Let’s play (Modded) XCOM 2: War Of The Chosen

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Well done Admie!

Η αλήθεια είναι οτι όταν είδα τα Chryssalids αγχώθηκα λίγο αλλα ευτυχώς η διάταξη της πίστας με τα γεφυράκια και το positioning μας βοήθησε αρκετά τακτικά. Οι επιτυχημένες βολές των snipers επίσης.
Στο τέλος με την εμφάνιση του faceless σε σημείο που δεν τον βλέπαμε, τα χρειάστηκα. Σκέφτηκα οτι αν ήταν bug #2 (μαζι με αυτό του civilian) και εμφανιζόταν δίπλα στους εναπομείναντες πολίτες μπορεί να χάναμε την αποστολή απο μαλακία.
Οσον αφορά τη δεύτερη συνεχόμενη Flawless mission και το ενδεχόμενο χτίσιμο σερί, να αναφέρω κλέβοντας απο άλλο lets play το ρητό:

"Overconfidence is a slow and insidious killer..." ;)

Χαίρομαι που διαψεύστηκα πανηγυρικά!

Οσον αφορά τη δεύτερη συνεχόμενη Flawless mission και το ενδεχόμενο χτίσιμο σερί, να αναφέρω κλέβοντας απο άλλο lets play το ρητό:

"Overconfidence is a slow and insidious killer..." ;)

Αυτό το φοβάμαι πολύ και εγώ. Πιστεύω δηλαδή ότι όσο τα πράγματα πάνε καλά, τόσο φορτίζει η αόρατη μπαταρία της απόλυτης καταστροφής.

Στην επόμενη αποστολή θα κατέβουν οι : @soad667 ,@tinapeis ,@Savatar , @Myrmidonas και @j_lynx . Στόχος η εξουδετέρωση ενός υψηλόβαθμου Advent general, οπότε ετοιμαστείτε για σκληρή μάχη! Θα προσπαθήσω να γράψω την αποστολή σήμερα ώστε να την ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι, πάντα με τον αστερίσκο τυχόν απρόοπτου που θα με καθυστερήσει.

Επιπλέον, να καθαρίσουμε τις εκκρεμότητες από την προηγούμενη αποστολή, συγκεκριμένα την απονομή badges. Απονέμονται:

- Στον @tommas το σχετικό badge για το πρώτο kill εναντίον Muton.
- Στον @j_lynx το σχετικό badge για την απόδοσή του ως sniper στην πρώτη του αποστολή.

Τέλος, να ενημερώσω ότι η επόμενη αποστολή θα είναι σε 1080p.

@Havanezos , αν θέλεις αλλαγές πες μου:
20200620141318_1.jpg

Δυστυχώς η πρώτη σου αποστολή θα καθυστερήσει ελαφρώς διότι τραυματίστηκες σε μία Covert Action!
20200620141513_1.jpg

Ήταν βαρύ το "χτύπημα"! Μετά το 20ήμερο θα βγω ελεύθερος αρβυλών.. ή ήλιου! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα! Μια χαρά είμαι για ψυγείο!

Για άλλη μια φορά ήσουν Flawless (στις καρδιές μας), Ναύαρχε!

Μπράβο που κατάφερες υψηλότερη ανάλυση. Στα 1080p είναι ό,τι πρέπει! (y)

Για άλλη μια φορά ήσουν Flawless (στις καρδιές μας), Ναύαρχε!

Μπράβο που κατάφερες υψηλότερη ανάλυση. Στα 1080p είναι ό,τι πρέπει! (y)

Ωραία, χαίρομαι που το ακούω. Η πλάκα είναι ότι τουλάχιστον αυτή τη φορά το μέγεθος του αρχείου ήταν απολύτως νορμάλ, ίσως λόγω του είδους της αποστολής; Το περιβάλλον ήταν λιτό και σκούρο, ίσως ήταν πιο εύκολο για τον encoder. Θα δούμε πώς θα πάει στις επόμενες αλλά αφού δεν φαίνεται να υπάρχει τεράστια διαφορά στο μέγεθος θα συνεχίσουμε με 1080p.

Στα της αποστολής, κρίμα που χάσαμε το flawless στις λεπτομέρειες αλλά εντάξει, μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Η επόμενη mission είναι Supply Raid, εύχομαι να βρούμε εκεί τα υλικά που θέλουμε και να μπορέσουμε επιτέλους να φτιάξουμε armor (κυρίως) και mag weapons. Έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα την επιδρομή στο Advent Blacksite και όσο πηγαίνει πίσω χρονικά τόσο πιο δύσκολη θα γίνεται. Σκεπτόμουν να την επιχειρήσω σύντομα αλλά πραγματικά φοβάμαι χωρίς armor και όπλα. Θα ήθελα την άποψή σας στο θέμα, να την δοκιμάσω ή να περιμένω;

"Εγγυηση ειτε εναντιον των εξωγηινων ειτε εναντιον των δικων μας..." :gap:

Επισης

Σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, κλείσε τα αυτιά σου στους κακοπροαίρετους! Όταν είδα πάντως το sectoid να κάνει psychic ability προς το μέρος σου σκέφτηκα "τον καημένο τον tinapeis, βρήκαν οι εξωγήινοι πόρτα και μπαινοβγαίνουν!"

pilot_3.png

Έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα την επιδρομή στο Advent Blacksite και όσο πηγαίνει πίσω χρονικά τόσο πιο δύσκολη θα γίνεται. Σκεπτόμουν να την επιχειρήσω σύντομα αλλά πραγματικά φοβάμαι χωρίς armor και όπλα. Θα ήθελα την άποψή σας στο θέμα, να την δοκιμάσω ή να περιμένω;

Γνώμη μου είναι να περιμένεις.

Νιώθω απογοητευμένος.
Καθάρισε κανέναν μήπως βγει MVP στο Darkest Dungeon :gap:

Δωσε πονο, μη μασας!!! Ποσο progress εχει το avatar project?

Δεν είμαι στον υπολογιστή για να τσεκάρω, νομίζω 4-5 κουτάκια;

Back