Let’s play (Modded) XCOM 2: War Of The Chosen

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΜΟΥ ΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΠΟΡΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΡΗΠΟΡΤ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

ΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΜΟΥ ΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΠΟΡΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΡΗΠΟΡΤ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει. Ή μήπως το γοργόν και χάριν έχει; Μπερδεύτηκα... :Ρ

Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει. Ή μήπως το γοργόν και χάριν έχει; Μπερδεύτηκα... :Ρ

ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ :eek:

@Snipereye σε χρειαζόμαστε, ΚΩΛΟΨΑΡΟ, ΠΟΝΤΙΚΑΡΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ. ΠΡΟΣΧΗ.

Tι εγινε;

ΥΓ Φημες λενε οτι πεθαναν ολοι οι προηγουμενοι εχει δοξα και πλουτη εδω, εγω και (κατα προτιμηση) το μακρας εμβελειας ντουφεκι μου ειμαστε ετοιμοι (famous last words)

Last edited:
Ο ναύαρχος χρειάζεται πτ... στρατό για την μάχη ενάντια στους εξωγήινους.

Μια που το βίντεο ακόμα γίνεται uploaded, ας θυμηθούμε μερικές κλασικές σκηνές από ταινίες. Τυχαία επέλεξα αυτό:

Τυχαία ε;... ΔΕΝΟΜΙΖΩ!

Μόλις ανέβηκε το επόμενο επεισόδιο:

Δείτε το και μετά ελάτε να συζητήσουμε, έχουμε να πούμε πολλά.

Σοβαρα ομως,

πιστευω οτι το επαιξες safe με το φοβο μην αποκαλυψεις πρωιμα νεα μαχη και καθυστερησες σε κρισιμα σημεια, δινοντας χρονο στον chosen να παιξει war of attrition και να σε φθιρει σπαμαροντας ζομποβομβες...οταν εφτασες στη δευτερη μαχη δυστυχως το παιχνιδι ειχε παρει ηδη ασχημη τροπη...το κερασακι στη τουρτα ηταν οι επικες αστοχιες 3 στρατιωτων σου (που το πληρωσαν και με τη ζωη τους- νομιζω κανεις απο αυτους που εκαναν κρισιμα misses δεν επιβιωσε)

*όταν συνειδητοποιείς ότι η κάλυψή σου είναι εκρηκτική δεξαμενή και φυλάει τα νώτα σου ο αρτεμ*

"Ενταξει. Ειναι ωρα να φυγουμε. A, οχι εσυ Μηδεν Αγαν. Εσυ θα μεινεις..." 😂

Στα σοβαρα τωρα, στραβωσε πολυ ασχημα η πιστα απο την στιγμη της εμφανισης του Τσοζεν.
Τα miss παντα θα υπαρχουν, αλλα η αληθεια ειναι οτι δε θα το ειχαμε με τιποτα.
Ισως, αν δεν ειχε παει σκατα τοσο συντομα, ο Τσοζεν να έφευγε αν δεχοταν αρκετο συνολικα damage.
Anyway...
RIP στους πεσοντες και παμε γερα για εκδικηση.

Meanwhile, o Tyrion απολαμβάνει δωρεαν πρωκτολογικες εξετασεις καπου εκει εξω😂:love:

Back