Let’s play (Modded) XCOM 2: War Of The Chosen

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μόλις ανέβηκε το νέο επεισόδιο:

Σε αυτό ο ήχος είναι κανονικός, την αποστολή που σας είπα θα την λινκάρω μόλις ανέβει. Στην αποστολή συμμετέχουν οι @soad667 ,@Tony Corvus ,@tinapeis ,@Ultimus ,@mike299 και @Arwindan. Έχει διάρκεια 50 λεπτά και πιστεύω αρκετό ενδιαφέρον, οπότε δείτε την και τα λέμε μετά για σχόλια.

Shiiiet, 50λεπτο βίντεο. Πάω να ανοίξω κάνα κρασί.

ΥΓ. Στο συνοδευτικό άρθρο ο @Tony Corvus οφείλει να αναφέρεται ως "Psionic opERAtive".

Ο @Tony Corvus προφανως εμποδιζει την σωστη λειτουργια της ομαδας! Αστοχει συνεχως και με επηρρεαζει, το ειδατε!!! Προτεινω παραδειγματικο καψιμο στην πλατεια της Λαμιας!

Κατα τα αλλα ωραιο αναλαφρο καλοκαιρινο επεισοδιακι, θα ηθελα περισσοτερους Mutons though :giankos:

Δυστυχώς είμαι σε διακοπές χωρίς πρόσβαση σε Wi-Fi οπότε τα δύο τελευταία θα τα δω το επόμενο ΣΚ.

Δυστυχώς είμαι σε διακοπές χωρίς πρόσβαση σε Wi-Fi οπότε τα δύο τελευταία θα τα δω το επόμενο ΣΚ.

Καλά να περάσεις!

Holy cow!
Φαντασμαγορικη αποστολη με σουπερ αποτελεσμα!
Well done!

Last edited:
Ο @Tony Corvus προφανως εμποδιζει την σωστη λειτουργια της ομαδας! Αστοχει συνεχως και με επηρρεαζει, το ειδατε!!! Προτεινω παραδειγματικο καψιμο στην πλατεια της Λαμιας!

Κατα τα αλλα ωραιο αναλαφρο καλοκαιρινο επεισοδιακι, θα ηθελα περισσοτερους Mutons though :giankos:
Θα παρακαλούσα να μην λέγονται τέτοιες κουβέντες... Πάνω από όλα να κρατάμε ένα επίπεδο.
Ευχαριστώ.

Ευκολη αποστολη αυτη, το ψαρι τον Κορακη να προσεχεις,
ακου να μη μπορει να παρει 1 κιλλ
δωστου να κανει καμια αγγαρεια μπας και στρωσει!

Σας παρακαλώ... Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί... Ευχαριστώ

Last edited:
Ορίστε! Να ένας άνθρωπος σωστός και μερακλής!

Είχα τον χρόνο να γράψω μία ακόμα αποστολή, η οποία είχε ως έπαθλο δύο νέους στρατιώτες. Όπερ σημαίνει:

DecisiveDampGroundbeetle-size_restricted.gif

@kara ! @Great0ldOne ! Ήρθε η ώρα να υπηρετήσετε ξανά τον αγώνα.

tumblr_inline_oh20mteIRs1qjaqf8_500.gif

Είμαι έτοιμη από καιρό. Κατέχοντας το fastest death in the series ρεκόρ πόσο πιο άσχημα να πάει αυτή τη φορά;
Μετά το πρώτο θανατικό, τα επόμενα είναι πιο εύκολα έτσι κι αλλιώς. Με περισσότερη αυτοπεποίθηση λοιπόν 🤜

Back