπαθήσω να την εγγράψω κάποια στιγμή μέσα στο Σ/Κ. Οι συμμετέχοντες θα είναι οι εξής:
20200613120117_1.jpg

Άρα, @tinapeis ,@ccwr ,@tyrion395 ,@Dark Archon και @mruseyourbrain ετοιμαστείτε!

Ανυπομονώ!

Game review; Ποιο game review; Να (ξανα)πατήσω Ctrl+F5; :Ρ

Ανυπομονώ!

Game review; Ποιο game review; Να (ξανα)πατήσω Ctrl+F5; :Ρ

Δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα, το έκανα δοκιμαστικά σε βίντεο και ακόμα ανεβαίνει. Για αυτό το παιχνίδι:

Back