Let’s play (Modded) XCOM 2: War Of The Chosen

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μεταξύ είχα βρει και ωραίο βιντεάκι για τον επικήδειό μου με ειδική αναφορά στον άντβεντ τζένεραλ σε περίπτωση που με φάνε μπαμπέσικα γιατί μόνο έτσι ξέρουν να παίζουν. Αλλά δεν έκατσε.

Αμάν ρε συ Τιναπείς, με έχεις φλομώσει στα Χ... :Ρ

Αυτό είναι σίγουρο (αν ακολουθήσει τη συμβουλή σου). :Ρ

Αυτη τη περιοδο εχω ζηλεψει τον Admiral και παιζω ακριβως το ιδιο πραμα, εκανα το blacksite μια βδομαδα αφοτου βγηκε με την ολγα και τα αλλα παιδια (που ηταν Low level) και πηγε μπομπα (pun intended)...βεβαια ισως εκατσε γιατι το extraction point ηταν πολυ βολικα και κοντα απο κει που επρεπε παρω το γιου-νοου-γουατ, πηγαινα ολο στελθ μεχρι που πηρα το γιου-νοου-γουατ, εσπασα το τοιχο με τη μπομπα της ολγας και μην τον ειδατε! παιζει να εφαγα εναν τρουπερ σε ολη την αποστολη :p

Μεταξύ είχα βρει και ωραίο βιντεάκι για τον επικήδειό μου με ειδική αναφορά στον άντβεντ τζένεραλ σε περίπτωση που με φάνε μπαμπέσικα γιατί μόνο έτσι ξέρουν να παίζουν. Αλλά δεν έκατσε.

Κράτα το, μπορεί να χρειαστεί. Το ability που έχεις για πολύ damage αν είσαι σε πολύ μικρή απόσταση από τον στόχο μού άρεσε πολύ, από εδώ και πέρα θα είσαι η εμπροσθοφυλακή μας και θα ορμάς κατευθείαν στον κίνδυνο! Αναπαράσταση:

Η επόμενη αποστολή θα διεξαχθεί με το SitRep (ειδικό modifier) Psionic Storm, που σημαίνει ότι ο χάρτης θα είναι γεμάτος εχθρούς με psionic abilities. Δυστυχώς δεν είχα διαθέσιμα resources για την κατασκευή mind shields οπότε θα δοκιμαστεί το ψυχικό σθένος του κάθε στρατιώτη. Για να είμαι ειλικρινής, ανησυχώ.

Η επόμενη αποστολή θα διεξαχθεί με το SitRep (ειδικό modifier) Psionic Storm, που σημαίνει ότι ο χάρτης θα είναι γεμάτος εχθρούς με psionic abilities. Δυστυχώς δεν είχα διαθέσιμα resources για την κατασκευή mind shields οπότε θα δοκιμαστεί το ψυχικό σθένος του κάθε στρατιώτη. Για να είμαι ειλικρινής, ανησυχώ.

Αποστολή κομμένη και ραμένη για τον @tinapeis. Κάνε μας την χάρη και πάρτον μαζί. Του χαρίζω εγώ μια αποστολή μου.

Στείλε με μόνο μου στην αποστολή να μου κλάσουν μια μάντρα τα γατάκια.

Δηλώνω εθελοντής!!! :gap:

tenor.gif

Τι έγινε ρε παιδιά; Οργανώνει ο Ναυαρχούκος μας αποστολή αυτοκτονίας και δεν με ειδοποίησε κανένας;;;;;;1-2-Χ;;;

Η ομάδα θα αποτελείται από τους @Артём ,@Miden Agan ,@ccwr , @tyrion395 και @Dark Archon . Αυτοί θα κληθούν να αποδείξουν ότι έχουν τις ψυχικές αντοχές να αντέξουν τα ψιθυρίσματα των εξωγήινων στο υποσυνείδητό τους. Η λίστα συμμετοχής στις αποστολές (με την επόμενη να συμπεριλαμβάνεται) ακολουθεί, σας taggάρω όλους για να είστε ενήμεροι.

@Hank Chinnaski 3
@soad667 3
@kara 1 dead
@Bathory 3
@Myrmidonas 3
@Dim Gian Bot 4
@tinapeis 3
@Savatar 3
@Артём 3
@jonirenicus13 3 dead
@Miden Agan 3
@ccwr 3
@Great0ldOne 1 dead
@tyrion395 3
@Dark Archon 3
@tommas 2
@Ultimus 2
@mruseyourbrain 2
@j_lynx 2
@Havanezos -
@mike299 -
@kesnar -
@Tony Corvus -
@Arwindan -

Έχουμε πέντε ακόμα παίκτες να βάλουμε στο παιχνίδι και περιμένω να γίνει σύντομα, μετά θα αρχίσουμε να ξαναβάζουμε τους πεσόντες.

Back